TCL MOVETIME štýlové hodinky pre každého.

boris_tpd
4. dec 2017

Už dávno neplatí, že inteligentné hodinky musia pôsobiť lacným plastovým dojmom a primárne sú určené pre športovcov . Príkladom sú TCL MOVETIME v zlato-bielom prevedení ktoré poslúžia funkciami ako Wi-Fi, Bluetooth 4.0. Krokomer, meranie tepu, kalórií, spánku, aktivity, správa hovorov, ovládaní gestami, notifikácie aj ako módny doplnok za ktorý sa nemusí hanbiť žiadna žena . Nechýbajú samozrejme aj prevedenia pre mužov 🙂

https://www.tpd.sk/vyhladavanie?term=tcl

polmata
4. dec 2017

Vyzerajú luxusne 😎

peta399
4. dec 2017

Take by sa hodili😜 Su fakt stylove..

ferihegy
4. dec 2017

vau krasne ;)

erikaemkina
4. dec 2017

Aké su čačaneeee

kupcovci
4. dec 2017

Su parádne 🔝🔝🔝

jankaajanko
4. dec 2017

Juuuuuhaaaaa tie sú supisss😍

anka2103
4. dec 2017

Tak tie su fakt aj na pohlad krasne. Neposobia dojmom "digitaliek". Juuuuj,tak tie by ma veru veeeelmi potesili ak by ma niekto chcel velmi potesit 😁😍😍😍. Ozaj krasne

ask
4. dec 2017

Tie panske su naozaj krasne!

cilkau
4. dec 2017

vyzerajú super krásne....🙂😉😀😍👍👏❤🌜❄

zuzi0474
4. dec 2017

Skutočne sú nádherné ..... Výborne sa hodia aj k športovému, ale aj k elegantnému oblečeniu. Krásne a vydarené!!!! 👍❤❤❤👍

cupakabricka
4. dec 2017

dobry vecer... hodinky su krasnucke... 👍 a akurat ste mi pripomenuli ze uz som dllllho dllllho hodinky nenosila... uz som ich aj par stratila.... 🙂
a ako pise zuzi hodili by sa aj..aj.... 👍👍👍

vonava007
4. dec 2017

@boris_tpd ďakujem za tip na darcek. Na jar mam okruhliny...radsej nepisem ake 🙂 ....urcite ich musim mat. Sedem rokov bez hodiniek na materskej sa uz na mne zacina prejavovat...xixi.

martinkaha
4. dec 2017

Zlato-biele prevedenie by sa mi veľmi páčilo! 😍

sperka
5. dec 2017

Krásne páčia sa mi.

nelly761
6. dec 2017

Waaaaau 🔝🔝🔝🔝 💝🎁

efy
6. dec 2017

Ajajjajjj,uz pisem Jeziskovi 😂👍🔝