Dni s TPD sa vracajú a ja som rád, že ich s vami môžem opäť prežiť. Týmto oficiálne začali a potrvajú až do nedele. Verím, že si spolu užijeme ešte viac ako naposledy. 🙂
Môžte sa tešiť na množstvo zaujímavých diskusií, rovnako si spolu aj zasúťažíme a pomôžeme vyskladať vašu domácnosť. Okrem hlavnej súťaže tu v diskusných fórach budú aj v blogu každý deň prebiehať mini súťaže o vecné darčeky, stačí ho len sledovať. Rovnako ma napadlo, mali by ste záujem aj o súťaže, kde by sa dali vyhrať srdiečka na stránku Modrý koník? 🙂
ahoj, ...prvykrat sa dnes zoznamujem s TPD
@arabellka tak verim, ze sa Dni s TPD zapacia 🙂
už sa neviem dočkať čo všetko sa dozviem a teším sa aj na súťaže a bude tam aj súťaž o roboticky vysávač???
@ivankajar o roboticky vysavac bohuzial nie ☹
TAK NAPOSLEDY TO NEVYSLO NIJAKO, TAK SNAD UZ TENTOKRAT SA STASTICKO NA NAS AJ USMEJE, A AK AJ NIE, TESIM SA, ZE SA VELA NOVEHO DOZVIEM 🙂 PEKNY PREDVIANOCNY CAS PRAJEME 🙂
Prisli ste ako z neba pred sviatkami urobit radost mnohym rodinam😉
Tesim sa♥
🙂
@julius_tpd tak budem musiet napisat jeziskovi -manzelovi 😀
Už sa teším 🙂
huuura milujeme nove info a milujeme suuuutaze 😀 😀 😀 😀 to je Jezisko pre mamicky 😀 😀 😀 😀
😄 možno sa šťastie trošku usmeje. TPD poznám týždeň dozadu sme si tam kúpili novú TV.
teším sa na celý týždeň, stále je tu super, aspoň chvíľku zmena pri mojom domácom zmätku, pekný deň
@irenaliza hehe dakujem, som rad, ze sa aspon niekomu paci 🙂
@julius_tpd ale ja sa tu naozaj super odreagujem, aj teraz moja najmladšia spink, doma kopec roboty, ale ja radšej sedím tu, lebo je tu s TPD super a ešte keby sa mi splnil sen a vyhrala som kávovar, to by boli neskutočné vianoce , ale asi musím napísať konečne Ježiškovi, žeby s TPD? Pekný deň, ste super a naozaj 🙂 🙂 🙂
@julius_tpd no uvidíme trošku šťastia sa možno usmeje aj na mňa. I keď sme si už spravili predčasné Vianoce s TPD kúpov noveho TV
Tak ja som teraz už objednala cez TPD,na akú súťaž sa môžem tešiť?
tak hlavna sutaz je tu v diskusnom fore o kreativny darcek a moznost vyhry 500eur, popritom v blogu kazdy den prebiehaju mini sutaze o vecne ceny a srdiecka
@veronka30
Ja som si uz od vas objednala darček na Vianoce (novu tlaciaren) - už len čakám na dodanie balíčka 🙂