Pobyt v štýle „dámska jazda“ – s deťmi alebo bez?

Poďme sa povenovať téme wellness, masáže a kozmetika - poznáte to, stále sa niečo deje a vy sa neviete zastaviť. V časopisoch či v telke, ... všade vidíte vysmiate tváre z reklamy, rôzne ponuky masáži alebo pobytov.

Predstavte si, že tu je ta možnosť ísť na relaxačný pobyt a najlepšie aj s vašimi kamoškami – aký pobyt by ste si zvolili, dámska jazda bez detí alebo spojiť príjemné s užitočným?

Táto otázka ma napadla priamo tu v Sitne, kde majú v ponuke pobyt SUPER MAMA, v ktorom je zahrnutý aj baby sitting počas relaxačných procedúr alebo tzv. ELIXÍR ŽIVOTA, zameraný na wellness a relax bez doplnkových animácii pre vaše deti.

ikika
23. feb 2017

Wow! Ja by som urcite isla do pobytu s ponukou babysttingu. Moje baby su uz relativne "velke", radi sa pohraju s clovekom, ktory sa im venuje a ma vzdy poruke mnoho dobrych zabavnych napadov!
A babska jazda s detmi je super napad, dobre vediet... 🙂👍

uglybetty1234
23. feb 2017

Babska jazda s detmi!? To je nejaky novy format ci co!? :D pre mna urcite bez deti, tak ako kazdy rok s mojimi kamkami predlzeny vikend bez varenia, vylety, kavicky, koktejliky a zabava bez deti ;)

hela_tn
23. feb 2017

Pre mna momentálne urcite s deťmi, kedže su este malé, bez nich si neviem predstaviť niekam ist..nemam problém ich zbaliť a niekam s nimi vyraziť, moje kamošky a kamaráti pre deti k tomu je veľký bonus!;)pár x do roka takéto nieco aj absolvujeme, no zatial to bolo bez toho babysittingu..

onmaria
23. feb 2017

ja/my sme nase deti s nami "vlacili" vzdy a vsade, proste mame taky nazor, ze ak chce niekto decka stale odkladat kade tade, nemal si ich ani zadovazit. mozno tvrdo napisane, ale tak spravny rodic sa ma starat. nasi nas tiez vsade brali a fungovali sme ako rodina. takze odpoved je jasna. samozrejme, by som uvitala aj baby sitting aspon pocas masaze, to by bola pecka.

nufacik6
23. feb 2017

Babysitting?Super,Babská jazda spojená s deťmi dobrý nápad.Určite by sme si to užili každá po svojom. Bez detí sa pravidelne stretávame s kamoškami ,ale to len na kávičke.No aj to stačí.Ísť niekam bez detí,,bolo by mi to ľúto,,

anka2103
23. feb 2017

Myslim,ze zeny ak uz sme mamou, tak by sme nemali z toho vynechavat nase male rodosti. Aj ked kazda,zena potrebuje chvilku pre seba,no ist niekde dalej za wellnesom by nebolo voci nim fer,ked aj oni sa mozu zabavit a nieco nove vidiet 😊

tarvika
23. feb 2017

my chodievame raz do roka s kamoskami bez deti. ale teraz sa chystame s inymi kamoskami zasa s detickami. sme tri mamicky a tri male dcerky, tak to mame cisto damsku jazdu aj s detmi 🙂

tana85
23. feb 2017

kym su male, tak jednoznacne s nimi. uz taki skolaci si urobia program aj s tatinom ci starymi rodicmi. pre mna aktualne s dietatom a aj tak by som si oddychla

moni244
23. feb 2017

Jednoznacne bez dietata, len s mamou a sestrou, to by bol super vikend, miesane drinky, manikura, pedikura, masaze, wellnes, to by sa nam pacilo

anica23k
23. feb 2017

Noo urcite s detmi pretože my sa uz pol roka chystame s kamoskami na wellnes a nejako sa nam stale nedarí sklbiť hlavne kloli detom by to bolo super aj ony by sa zabavili aj my oddýchli😉

kupcovci
23. feb 2017

Zdravím,jaby som sla určite bez deti,svoje deti milujem ale aj maminka potrebuje byt občas sama a vypnúť 🙂

mila23
23. feb 2017

ja by som prijala 2 dni bez deti - deti by postrazil manzel a ja s kamoskami by som si trochu oddychla a pokecala, zrelaxovala....

germaniawerks
23. feb 2017

mne sa páčia pobyty zamerané n veľa sexu + žiadne decká

s1m.one
23. feb 2017

no mna to ani nenapdalo, kedze sme este nikde neboli a to sme spolu uz vyse 7 rokov ako manzelia. postrazit cudzim, tak to aj to dieta by muselo byt na to a ak by som mala ist bez nich, tak nech tam je klud 🙂))))

s1m.one
23. feb 2017

asi mam nejake uz zdeformovane myslenie, ale mala by som vycitky si ist niekam "uzit" bez deti

libawet
23. feb 2017

@patricia_trinityhotels ak sa teda bavíme o " dámskej jazde ", prečo by som mala riešiť deti ? Jasné, že bez nich. Vybavím si varovanie a idem. Každá žena má právo si aspoň na chvíľu odpočinúť, či už od manžela, každodenných povinností, tak aj detí. A propos - manžel/ partner neexistuje? Nech sa stará aj on, sú to aj jeho deti, nie ?

libawet
23. feb 2017

@germaniawerks tak od Teba sa ani iné nečaká.

libawet
23. feb 2017

@moni244 ...a ešte zopár peknučkých, chrumkavučkých svalnáčov okolo, čo by nás ovievali, tie drinky miešali a poskytli masáže chrbta a nôh ( to pre upresnenie, aby si to ktosi zle a po svojom nevysvetlil ), lebo poviem pravdu, aj od sexu by som chcela mať chvíľu voľno 🙂 🙂

olivka26
23. feb 2017

Ak by som sla na wellnes tak jedine s dcerkou ☺Ako sama vravi ''MAMKA TY SI MOJA KAMOSKA" ☺

libawet
23. feb 2017

@onmaria nie STÁLE si odkladať, tak to nie je myslené - raz za čas aj tá najlepšia a najmaminovatejšia mamina potrebuje voľno a oddych od svoji ratolestí, aby potom zasa mohla fungovať a rada.

onmaria
23. feb 2017

@libawet jasne, suhlasim, kazdej mame obcas dobre padne vypadnut a uzit si klud, relax, len tak vypnut. to mas uplnu pravdu. nemyslela som to odkladanie uplne doslovne, ale tak poznam fakt dost rodin, ktore ked je co i len najmensia prilezitost, tak decka odlozia k babkam, dedkom a idu. my s muzom sme napr. doteraz ani raz neboli nikde sami na predlzeny vikend, aj ked sme mali prilezitost, aj ked bez akychkolvek problemov mozu byt u starych rodicov..ale vzdy sme si radsej cosi doplatili a vzali sme aj deti, sme proste zvyknuti fungovat ako rodina, ako celok, ked sa ideme kupat, ideme spolu, ked ideme na vylet, tak tiez spolu. samozrejme, ked sa fakt raz za cas stane, ze chcem ist napr. na spominanu masaz, tak jasne, ze ich tam nevezmem, su normalne s muzom doma. ale ked ideme kdesi mimo, na dlhsie, tak vsetci. ani si neviem predstavit ako by to bolo bez nich, len sami dvaja spolu (pripadne sama s kamoskami), nebudeme si klamat, mohla by to byt pecka, aj ked by mi bolo samozrejme smutno.

dadulienka28
23. feb 2017

Bez ak to ma byt damska jazda clovek si ma aj oddychnut 🙂

libawet
23. feb 2017

@onmaria možno teraz to tak máte, určite je to fajn tiež, byť celá rodina spolu, no nikto by vám to nezazlieval, keby si chcela vypadnúť kdesi len so svojim mužom a verím, že aj on by to kvitoval. Je iné užívať si sami ako keď niekde stále mám deti a teda sa musím venovať hlavne im, nie je to teda len o vás dvoch s mužom - raz za čas ( nie stále, opakujem )byť sami len vo dvojici vzťah len utuží a oživí, a to nehovorím už, keby si šla len sama...žena potrebuje byť občas sama, len so svojimi myšlienkami alebo s kamoškami, proste vykecať sa...

tatalin
23. feb 2017

Babysitting je na hoteli vždy najlepšia vec v ponuke! a viem si kľudne predstaviť dámsku jazdu s deťmi , ktorá sa končí spoločnou párty večer ❤ maminy tancujú ako "za slobodna" a deti pri nich... čo viac...💃

patricia_trinityhotels
autor
23. feb 2017

@libawet preto ta otázka, zaujímajú ma názory, kto čo preferuje 🙂

Vieme potom efektívnejšie spracovať aj našu ponuku pobytov - mať to, o čo by bol najviac záujem.

Páči sa mi vzniknutá diskusia a podľa mňa tu nejde o názov dámska jazda, ale o to, ako kto preferuje možnosti oddychu popri rodičovských povinnostiach.

A aj podľa odpovedí sa tu našli aj také, ktoré by vybehli aj na trošku inú "babskú jazdu" - v takomto babyfriendly hoteli by to mohlo byť super, ale je to úplne iné, ako vypadnúť bez detí a naozaj sa aj prespať, pokecať večer pri víne bez potreby rozmýšľať, či deti nechať same na izbe a podobne - 100 ľudí, 100 pováh a názorov 🙂

jabucko
23. feb 2017

Milujem svoje deti. Ale pojem damska jazda sa mi s detvakmi nespaja. Oddych pre mamu nielen pre telo, no i dusu. Nemat stale v hlave zapnuty spinac "mama alert". 🙂

Ale pobyt osve s deckami ? Preco nie? Moze byt prca. Akuart to nie je damska jazda..skor mama jazda 😀

lucica
23. feb 2017

Jednoznacne by som si vybrala pobyt bez deti, ten pocit ked vypnem a som bez nich je super. Cely tyzden som bez nich sice este nebola ale ked som bola naposledy s manželom na welnes vikende bez deti bolo to genialne. Taky reset by mal mat azdy rodic povinny minimalne raz do roka. A chystam sa aj s kamoskami na welnes vikend niekedy samozrejme bez deti. 🙂 No aby som nevyznela ako krkavcia mat, chodim rada aj na vylety s detmi, ale vtedy to beriem ako priestor pre nich rada im spravim program aby sa citili dobre...ked idem na welness (welnesom nemyslím bazeny)tak jednoznačne bez detí

dadka_bb
23. feb 2017

ja by som urcite isla s @nadirah! mojou super mamino-kamoskou !urcitee my dve, a samozrejme aj detiii 👭👭💗💖💕💕💓💕💖💗 ja sa bez dcerky neviem ani vyjadrovat, ani chodit bez toho aby som nemala na rukach 13kg zavazie (plod nasej lasky)😂😂 kdezeee sama na pobyt. ved by som scvokla z tolkeho nicnerobenia,nestresovania, nenapominania, nevysvetlovania. "pozor schodik,pozor smyknes sa,sama nemozes do bazena" -bez toho to uz proste nejdeeee!

tudlo
24. feb 2017

samozrejme s detmi a par skvelych kamosiek + paradny detsky kutik a fajn hotelova babysitterka a dovca moze zacat 🙂

monula20
24. feb 2017

V pohode aj s detmi 😊babysiting urcite ano..bola by to skvela prilezitost ako vyuzit prijemne s uzitocnym ☺☺☺