Čo si myslíte o sušičke?

julius_tpd
30. nov 2015

Máte skúsenosti so sušením prádla v sušičke? Aké je sušenie v nej? Čo vás viedlo k jej zakúpeniu? Má podľa Vás výhody oproti klasickej metóde vešania prádla na šnúru? Povedzte svoj názor.. 🙂

ivankajar
30. nov 2015

Určite dobrá vec hlavne keď je byt veľmi vlhký a nie je balkón. Ešte ju tak vyhrať

tichanska1
30. nov 2015

Sušička je najlepší spotrebič po umývačke, ktorý mám doma. Suším v nej najmä veci môjho syna, plachty a uteráky. Všetko je krásne mäkkučké, teplé, nadýchané. Milujem tento vynález 🙂

mamka_danka
30. nov 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

ja davam hlavne do susicky uteraky a utierky..

julius_tpd
autor
30. nov 2015

@ivankajar s tou vlhkosťou úplne súhlasím. Osobne akurát riešim túto situáciu, aj keď balkón je, tak takto v zime keď mrzne sa už moc sušiť vonku nedá. Tiež nám fenka porodila aj šteniatka, ktoré potrebujú teplo, takže aj málo vetráme aby im náhodou nebola zima a to je úplna katastrofa potom s tou vlhkosťou 😖

katkakovac
30. nov 2015

Ja som sušičku najskôr nechcela. Po narodení syna som klasicky sušila veci na sušiaku vonku. Keď mi však prádlo niekoľkokrát zmoklo, lebo som práve nemohla od syna odísť, ukecal ma muž na sušičku. Nič lepšie (okrem umývačky) ma nemohlo postretnúť. Prádlo je v deň prania suché, voňavé (pridávam voňavé obrúsky) a mäkučké. Tiež sme mali problém z vlhkosťou, ale odkedy máme sušičku, už je to oveľa lepšie. Ešte keby niekto vymyslel mašinku, ktorá mi to prádlo poskladá a vloží do skríň.... 😀

tajka1986
30. nov 2015

@julius_tpd susicka je najlepsia vec na svete 🙂 neviem ako som susila pradlo ked som ju nemala 😀

krasnanevesta
30. nov 2015

Tiez si myslim ze spolu s umyvackou najlepsi pomocnik doma. Ziadne susiaky doma v obyvacke a hlavne ziadne zehlenie. A vsetko je v jeden den oprate aj suche.....na babatkovske veci si to neviem vynachvalit nemusime ich mat vela v zasobe 🙂 my sme susicku kupili prave kvoli malej.

zuuzzu
30. nov 2015

Nič lepšie som si v živote nekúpila 🙂 Sušičku máme už dva roky zn. Bosch, 8kg náplň, suším úplne všetko, deťom som v nej sušila aj látkové plienky, všetko prádlo je krásne mäkké a nadýchané. Ak prádlo vyberiem hneď po dosušení, ani netreba žehliť. Keď prídu deti zo škôlky zamazané, hodím na 30 minút prať a o dve hodinky už v čistom a suchom odchádzame na prechádzku 🙂 Čiže nemusíme mať napr. 2 vetrovky, 2 otepľovačky a pod 😀 Určite ODPORÚČAM. Tá úspora času a energie je na nezaplatenie.

lubi40
30. nov 2015

Susicka je super vec. Ako pisali baby, po umyvacke druhy naj vynalez. Ja susim vsetko. Ponozkam to dava sice zabrat, ale po pravde, je mi to jedno. Radsej kupim kazdy rok o 2 pary ponoziek naviac, nez to susit po radiatoroch. Tiez mame maly byt, takze miesta na zvys nie je, navyse aj tak mame velmi vlhko-takze by som doma aj tak nic nesusila. No a super je, ze ked kosele a postelne pradlo vyberiem hned po dosuseni, tak to ani zehlit nemusim 🙂

1fifinka1
30. nov 2015

Tak ja budem asi jedina, ale mam susicku a moc ju nepouzivam. Na zaciatku som tiez bola nadsena, no neskor som zistila, ze nie je nad volne vysusene pradlo. Ano obcas vysusim uteraky, postelne pradlo, ale..... periem vela a neviem si predstavit prat 1,5 hod. A potom susit 1,5-2 hod. Kazdy den. Dost sa mi znicilo pradlo a o spotrebe energie ani nehovorim. ako fajn vynalez, ale pouzivam naozaaj obcas a zivot bez nej si viem v pohode predstavit. Ale ja som divna, po 6 rokoch som zrusila aj umyvacku riadu 🙂 umyvam rucne a paci sa mi to.

malinovka333
30. nov 2015

@1fifinka1 a naco ju mas potom?

1fifinka1
30. nov 2015

@malinovka333 no uz len tak. Obcas ju pouzijem. Ako som pisala. Ale ak by som ju nemala, nevadilo by mi to.

zojula
30. nov 2015

Súhlasím, sušička je top pomocník. V skratke - neznášam žehlenie, čo mi sušička maximálne redukuje, suším takmer všetko a toooľko času a energie čo mi ušetrí. Super vec do domácnosti!

malinovka333
30. nov 2015

Super vec susicka.kupili sme ju hlavne koli tomu ze pradlo mi schlo aj 3dni na susiaku.a len co uschlo bolo navesane ďalšie . takže sme mali aj dost veľkú vlhkosť. Preto sme sa rozhodli pre susicku.susim tam vsetko.nmsm kopec usetrenej roboty.

julius_tpd
autor
30. nov 2015

@1fifinka1 fuha, tu susicku este chapem, ale umyvacky by som sa ja nikdy nezbavil aby som mohol umyvat rucne 😀

0silvia0
30. nov 2015

@1fifinka1 ty musíš byť veľmi zaujímavá žena 🙂 absolútne protiprúdová 🙂

1fifinka1
30. nov 2015

@julius_tpd divne ze? Zistila som, ze pri umyvani riadu relaxujem, pocit cisteho, umyteho riadu a odlozeneho mi dava dobry pocit proste 🙂 aj to pradlo, ked si pozriem po suseni filter a vidim, ze to vsetko je z veci, a potom pozriem na tie veci, je to take divne. Su istym sposobom znehodnotene. Dobre 5x vysusis to iste, mozno to neuvidis 8x vysusis a uz to vidis. Je mi luto vyhodit 20 eur za vec a potom ju znicit v susicke a este si zato aj zaplatit (energie). tak si hovorim, ze preco ? 🙂 no zabite ma.

1fifinka1
30. nov 2015

@0silvia0 do susicky sa napr. Nedava avivaz. A ja milujem vonave pradlo.... aj to je dovod. Napr. A je ich viac. Ale divna som, to je fakt.

ivy
30. nov 2015

Stale zvazujeme kupu, ale nemame ju kam dat, jedine ak na balkon -zaskleneny - zatepleny. Ake aj tak je tam v zime dost chladno. Odporucate umiestnenie susicky aj na take miesto?

ivankajar
30. nov 2015

@julius_tpd no tomu veľmi dobre rozumiem , ja kvôli vlhkosti nemôžem mať akvárium ☹ no a kvôli dieťatku sme sa bali pretože hneď vyskoči plieseň tak sme si zabezpečili elektricky odvlhčovať čo je super aj na pradlo je tam program je skladny a tichý

happyzuuz
30. nov 2015

susicku som pouzivala, ale podla mna je dobra na uteraky a postelne pradlo ostane veci sa rychlo znicia🙂

womankc
30. nov 2015

@julius_tpd môj vysnívaný pomocník , neviem sa dočkať dňa, kedy si ju budem môcť zabezpečiť , z duše neznášam plnú jedáleň sušiakov.................. momentálne je prvá na rade , čo si chcem zabezpečiť , pri správnej údrže a používaní je to isto neoceniteľný pomocník

ivana2301
30. nov 2015

Bez sušičky si už neviem predstaviť život.Je to perfektná vec a velikým pomocníkom pre mamičky s malými deťmi.Maličké gatušky,ponožky a podobne mini vecičky ktorých je každý den veľmi veľa na pranie.Mne osobne to veľmi veľa pomôže a mám viac času sa venovať deťom.Akurát pančušky nedávam tie sa mi potom scvrkávajú moc. Všetko ostatné suším.Vkuse som šaškovala prádlo zavesiť vonku na sušiak potom prevesiť dovnutra na sušiak aby doschlo poriadne..... a schlo aj niekoľko dní.A najvačší dôvod kúpy sušičky bol ten že dcerka je astmatička.Nie je nič horšie pre takéto dieťa ako sušiť prádlo vo vnútri. A ešte niečo.Na prádlo aviváž nepoužívam.Používam ariel gely, a ked vytiahnem prádlo so sušičky je vonavé a hlavne makkučké.Ano je pravda že sa prádlo derie viac - vidím to aj ja.Ale ja suším tak že prádlo obraciam opačne a tak suším.A toto mi vôbec nevadí. Takže len odporučam. 😉

andys11
30. nov 2015

Susicku milujem, druha najlepsia vec po umývačke riadu v domácnosti. Odkedy ju mam, zehlicka zapadla prachom. Občas (raz za 3 tyzdne) nejaky extra krcivy kus vyzehlim. Áno, ked chcem mat puky pozehlene na veciach a potrpím si na gazdinkovanie, tak beriem, ze niekomu nevyhovuje. Ale ja ju milujeeeem 😀

malinovka333
30. nov 2015

@ivy nenajde sa nikde miesto ani na chodbe? nato staci len elektricka zastrcka, to je vsetko.ja ju mam postavenu na pracke

julius_tpd
autor
30. nov 2015

@ivy no na balkon by som to moc neodporucal ak mam byt uprimny, to by musel byt vazne krajny pripadak by sa fakt nikde inde nedalo. Potom je ale problematicke dotiahnut privod vody atd

malinovka333
30. nov 2015

@julius_tpd a naco privod vody?ved ked si kupi kondenzacnu tak voda sa zbera do nadobky

mimikas
30. nov 2015

Susicka je najlepsie vynalez po pracke a umyvacke riadu, zivot v byte si bez nej ani neviem predstavit 😀 😀 😀

mimikas
30. nov 2015

@julius_tpd kondenzacna susicka nepotrebuje privod vody, staci zasuvka do elektriny a ide 🙂

julius_tpd
autor
30. nov 2015

@malinovka333 no to je pravda, na kondenzacnu to netreba, ale aj tak by som ju nedoporucoval umiestnit na balkon