Nákup na splátky, je výhodnou formou financovania výbavy domácnosti avšak nie vždy sú podmienky na splácanie ideálne (vysoký úrok, potrebná akontácia). Preto TPD ako prvý obchod na Slovensku ponúka nákup na splátky s 0% úrokom, 0% akontáciou na 30 mesiacov! Predčasné splatenie je bez poplatku. Táto výnimočná akcia platí do 30.6.2017.
Tiez nie a ani nechcem.
Nie s manželom kupujem radsej.za hotove 🙂
Na splatky nie. Radsej si nasetrime
@kupcovci Tak je najlepšie, len keď nie je hotovosť tak aj takto je dobre😉
@kristina_tpd vsak to mate pravdu 😉
ja nie, mm tak kúpil 2 krát notebook. jeho krok sa mi moc nepáčil....ešte že ja držím kasu....
Kupujeme,vzdy hladame naj moznost ako preplatit co najmenej,zatial sme vzdy preplatili len jednu splatku,co nieje zle 😉
@deti95060810
@cuculiatko88
U nás doma nevieme veľmi šetriť, preto tiež čakám na akcie kde sa nepreplatí nič. Táto akcia je super, dlhšia doba splácania 0% úrok, 0% akontácia. V podstate žiadne poplatky.
Nie, nikdy a ani sa nechystáme. Vždy za hotové a preto máme vždy finančnú rezervu, ak by sa niečo pokazilo a bolo by treba kupovať hneď.
Jedine dve veci sme ochotní kúpiť na 'splatky' a to auto a byt 😉
@kristina_tpd Mame taktiez radi, ked kupujeme za hotove peniaze a nie za splatky. To je zase len dalsie viazanie sa a to nemame radi. Ked nieco chceme tak bud na to mame ale sa zaobideme bez toho
@kristina_tpd u nas sa teraz tiez neda velmi setrit no ak nakupujeme tak len spotrebice na splatky...nikdy by sme na splatky nesli na dovolenku alebo nenakupovali darceky na vianoce ...lebo poznam aj takych ludi 😂😂😂
@kristina_tpd tak sa setrit nauč.Poznam domacnost mladých ludí,ktorí si 5 spotrebicov zobrali na splatky a na najom nezostalo.Tak sa pýtam,ostat radsej bez mixera,tabletu,sušičky a mat na najom,alebo mat vsetko a nestacit splacat hypo.Za mna určite nie
@mihula Nebojte sa, mne ostane na nájom aj na ostatné výdavky. Neberiem si na splátky mixér, ani tablet ani iné hlúposti, ale veci ktoré naozaj potrebujem. To, že je niekto finančne negramotný sa bohužiaľ stáva, s tým nič nenarobíme . Ja nepatrím do tejto skupiny.
Za celý život som nakúpila 3 veci na splátky, normálne som ich splatila bez akéhokoľvek problému. Jedna z týchto vecí bola manželská posteľ. Bez nej si naozaj nemôžem život predstaviť😉
@mihula Kolega kúpil na splátky mamine tento týždeň chladničku, splátka je 10 EUR mesačne. Myslím, že tých 10 EUR ho nezrujnuje.
...nekupujeme na splatky, ...tiež sa držime hesla, na čo mame to kupime🙂, prestahovali sme sa do novej chalupy a momentalne fungujeme len s chladničkou, nemame mraziak.........ked nan našetrime tak kupime🙂......da sa fungovat zatial aj bez neho🙂.....Dal by sa kupit lacnejši ako mam vybraty ale radšej našetrim, počkam a budem mat taky aky chcem🙂...ved to kupujem na dlhšie a jasne že hladim na spotrebu a kvalitu🙂
@kristina_tpd v tomto prípade je to potom vsetko ok
Ja som si kúpila na splatky telku, chladnicku, umyvacku ...ked sme este s mm neboli svoji. Postupne som si splatila. Moj mm to vsak nema rad, mal problem s tym, ze musime vziat "hypo" a na splatky nieco ani pocut 🙂 tiez mame fi.rezervu radsej
Za vyhodnych podmienok ako su tieto aj ano, no nastastie vecsinu potrebnych veci kupime v hotovosti a o mnohych si povieme ze bez nich vydrzime🙂
Ako citam prispevky, tak sa mi a rozum zastavuje nad niektorymi prispevkami.ako keby bola hanba vziat nieco na splatky.
By som viacerym ludom tu dopriala take financie ze mesacne by bol rad ze vyzije.cize fin. Rezerva nehrozi a je rad ze zaplat niektoru vec na splatky.samozrejme ratam take spotrebice ako chladnicka, pracka...ziadny luxus v podobe novy notebook atd.
🙂😇
A k otazke ano za tychto podmienok je to vyhodne.
Zial ja som musela kupit a zaplatila som navyse.
Takze tato ponuja sa oplati.
Nech ziju taketo akcie
Krasny den vsetkym
🙂
skor nie ako ano. 3x som kupila ale nabytok takym stylom ze sa suma podelila 3ma a 3 nasledujuce mesiace som ho splacala. bolo to zadarmo v ponuke pri platbe kartou a bolo to bez navysenia ceny, max symbolicke 5-8eur navysenie.
@sade88 Už som sa zľakla, že som sama🙂 Nezarábam veľa, ani málo. To, že neviem ušetriť by som upresnila skôr ako nedá sa ušetriť, pretože musíme jesť, obliekať sa, chodiť do práce autom, platit hypo, účty a naozaj ako neostane mi toľko peňazí, aby som si ušetrila. Resp. zostane, ale na posteľ by som šetrila 2 roky. Dovtedy by som spala asi na zemi. 😲 Život v Bratislavskom kraji je krutý😉
hmm no uprimne neverim, ze niekto robi nieco zadarmo 😉
@esther03 Tieto akcie sú výnimočné a opakujú sa väčšinou raz za rok.
Spoločnosť Cofidis nám poskytla tieto výhodné podmienky len preto, lebo oslavujeme 30-te narodeniny.
@kristina_tpd takze charita..ok 🙂
@esther03 Som obchodníkom 2 rok a niekedy si odberateľ a dodávateľ vedia výjsť v ústrety v rámci udržania dobrých obchodných vzťahov a dať niečo zadarmo.
Tak to chodí. Nehľadajte za tým nič tajomné😉
To je pekne, ze existuju taketo akcie. A nazyvat to charitou je od veci.
Je mozne ze to prilaka viac zakaznikov a obchodnik tym padom isto nie stratovy a spokojnost je aj na druhej strane.🙂 😉
@kristina_tpd ale nejaky poplatok tam predsa len je, ci?? ;)
@zooeynka nie je😉 Info a splátková kalkulačka tu: https://www.tpd.sk/ako-nakupovat-na-splatky-a19
Nie