Delonghi ECAM - Exkluzívne čierne prevedenie a dynamický dizajn

boris_tpd
8. dec 2017

Niet nad dobrú rannú kávičku, ktorá rozvonia celý byt. Akú kávu obľubujete?
My pre Vás vyberáme tento Delonghi kávovar. Tradičné nápoje jedným stlačením: espresso, káva, LONG a doppio .
Nechýba ani tryska na napenenie a ohriatie mlieka. Vďaka tomu si môžete vychutnať mliečne špeciality, ako je cappuccino alebo latte macchiato. A ako bonus prístroj ponúka funkciu horúca voda - s tou uvaríte čaj bez potreby rýchlovarnej kanvice. 😉

https://www.tpd.sk/delonghi-ecam-350-15b-p91992

cupakabricka
8. dec 2017

dobry den, na takuto kavicku obcas pridem ku kamoske... kavovar doma nemame a oblubujeme klasicku zalievanu pripadne nescu... s jednym cukrom pripadne bez aaaa s mlieckom..... aaa ak mam chut na takuto kavicku tak si ju davam v podniku... 🙂😉

tucniacka11
8. dec 2017

odkedy mám doma Delenghi kavovar, pijem aj 3-4 krát za deň kávu, super.

majocka24
8. dec 2017

Delonghi chcem ked nám odíde ten starý svokrovci maju delonghi už 5 rokov a spokojnosť 👍

viskupovaandrea
8. dec 2017

Tiez planujeme kupit 👌. Mame doma Dolce Gusto na kapsule ale chceme skusit nieco bez kapsul 👀

mirpet
8. dec 2017

My odkedy máme doma kávovar Delonghi, tak kávu už nikde inde ani nepijeme. Vždy sa tešíme na našu úžasnú kávičku v pohodlí domova

taniellita
8. dec 2017

mne priniesol minuly rok Ježiško a je to moj najobľúbenejši domaci miláčik, kto uvazuje nad kupov , nech dlho nerozmysla,oplati sa, ta vona kavy ktora sa rozlieha po celom byte je na nezaplatenie.

mirpet
8. dec 2017

Najradšej teda máme výborné, chutné presso z nášho kávovaru Delonghi. Kávičku si ručne namelieme, aby bola čerstvá...a celý byt nám každý deň rozvoniava touto chutnou kávou

tucniacka11
8. dec 2017

@mirpet aku si kupujete?

tucniacka11
8. dec 2017

@mirpet
ako ručne si ju meliete? mne to ten kávovar melie, vy nejako inak? potom tam dáte to mlete?

lucka227
9. dec 2017

@boris_tpd ja som z Delonghi velmi sklamana.Dlho som po nom tuzila a ked som si ho kupila,presne po 2r.odisiel.Akoze za 400e som si predstavila nieco viac. Starala som sa o neho ako o dalsie dieta.V oprave mi povedali ze oprava vyse 100e.To teda dakujem

mirpet
9. dec 2017

@tucniacka11 nemáme automatické mletie kavy,rucne si ju melie a potom normálne do páky dáš kavu

kikuta
9. dec 2017

Delongi sme mali asi 4 roky teraz sme volili vstavaný kávovar ale všetkým známym ho odporúčam lebo je výborný a veľa ľudí okolo nás zvolilo práve tuto značku , opravovaný bol po 4 rokoch ale je na to zas 2 ročná záruka a funguje ako má ináč by sa mal dávať myslím aj pravidelne servisovat aspoň tak nám to vysvetľoval pán.
Veľmi dôležitá je samozrejme i zvolená káva, po 6 rokoch automatického kávovar si už v podniku kávu nedám nakoľko už rozoznám chuť kávy a viac-menej mi ich kvalita nevyhovuje. Manzel robí vo Švajčiarsku kde nosí kilové kávy zrnkove , ktoré sú naozaj výborne a po obhliadnuti odborníkom i kvalitne a paradox je ten že sú asi o 50%lacnejsie ako by sme kúpili u nás.

mirpet
9. dec 2017

Tak...toto je náš najobľúbenejší domáci spotrebič 🙂

cupakabricka
9. dec 2017

@mirpet ten mlyncek je top 👍 aj my taky mame 🙂

ajusssa
9. dec 2017

Samozrejme kávu z takýchto strojov nenahradí žiadna rýchlovarná kanvica. S manželom by sme ju pili od rána do večera z tohoto stroja. :d