Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 VII. časť

kristina_tpd
25. jún 2017

Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8. Dnešnou témou bude nakreslené blahoželanie. Dajte svojim deťom nakresliť blahoželanie pre TPD k 30-tim narodeninám a spolu s kresbami pridajte ich foto.

Platnosť súťaže: do 23:00h

Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h

Hodnotiaci: kolega Peter

FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia. Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali.

Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...

erikad82
25. jún 2017

Prajeme všetko NAJlepšie! Veľa preveľa spokojných zákazníkov!
Mladší už spinkajú,tak kreslila Erika najstaršia dcéra 🙂

kupcovci
25. jún 2017

S TPD sme týždeň žili
krásne jubileum oslávili
Želáme vam veľa zákazníkov
a nijakych neprajníkov
Veľa správnych pracovných krokov
a ešte aspon 30 rokov📆
úspechov v predaji
a úsmevou na tvári😀
Jakubko vam blahoželanie vyrobil
a babovku s mamkou vyzdobil 💐🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

tinkaw
25. jún 2017

Syn Vam zaprial nie len k 30 narodeninam, ale aj k buducim 205 a 859 narodeninam 😉🎂

majocka24
25. jún 2017

Syncekova neni oblubena farbicka ale skór skladačka tak aspoň takto sa chce zapojiť do súťaže a popriať Vám krásnych a úspešných dalších 30 rokov 😍

idame
25. jún 2017

TPD vo farbach duhy popriat chcem aby minimalne dalsich 30 rokov spestroval nas kazdy den. Vela skvelych vyrobkov nech ponukas, reklamaciam sa vyhybas, rad spokojnych zakaznikov sa stale rozrasta a konkurenciu skvelymi cenami valcujes. Sice len rok mam, ale temperkami od maminy sa kresbou pripajam. A ked vyrastiem vasim spokojnym zakaznikom urcite budem.

adel47
25. jún 2017

30rokov?????? Paraaaadicka🙂. Nie je to len úspech, čo padá z neba ale pre ktorý urobiť veľa práce treba........a preto prajeme veľa nových spokojných zákazníkov a dobre platy pre pracovníkov🙂. Zivioooooo🙂

fadama
25. jún 2017

30 rokov.....krásne císlo, tiez mám 30 rokov aj ked uz len necelé 2 mesiace.
Prajeme vela spokojnych zákazníkov, super nápadou ako sú takéto sútaze do ktorých zapájame deti.
Pripravil vám aj takýto pekný darcek.
🎂

idame
25. jún 2017

A takto to vznikalo. Nastastie je vsetko zmyvatelne....🙂

erikaemkina
25. jún 2017

Foták čosi štrajkuje , ale ajtak Prajeme Všetko len to najkrajšie a najlepšie

andreakotesova
25. jún 2017

Posielam vytvor mojej sestrocnej dcery Ninky 🙂 Mamicka upiekla kuriatko s pomocou spotrebicov z TPD 🙂

adamkodavidko
25. jún 2017

PRAJEME VSETKO NAJLEPSIE K NARODENINAM A VELA SPOKOJNYCH ZAKAZNIKOV

karolin2
25. jún 2017

K Vášmu jubileu Vám prajeme všetko najlepšie ....

vonava007
25. jún 2017

Pripájame sa ku gratulantom a posielame naš vytvor🙂

miminkova
25. jún 2017

Tpd uz 30 ma,2rocne dvojicky vam takyto nakreslili plán🍉🍓💞

s1m.one
25. jún 2017

Dobrý den, dakujem krasne za pekne dni stravene s tpd, opat to bola pre nas mamicky zmena 🙂 s detmi sme sutazili a ako ceresnicka na torte krasne blahozelanie vytvorili 🙂 dcerka so synom sa velmi snazili 🙂 posielam ich tvorenie 🙂 zelame krasne okruhle narodeninky a prajeme minimalne dalsich 30 rockov, spokojnych zakaznikov a tiez zamestnancov, vas, dal syn aj do svojho obrazku :D ved pre koho je ta cokoladova torticka? mena som mu nadiktovala ja, priznavam sa🙂

adamkokubik
25. jún 2017

Všetko najlepšie prajeme TPD 🎂😘... toto blahoželanie pre Vás nakreslili moje zlatíčka ❤

karina1313
25. jún 2017

Tiež sa ešte pred spaním pripájame ku gratulantom

karina1313
25. jún 2017
ludka140281
25. jún 2017

želáme do dalších rokov,vela uspechov a spokojných zákazníkov

421215813
25. jún 2017

Aj my by sme pridali prispevok no moja mala este kreslit nevie lebo je mala 🙂 ale pripajame sa a gratulujeme 🙂 aspon pisomne ked nie s obrazkom

zuzana814
25. jún 2017

Neviem, ci mame sancu popri vsetkych tych krasnych vytvoroch, no skusame s nasim 4-rocnym a mozno sa podari. Na blahozelani je auto s karoseriou, na nej kvietok a nad nou ❤ Po nakresleni obrazka nasledovalo pokreslenie ruky - akoze tetovanie.

ferihegy
25. jún 2017

K Vasmu jubileu Vam prajeme, aby slnko nikdy nevytiahlo farbu z bielej techniky, aby dazd nikdy neposkodil ziadne elektrospotrebice a aby duha stale ziarila nad Vasim obchodom a prilakavala vela spokojnych zakaznikov. Na Vas ! Vsetko najlepsie k 30 narodeninkam ! Sfukujeme sviecku na torticke na vela uspechov v dalsich rokoch.

shilou
25. jún 2017

Všetko najlepšie vám prajeme 🙂 Bianka vám nakreslila kvetinky , písať ešte nevie 🙂 Vtáčie mlieko na vašu počesť sme si dali a aj torta 🙂 Bianka vybrala aj trollov, lebo vraj žiadna torta nesmie byť bez postavičiek. Ja som len hltavo pozerala, keďže mám diétu. Tá ruža v strede zahrala melódiu happy birthday. Fotené všetko len mobilom, nemáme poriadny fotoaparát 🙂 Náš tatko chcel opraviť a už je nefunkčný🙂

jankaajanko
25. jún 2017

Ja som kázala nakresliť pred spaním obrázok a dopadlo to tak že malý zaspal acstihol nakresliť toto neviem prečo zimu ale čo už úloha splnenaaa😀

krokodilkajmanka
25. jún 2017

Pridáme sa aj my, povedzme s trochu abstraktným umením 😂 ako podklad poslúžili okná 😂😂😂 TPD všetko najlepšie!!!

curcuma
25. jún 2017

Ja som ešte maličká,
ale nekreslila za mňa mamička,
k Vášmu sviatku usmiaty balónik k Vám letí,
nech poteší Vás a aj Vaše deti,
prajeme veľa spokojných zákazníkov,
ktorý s radosťou chodia od Vás domov,
nech Vám takto sneží šťastie v týchto teplých dňoch 🙂,
a vidíme sa už čoskoro v TPD obchodoch 😉

curcuma
25. jún 2017

Trošku naopak pridaná kresbička,
možno nám takto prinesie viac šťastíčka 😉

martinkaha
25. jún 2017

Ešte som len slniečko malé,
no kreslil by som neustále.
Kreslím všetko - domy, zvery, mak diví,
nikto to však nevidí.
Vravia, že len čmárať viem,
niekedy stôl i stenu popíšem...
Všetko najlepšie všetký, čo majú v TPD prsty k 30temu výročiu! 😁🍬🎂

mazda323f
25. jún 2017

Ako išlo na vandrovku Vajce a Bratranec it... 🙂 alebo podla BB: chlapček a dievčatko s dlhými vlasmi... Nie je to priamo blahoželanie, ale na to, že nemá ani 3 roky, aspoň správne pochopila, že má čosi nakresliť 🙂 Všetko najlepšie želáme 🙂