Keď moje dieťa začalo jesť príkrmy, rozhodla som sa, že potrebujem spotrebič, ktorý mi uľahčí prácu. Môj kolega Martin, ktorý sa v týchto mašinkách vyzná, mi poradil kuchynský mixér Orava RM-1000 a za to som mu do dnešného dňa vďačná. Na prvý pohľad si môžete myslieť, že to je ten z ´teleshoppingu´. Nie, nie je, ale výkonom je mu veľmi podobný a cenovo oveľa výhodnejší. Okrem príkrmov si na ňom mixujem zdravé smoothie a dokonca meliem kávu a orechy. Momentálne je po ňom veľký dopyt a nemáme ho na sklade. Prídu koncom júla 2017.
Nájdete tu: https://www.tpd.sk/orava-rm-1000-p90767
@evittam Dobrý výber, BOSCH je kvalita 👍
@kristina_tpd Dik. Viem. Mame doma skoro vsetko BOSCH, okrem chladničky a sporaku. Aj muž náradie.
@evittam Kolega ma doma práčku a volá ju Boženka😉
@kristina_tpd 😀😀😀 Že pozdravujem. Aj my mame umyvacku, práčku, susicku-vsetko su to moje kamosky Bozenky.😉
@kristina_tpd, no, nechcem tu byt za hnidopicha, ale ja mam ten z teleshopingu a stal 39,90 Takze sa mi nezda ten vas “vyhodnejsi“ Neviem porovnat vykon, ale ten moj frci uz pomerne dlho, nahradne diely dostanem bez problemov cez net a strkam donho od kavy cez orechy po cibulu fakt vsetko....
@vroni ten z teleshoppingu ma výkon 600 W a cenu 99 EUR, tento ma výkon 1000 W a cenu 59,90 EUR. Neviem aký presne máte Vy
@kristina_tpd tych 400 W v praxi znamena co? (tj co "ten vas" poseka navyse oproti "iba" 600 W mixerom).
Kase varim v hrnci, netreba na ne mixer o.O. Prikrmy detom nedavam, na to slovo som alergicka - normalne im dam jest, obed alebo veceru. Ked je nieco moc velke tak nakrajam alebo popucim. Predsa si nebudem vychovavat dieta, ktore zje len do hladka zmixovany maglajz. No a vyzivy bud varim alebo rozmixujem ovocie v obycajnom 180W "smoothie" mixeri za 15e a nemam pri tom pocit, ze by som o nieco prisla.
Avent parny hrniec
Nad mieru spokojna
Vsade s nami chodi
Obe deti s nim spokojne
Ahojte, dávám si otázku ako mohla moja dcerka vyrásť bez mixovacích prístrojov????? Večer dostala Hami kaši na Dorú noc a keď už riadne papala tak normálné jedlo. Ešte máme odšťavňovač Philips.😎
Pucila som vidlickou,nikdy som nemixovala 🙂
My sme mali parny hrniec a mixer 2v1avent. Mat dalsie dieta kupujem zas
@maslenka47 Čím je vyšší výkon, tým má prístroj viac otáčok (ORAVA - 20 000 ot./min), ktoré vyextrahujú viac živín z ovocia/zeleniny ako klasické mixéry.
Príkrmy som mojej dcére mixovala od ukončeného 4-tého mesiaca, pretože si neviem predstaviť ako také malé dieťa bez zubov môže jesť menšie kúsky jedla, normálny obed/večeru. Raz som jej popučila vydličkoou mrkvičku a skoro sa zadusila.
Moja pediatrička a matky v mojom okolí tak isto mixovali svojím deťom príkrmy.
Ten maglajz im dokonca chutil😉 Moja malá ma teraz skoro 11-mesiacov a papá už normálne kúsky jedál (má 6 zubov). Takže mixér slúži tatovi na mliečne šejky, mne na smoothie (dokonca rozdrví aj semienka/drobné orechy), na mletie, orechov, kávy.
Podľa predaja za posledné dva roky je tento model populárny a nielen mamičkami vyhľadávaný. 🙂
@kpvisage Všetci sme vyrastali, bez technických vymožeností a teraz si bez nich nevieme predstaviť život, no nie?😉
Ja pouzivam len tri mixeri ;) Ponorny, ten klasicky metlickovy a mixer :D
Ja som mala najlepších pomocníkov - starých rodičov!😉 Ovocie rozvarili, tyčovým mixérom mixli a plnili.🙂
@kristina_tpd My mame klasicky kuchynsky robot BOSCH, pomelie,zmixuje, nastrúha,vymiesa,.... všetko.😉 Co sa tyka prikrmov najviac som vyuzila ponorny mixer. Tiez BOSCH.