Ideálny fotoaparát pre vaše deti

boris_tpd
7. dec 2017

Instax fotoaparáty už možno poznáte z minulej súťaže TPD.
Tento Instax Mini 8 Minion sa líši od ostatných tým že vyzerá ako skutočná postavička zo známeho filmu Ja,zloduch, ktorý dokáže v priebehu pár sekúnd vytlačiť práve urobenú fotografiu. Dokonca má vlastné nohavice :D No povedzte nie je svetový :D

https://www.tpd.sk/fujifilm-instax-mini-8-minio...

majocka24
7. dec 2017

Pekny ten by sa lubil detom 🙂

lkjhyfrtd
7. dec 2017

Je svetovy😀 Aj cenovo 😨

jasminet
7. dec 2017

@lkjhyfrtd a to este dokupujes papieriky na fotky a ked si predstavim tie fotky roztrasene, rozmazane ake deti fotia... 😀 radsej najobycajnejsi digital a zo 100 fotiek je jedna dve pouzitelne 😀

duracelka13
7. dec 2017

To by bolo nieco pre mojho "minonaka". Doma mame vsetko a la Minoni od oblecenia, cez kozmetiku, hracky az po nalepky na stene...

adel47
7. dec 2017

Je krásny........ale tiež si neviem predstaviť zveriť ho do rúk synatora😁😂skrachovala by som😁😂........ Baví ho fotiť a keď mi mal fotku hneď a ešte k tomu v ruke to by bolo radosti ale....... .moja peňaženka by to nezvládla☹tie papieriky do neho sú príliš drahé.......viem si ho predstaviť darovať už nejakému pubertiakovi ale zase tento dizajn by mu asi nevyhovoval😂😁Viem že to teraz u takých tínedžerov letí a oni už snáď by mali rozumieť koľko stojí do fotaku ten obsah,ale deťom to nevysvetlis.....že nemôže fotiť všetko na čo pozrie.......pre mňa krásny dizajn fakt pred deti veľmi lákavý ale .......tým pádom by výrobca ak chce predávať mal zvážiť cenu papierikov do neho....alebo je to len pre prachacov??😂😁😂😁