Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8. Dnešnou témou budú športové aktivity. Podeľte sa s nami o fotografie vašich detičiek pri športových aktivitách. Najvtipnejšia vyhráva!
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolega Rasťo
FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia.
Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali. Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...
Bude už, prosím, nejaká súťaž kde sa budú môcť zapojiť maminky, ktorých detičky ešte ani nechodia? 😀😉 lebo ten náš síce vyvýja športové aktivity, ale teda zatiaľ je u neho len napríklad sedenie niečo ako výkon hodný olympijskej medaily 😂 ďakujem! ❤
@ewanell87 Áno určite ešte budú aj takéto témy😉
mám doma 4 dcérky a najstaršia sa so športom nekamaráti a ak jej poviem aby išla trochu šprtovať, tak zachvíľu z izby zakričí mamina pozri ja cvičím -stojka na hlave, viď foto č.1, alebo bicyklovanie na malom sestrinom bicykli,rýchlo prečo nech to mám za sebou-foto č.2. veď športujem, čo ešte manina chce, no nie? tak možno týmto jej športovým výkon vyhrá Foťák, ale to by musela rozsmiať kolegu Rasťa, uvidíme, možno sa podarí,inak super krásne dni sú s Vami. Domáci zmätok hneď ľahšie sa znáša.
Hombanie Lahne si na koberec a idéééš margit 😝