Zakrivené televízory sú pre nás mužov srdcovka. Páči sa nám elektronika a nové technológie, zakrivené televízory nie sú výnimkou vďaka svojim pozorovacím uhlom a prirodzenosťou obrazu pre ľudské oko. Aký na to máte názor vy? Čo na ne hovoríte? Prezraďte.. 🙂
keby som vyhrala tých 500 eur tak ho mám určite doma 😀
@julius_tpd preto, aby mal moj chlap radost. Mozno by potom suhlasil, aby som kupila podobnu drahu blbost, ktora spavi radost mne 😆
marketingovy tah. Rozdiel v pozerani medzi plochou a zakryvenou obrazovkou je volnym okom nebadany.
Kúpila by som si ho, keby sa mi páčil. A keby som mala financie navyše. Ale nemám 😉 Premýšľam, ako by sa tam vynímal ten veľký mimoň z rozprávky.
mam funkcnu teklku a kym funkcna bude nemam dovod ju menit ..... radsej za tych XY € kupim dovolenke ale jasne priority 🙂
Ak by som si ho kupovala,tak iba kvôli dizajnu.Je fakt krásny.Teraz idem kupovať tv na Vianoce a mam dve podmienky-uhlopriečka 60 a kvalita obrazu.
@julius_tpd a vedel by si mi pomôcť vo výbere a povedať,preco by som sa mala zaujímať práve o tento typ tv?Vazne ma to zaujíma,lebo tv musim do Vianoc kupit.
@drnda37 Tak za mňa je to hlavne dizajn a pôžitok zo sledovania. Je to prirodzenejšie pre ľudské oko, krásne to vyzerá a taktiež pozorovací uhol je oveľa lepši, keď niekto sleduje viac zo strany.
Napríklad Samsung uvádza: Obrazovka UHD je zakrivená v tom správnom uhle, aby poskytovala tú najlepšiu pozorovaciu vzdialenosť. Mierne zakrivená obrazovka UHD takisto poskytuje rovnomerný a vyvážený pohľad na všetky oblasti obrazovky. 🙂
@julius_tpd a da sa dat aj na stenu?
Mne sa zakriveny televízor nepáči, asi by mi to doma dosť vadilo
@drnda37 Vacsina sa da dat aj na stenu, ano 🙂
@julius_tpd no mozno ma prehovoris 🙂
ja mám doma starú dobrú, malú oravu. a prečo? lebo sa do môjho retro domu hodí, ale tento kúsok TV je dokonalý! 😠
normálne som sa zamilovala, fakt je dokonalý aj by som si ho vedela v mojom retro dome aj predstaviť, a keď pozriem na TV tak mám až také motýle v žalúdku....
@julius_tpd Som za...
televízor nepozerám takže by som si ho nekúpila, ale tú polárnu žiaru by som niekedy chcela vidieť naživo 😵
Je krasny.
@julius_tpd A trosicku navodzuje dojem kina...
mna osobne taky televizor neoslovil
Na zakrivenom displeji môžeme celú obrazovku sledovať v rovnakej vzdialenosti od miesta,kde sedíme vďaka čomu je obraz jasnejší na všetkých miestach. Táto vzdialenosť pri sledovaní je hlavným rozdielom medzi televízormi s plochou obrazovkou a zakrivenými televízormi. Okraje obrazu sú k nám bližšie a vzniká širšie zorné pole, vďaka čomu máte pocit, že obrazovka je väčšia ako v skutočnosti. Ak vedľa seba postavíme plochú a zakrivenú obrazovku, zakrivená obrazovka vyzerá väčšia a lepšia, a to aj v prípade, ak majú obidve obrazovky rovnakú veľkosť. Zakrivená obrazovka nám prinesie velké zážitky z obrazu, ktoré sa nedajú s ničím porovnať.Viem o čom hovorím,pretože môj sused si ho kúpil a je to bomba.Obraz je perfektný. 😉 😉 😉
@julius_tpd sú ozaj krásne,už sme uvažovali aj okúpe, no minulý rok sme podľahli vtedy aktuálnej novinke s kopou funkcií ktoré ani nevyužívame a nevýhoda cena u LG, a táto značka je nás favorit na elektroniku
Ja neviem...ja som asi stara skola..mne sa taky zakriveny nepaci..
my sme nadavno kupili zakriveny LG..prehovorila som manzela 😀..je to fakt pozitok..
nekupila by som, lebo televizor v obyvacke mi vobec nechyba.
@alula100 sam by som to lepsie nenapisal 😉
Takže je to telka pre jedného, aby bol dobrý zorný uhol? Keď si sadne niekto vedľa mňa, už je mimo a na druhej sedačke môže akurát tak pozerať na vonkajší oblúk. Ale áno, v obchode vyzerá efektne
@8853 hehe, nie prave naopak. Tu praveze ti co su na stranach vidia lepsie oproti plochej telke. 🙂
@julius_tpd mne sa strašne páči a to je jediný dôvod 😀 technické parametre ako žena samozrejme neriešim 😀 priznám sa, že už som ho obzerala v predajni, tak uvidím, možno ho raz budem obzerať aj v mojej obývačke 😎