Napíšte nám váš tip alebo chutné odporúčanie, ktorá z alternatívnych múk je podľa vás najlepšia náhrada klasickej múky. 🙂
Už zajtra ráno vyžrebujeme víťaza, ktorý si pochutná na bezlepkových potravinách. PS: Chutia delikátne a ľahko ich strávi každé bruško! 😉
----------
Vyhodnotenie súťaže:
Tesco balíček bezlepkových výrobkov vyhráva:
@ryolita
Gratulujeme!
Ja tiez peciem zo Scharu alebo promix PK, celkom v pohode.. ale velmi by som chcela vyskusat take ako kokosova, mandlova a pod.. musia byt super, len su zatial u nas strasne drahe.
neviem ktora je najlepsia nahrada, ale mam doma viac druhov - gastanovu, spaldovu, pohankovu... a snazim sa aspon cast klasickej bielej muky nahradit niektorou "zdravsou" verziou - aspon mam lepsi pocit z toho nezdraveho 😀 😉 😀
Dobry den, ja pouzivam pohankovu alebo kukuricnu muku, vyborne sa s nou pracuje a este lepsie chuti 🙂
Dobrý deň, my najviac doma využívame špaldovú múku, oproti klasickej vobec nepocitujeme rozdiel 😉
U mojho bratranceka sa pecie zo scharu a kukuricnej 🙂 tie mu velmi chutia 🙂
...spaldova a kukuricna...kvoli cenovej dostupnosti. 🙂🙂
Asi najviac pecieme s pohanky, no ked je dobra cena tak aj spaldova a kukuricna muka u nas najde svoje miesto 🙂
Ked zdravsia verzia tak spaldova,ibcas dam aj pol na pol s hladkou a teraz som objavila aj skusila cicerovu muku ,tiez super
Ahoj 🙂 podla mna je topka Kukuričná múka je bez lepku, bohatá na vlákninu, proteíny, vitamíny skupiny B, minerály i zdravé tuky. Je vhodná na pečenie chleba, zdravých sušienok i palaciniek. Možno ju využiť aj namiesto klasickej strúhanky pri vyprážaných jedlách. 🙂 prajem pekny den 🙂
Počuli ste o mandľovej muke? Mufiny z nej sú svetové , vyrábam si ju aj doma,ale mozte si kúpiť už aj priamo v zdravom obchodíku 😊
my pouzivame spaldovu 🙂 a celozrnnu 🙂
Ja lubim spaldovu a snazim sa ju pouzivat na pecenie miesto klasickej.Dokonca ani moj priatel,ktory nieje zrovna zastancom takychto nahrad klasickych muk neciti rozdiel😆a taka celozrnna alebo spaldova pizza je u nas uplne top.Mnam,za mna ovela lepsia,ako z klasickej-bielej muky
URČITE ŠPALDOVÁ 🙂
u nás doma používam špaldovú múku, ale potajomky, pretože manžel má jemné predsudky proti alternatívam klasickej bielej múky. 🙂
u nas je oblubena spaldova 🙂
Radi používame pohánkovú a špaldovú, manžel zo začiatku protestoval, ale už si zvykol aj on 😀
Ja doma zvyknem k obycajnej muke pridavat pohankovu, spaldovu, ovsenu 🙂
jednoznacne spaldova muka
U nás sa tiež používa špaldová.
ja tiež používam špaldovú múku 🙂 spokojnosť 🙂
Dobrý deň, u nas doma využívame najviac špaldovú múku 😊 , velmi nam chuti 😊
Pohankovu, kedze by som nemala obycajnu ale ani kukuricnu.
U nas idu tiez Schar muky vsetkeho duhu su super 🙂
špaldová múka 😉
U nas vedie spaldova 🙂
ja som zatiaľ skúšala len špaldovú a kukuričnú, ale rada by som vyskúšala aj iné 🙂
začali sme čoraz častejšie používať špaldovú múku
používame špaldovú a kukuričnú, najmä na obaľovanie rezníkov 😉 , urobila som kvôli sestre a zachutilo to aj nám 😉
U nas spaldova 🙂
U nas ficia bezlepkove muky Schar, kvoli celiakii, ale pouzivame aj konopnu ta je super, kedysi sme pouzivali najviac spaldovu muku.