Pekný deň prajem 🙂
aj dnes pokračujeme v súťaži o JBL GO
Dnes 6.12.2017 budeme súťažiť o žltý JBL GO
téma dňa - Dnes dáme priestor kreativite Vašich detí , môžu nám niečo pekné nakresliť, napríklad ich obľúbený spotrebič v domácnosti 😉
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolega Rasťo
tešíme sa na pekné kresby 👍
Nie je to spotrebič do domácnosti, ale je to technická vychytávka v podaní našej Barborky. Stručný popis - kolobežka so sedadlom, aby nebola príliš unavená a mohla si na nej oddýchnuť. Sedadlo sa namontuje špeciálnym skrutkovačom viď vpravo dole. Kolobežka má špeciálny vozík na hračky, ktorý ma zaťahovaciu sklenenú strechu a malé okienka, aby hračky mali pekný výhľad a vedeli, kadiaľ cestujú. O množstve gombíkov a spínačov ani nehovorím. Jednoducho kolobežka budúcnosti... 🙂
Dobry vecer, toto su oblubene spotrebice v podani mojich deti:
najmladsia ma rada chladnicku, lebo do nej maminka schovava cokoladky, prostredna ma najradsej televizor a pozeranie rozpravok.... tatinko tiez, ten ale zaspi, len co si k nemu sadne 😀 (zajtra bude mat narodeniny, tak repracik ako darcek by ho urcite potesil) a najstarsia je nadsena zo susicky na pradlo, odkedy ju mame, nemusi pomahat s jeho vesanim 😀
Snad mozem aj takto, kedze moj nastarsi umelec ma este len dva a pol roka 😇 Sutazim prave pre neho, zboznuje pocuvat rozpravky, velmi by som mu tento zlty dopriala v izbicke ❤ velmi sa snazil kreslit, hoci mal nakreslit mamu ako pecie..., vraj nakreslil TATA... ako “sa” pecie 😃 takze obraz “Tata na pekaci” do tohoo 👏👏