Využívate ho často? Slúži vám len ako osvetlenie keď varíte, alebo pravidelne odsávate paru? Máte ho zapojený priamo do komína, alebo len na filter? Dajte vedieť 🙂
zapinam ho vzdy, ked varim. Aj zasvietim 🙂
Keď som ho mala nepoužívala som ho, nebola som na ten systém zvyknutá a strašne to hučalo. Používala som to hlavne keď sa niečo pripálilo, inak vyslovene iba ako lampu. Teraz nemám, kuchyňa sa priebežne prerába a momentálne je v stave poľnej kuchyne. Keď niečo prihorí, otvorím okno. Ak by som do budúcnosti kupovala, zaujímala by ma hlučnosť a účinnosť. Pri predchádzajúcom som mala pocit, že to nejako veľmi neodsáva a bol nový.
kazdy den pocas varenia - ani si neviem predstavit ze by som ho nemala pusteny ked varim
Takmer pri kazdom vareni, nemam okno v kuchyni, tak sa inak ani neda. Mam ho zapojeny nastastie naozaj do komina. A ako osvetlenie ho pouzivam tiez casto.
Ak by som si mala kupit novy, tak menej hlucny. Kuchyna bez odsavaca je katastrofa - taku mame v robote. A potom citit este dva dni, ze kto co varil, aj ked dobre vyvetrame 🙄
zapínam ho keď smažím cibuľu, pri otváraní pokrievky a a vždy vtedy keď sa z hrnca parí. A svetlo vždy pri varení keď stojím pri sporáku. Digestor je dobrá vec určite by som bez neho kuchyňu nechcela 🙂 - zapojenie priamo do komína. Ale na jednu vec často zabúdame - vymieňať filter do digestora. 😒
@julius_tpd digestor pouzivam vzdy, ked smazim cibulu, alebo nieco ine - hranolky napr. lebo ten smrad zo smazeneho by potom bol v celom dome. mame vyvod z digestora von, nie do komina, ale na povalu a priamo von, nie len cez filter.
nemáme, ešte sme nestihli kúpiť.....
Vzdy ked varim,takze skoro kazdodenne...mohli by trosku menej hucat,ja som si zvykla ale ostatnym to vadi 🙂
Pri každom varení ho používame, cez filter, ak by sme nemali rekuperáciu, išiel by von
vzdy ked nieco dlhsie varim, polievka, alebo nieco sa vypraža apod..ked ide proste vela pary, alebo pachov..
Bez digestora by som nechcela byt. asi svetlo na nom vyuzivam vela.
Vzdy ked varim 🙂 A vyvedeny je von - to je najlepsie 😉
vždy pri aktívnom varení , ale vadí mi hlučnosť , myslím, že by to už mohli nejako zinovovať
Len na svietenie 😀
používame ho takmer vždy, ale tiež mi vadí tá hlučnosť 🙂 potom nie je počuť zvonček a stáva sa, že si nájdem žltý lístok v schránke, 😀 😀 😀 lebo sa k nám poštárka nevie dozvoniť 🙂
aj my mame vyvedeny von a pouzivame vzdy, po vareni alebo peceni este otvorim okno
digestor pouzivam len fakt pri aktivnom vareni kedze mi vadi hlucnost.Ked stojim pri sporaku a nepocujem co sa deje za mojim chrbtom je to mozne iba ked niesom doma s malou sama.Digestor mame vyvedeny do stupacky.
Väčšinou varím pri otvorenom okne, minimálne mám otvorenú vetračku. Samozrejme, občas - keď je to nevyhnutné, pustím aj digestor. Ale využívam ho naozaj minimálne.
@weronika171717 treba hlasnejsi zvoncek. 🙂
@lejla77 som sa bal, ze som jediny, kto ho ma skor na okrasu/osvetlenie 😀
@julius_tpd a parkrat sa mi podarilo este do neho udriet hlavu 😀
@majkat1 ako on je dosť nahlas, ale nejako ho aj tak nie je počuť 🙂
My práve v týchto dňoch vyberané spotrebiče do novej kuchyne, linka už je vo výrobe a s digestorom vôbec nepočítame. Máme ho v byte, kde teraz bývame a mala som ho zapnutý asi dvakrát. Ale áno, ako lampu ho občas používam 🙂
No, ja hucim na nom stale, lebo.. v novostavbe, v ktorej byvame odbornici nenamontovali nejake klapky, tak citit vsetko od prveho poschodia az k nam a niekedy je to fakt smrad nejedly 😀
@julius_tpd digestor mame napojeny na vyvod priamo z kuchyne a pouzivam ho vzdy ked varim....aj ked huci, nemam rada paru v kuchyni, takze pouzivam stale a aj svietim 😉
@weronika171717 no stava sa ze postarky sa niekedy ani neunuvaju zvonit a rovno hodia iba zlty listok
v byte som ho pouzivala stale aj na osvetlenie a aj na odsavanie. v dome mame okno - takze to mam otvorene a odsavac nepouzivam
Ja pouźívam 😉 vždy keď varím ........ A donedávna mal u nás digestor aj ďalšie významné plus 😉 ...... bol to "najlepší kamoš" môjho nervózneho a uplakaněho syna, asi tak do roka spával cez deň jedine buď v aute, alebo pri zapnutom digestore v kuchyni 😀 - takže premňa veľký pomocník
Máme na filter. Nevyužívam ho, max na svietenie, viem, že je to chyba. Vadí mi ten zvuk, hučí.
Keby som si robila druhú kuchyňu, kúpila by som si taký čo najtichší a čo najnenápadnejší, možno aj do pracovnej dosky, taký výsuvný.