Tak týždeň ubehol ako voda a Dni s TPD sa blížia ku koncu. Ďakujem všetkým, že som tu s vami mohol byť a taktiež ďakujem za všetky super postrehy a skúsenosti, o ktoré ste sa podelili. Dúfam, že aspoň niekomu sa Dni s TPD páčili a niekedy si na nás aj spomeniete. Rovnako verím, že si Dni s TPD ešte niekedy v budúcnosti zopakujeme 🙂
Čo by ste však na nich zmenili, aby boli ešte suprovejšie? 🙂
Aby trvali dlhšie 😉
@julius_tpd Aj my dakujeme 🙂 . Mne sa velmi pacila sutazna otazka s chytakom 😀 a hlavne preto, lebo som sa nedala nachytat 🙂))). Ja by som navrhovala, aby si vyherci mohli v konkretnej sutazi vybrat napr. z 3 cien, lebo nie kazdemu sa hodia napr. 3 balenia detskeho oleja. Alebo ta plienkova torta je sice fajn, ale ked si zasutazit chcu aj mamicky, ktore akurat babatko necakaju, alebo nemaju cerstvo narodene, tak sa im to nehodi. Ale inac bolo to mile a ten adrenalin niekedy a ja som vyhrala aspon kopec srdiecok, skoro som odpadla 😀 . Tak dakujem este raz! 🙂
Dni s TPD boli super. Pre mňa bola zaujímavá napríklad téma so sušičkou - nedávno sme si tohto pomocníka do domácnosti zaobstarali aj my. Síce sme dlhšie váhali - predsa len financie, priestorové možnosti neboli práve ideálne, ale neľutujeme. Najmä teraz v chladnejšom období - máme dve detičky,jedno malé, perieme každý deň, žiadna vlhkosť v byte, prádlo hneď krásne suché.
Čo sa týka súťaží - tie boli tiež celkom fajn 🙂 možno by ste mohli v budúcnosti ceny viac rozdeliť - myslím, že v jednej sa vyhrávali 3 balenia detského oleja - určite by sa potešili 3 mamičky takej menšej výhre.
A čo sa mi ešte páčilo, bol konkrétne Váš prístup - reagovali ste vo všetkých témach, aj súťažiach - okamžité reakcie, nebolo to tak, že ste si sadli raz denne k PC, a lajkli príspevky, napísali jeden a koniec - to bolo super, že ste boli aktívny, zapájali ste sa.
@igiana dakujem za tipy, skusim teda v buducnosti ak sa tu este ukazem robit viac chytakov a kreativnych utazi, taktiez ceny mozme skusit spravit vyber 🙂
@maryon1 dakujem za mile slova, snazil som sa 🙂
@julius_tpd No veď ako píšem, bleskové reakcie 😉
Mohli trvat aj 2 tyzdne....😉
ja som spokojna, mohli by byt dni s TPD aj dlhsie 🙂
Myslím, že dni s TPD boli super, škoda, že končia, Vaše postrehy a rady sú super a aj vďaka Vám som nazrela do TPD a už mám vyhliadnuté čo si objednáme, takže super, dozvedela som sa napr. novinky o zakrivenom televízore doteraz som o ňom neuvažovala, ale ... super celé dni ste stále niečo v svojom blogu písali, super, TPD môže byť rado, že ste im urobili super reklamu pred Vianocami, určite niekoľko zákazníkov pribudne, ešte keby tak bola súťaž o kávovar a ja som ju vyhrala, bol by splnený sen, ale ten nápad s 500 eur, super vec. krásny zvyšok previanočných dní a krásne Vianoce a ĎAKUJEM za všetko. 🙂 🙂
Aj ja by som navrhla, aby dní s Tpd trvali dlhšie a aby bolo ešte viac tém, v minulosti som zaregistrovala, že už si viedol dní s Tpd aj predtym🙂, môžes aj nabudúce🙂, mne sa pacila téma sušičky, veľa som sa dozvedela. Ešte mam nápad, mohli by sa v súťaži alebo len tak vo fóre davat aj zlavove kupóny na nákup v Tpd🙂
@irenaliza Nie je zac adakujem velmi pekne za krasne slova. Ale dakovat musim hlavne ja, ze ste sa vsetci zapajali a delili sa o svoje skusenosti. Kavovar skusime mozno nabuduce 🙂) Kazdopadne krasne Vianoce prajem 🙂
@matricia to je dobry napad, dakujem za tip 🙂
@julius_tpd tak sup navrh na odd.marketingu;-)
kedze sa na nas zo vsetkych stran valia reklamy na predvianocne nakupy,ja by som za seba uvitala,taku ponuku z kazdeho rožka troška....
Kedze pracujem v zahranici a na sk chodim 5dni pred sviatkami,tak by som potrebovala našepkat.....ze toto pre mladych,toto pre priatela a nieco samo aj pre mna 🙂
AJ my dakujem 🙂 fajn tyzden 😉
Všetko je super. A dokonca aj v porovnaní ceny sú u Vás asi najlepšie preto elektoniku kupujeme a určite kupovať budeme v TPD. 😄