Už tretím rokom sa v našej ponuke na predajniach a e-shopu objavuje sortiment hračiek. Vybrať si môžete s najrôznejších druhov a značiek.
LEGO, odrážadlá, bábiky, drevené hračky, karnevalové kostýmy aj potreby do vody, to všetko nájdete tu: https://www.tpd.sk/hracky-c19648
Nakupujem tu hračky pre moju dcérku, som maximálne spokojná s výberom a pomerom cena/kvalita.
V ponuke máme tiež kozmetiku pre deti, plienky na plávanie a iné:
@kupcovci vydržia v rukavnikoch? Nevadia im? My budeme mať tento rok premiéru tak sa bojím, či jej nebudú vadiť. Máte krásne detičky😉
@kristina_tpd nie nevedia hlavne ze su vo vode ta im robi najväčšiu radosť 🙂dakujem krasne 😉
Pasik na plavanoe, dosticku a plutvicky
Moj skoro 5 rocny sa este aj v kolese boji kupat,pokym sa nejde von pomaly 😊
My sme mali aj vestu aj ked moc dobre sa im vtom veru neplavalo.inak klasika koleso rukavniky alebo proste na rukach.
@kristina_tpd pas na plavanie, jednoznacne odporucam. umoznuje hybat rukami, na rozdiel od iných pomôcok a teda je to postupny prechod k samostatnemu plavaniu.
Pri dcere sa mi osvecilo koleso a potom cherek rukaviky (ziadne ine). Syn ma schopnosti a stavbu tela vacsej dazdovky, z kazdeho kolesa vyklzol, takze zase len tie cherek rukaviky, ale on najradsej “ja sam“. V pase na plavanie sa mi obidve deti suverenne topili, toto za mna urcite nie.
Ahojte, pripájám sa, jednoznačně rukáviky😉
Ahojte u nas je nafukovacia vesta.
Na tobogany urcite vesta,inac rukavniky..momentalne starsia 4,5 roka uz plava sama
@kristina_tpd ked bola mala mimino 6-7 mesacna. Dobra vec. Len moc sa teda neomoci. ... teraz ma rok a pol a rukavniky a koleso.
zatial plavacie koleso avsak verime, ze coskoro ich nebudeme potrebovat 🙂 je dobre ak by sa deti naucili cim skor plavat same a potom sa mozeme hrat napriklad s nafukovacimi loptami v bazene ale uz bez plavacih pomocok 🙂
Podstatne lepsia tema pre maminy ako prenosne repro... 👍