Koľko krát ste počuli, že nežijeme pre to, aby sme jedli, ale jeme pre to, aby sme žili? 🙂 Kvalita stravy sa vždy odrazí na našom tele a aj kvalitne života. Aké máte svoje ranné rituály? Čo nemôže chýbať ráno na vašom stole, aby ste si doplnili všetky látky potrebné na celý deň? A naopak, ktorým potravinám a nápojom sa vyhýbate? 😉
Pre man nie je rano bez ranajok. Bez nich som ako bengalsky tiger. Najlepsie ranajky pre mna su ovocie, jogurty a ovsena kasa, ktora ma pomaly prisun energie, takze ma paradne nakopne 🙂 Neskor vonava kavicka
@catrina_s uplne perfektne 🙂 kazdy sme individualita a tak je najlepsie sa spravat podla toho,co nam hovori nase telo 🙂
@juhseverzapad perfekt 😀DD
@minulin Nič v zlom, toto naozaj ješ?
@loxa Ďakujem, ak to nebolo s výsmechom.
@juhseverzapad nie vobec🙂
@loxa Tak OK, lebo som si už zvykla tu MK, že sú tu prevažne na zdravé veci a ja som outsider 😀
Nechce sa mi verit, ze vsetci/ky sa spravate takto zodpovedne, a papate len zdrave a vyzivne ranajky..🙂..akoze klobuk dole, ak to naozaj robite, ale..to naozaj nikdy nemate chut na cerstve rozky s maslom a horuce kakao?..alebo na taky mnam chlebik so sunkou, syrom, vajickom, rybacou natierkou, bryndzovou natierkou, parky s horcicou. prazenicou na cibulke..?!..
🙂🙂🙂🙂..samozrejme nie vsetko naraz..
..fuj, az som si chute narobila..
ja musim mat rano kavu..tym zacinam den..a potom nejaky jogurt, alebo chlieb s niecim..a cez vikend pravidelne zhresim..vid.vyssie..:-):-):-)
@stolvertka ale ved vsetko to mnam moze byt aj zdrave 🙂 chlebik z alternativnej muky napriklad konopnej 🙂 cerstve maslo hlavne bio uplne v poho 🙂 natierka zo sardiniek 🙂 bomba vapnika a omega 3 kyselin .... 🙂 len to kakao no mozno z mandloveho mlieka 🙂
@janette_tesco Prepáč, ale mňa by zaujímalo, že čo radíš, to aj konáš?
@janette_tesco co mate proti mlieku ?
@janette_tesco http://invivomagazin.sk/10-najrozsirenejsich-my... len tak informacne
@janette_tesco Chlebík z konopnej múky s bio maslom a mandľové mlieko - myslíte,že naše platy sú stavané na takýto druh stravovania?
@koniarova deň po výplate, pokiaľ nevyplatím všetky účty a potom sa len na takéto bio stravovanie môžem len pozerať.... 😒
@juhseverzapad urcite ano 🙂 netvrdim,ze vsetko zdrave ma uspech aj u mojich deti a nakoniec to nedojedam cele ja 🙂 ale myslim si,ze by nebolo spravne radit nieco,co neviem ako chuti a vyzera 🙂 pripajam fotku aj receptov z jednej nasej akcie 🙂
Baby no ja sa tu smejem z Vasich komentov🙂) konecne normalne zeny,co nejedia len spaldovu muku,bio potraviny 🙂)) ja si dam obcas zdrave alternativy ako ovsenu kasu z ovocim,ale neprehanam to🙂
@stolvertka
ja sa snazim stravovat zdravo..proste investicia do seba a svojho zdravia je dobra investicia, lepsia ako do liekov, nie? 😉
u mna na ranajky vacsinou rozne druhy vlociek s ovocim, orieskami... a kava musi byt...
a inak, nejako drahe mi to nepripada..lebo ide o kvalitne potraviny...nepotrebujes sa nimi doslova napchat aby si sa zasitila.
@loxa proti mlieku nic 🙂 moj syn ho pre svoje ochorenie ( ulcerozna kolidita ) nemoze ,takze preto ta alternativa
@koniarova zijem sj ja tu z normalneho platu 🙂 donutili ma k tomu ochorenie dietata ,verte tomu,ze to potom ide, zial
@juhseverzapad co je zlozite na tom si pripravit struky den dopredu a rano len pripravit vajicko a nakrajat tofu a uhorku? 😊 ano, ranajkujem to pravidelne a uz nechapem tie poznamky teda. Vstavam o pol 6tej, pretoze musim vozit syna (autistu) kazdy den 25 km do skolky...
@koniarova
Robim to pre svoje zdravie a chcem sa zbavit ochorenia stitnej zlazy a aj nadvahy...
Milujem take podryvacne dotazy
najlepsie je zacat zdravymi ranajkami a nejakym pohybom 🙂
@mima4 Ved som pisala, ze klobuk dole kto tak cini.Tiez nejem vsetko, co vidim.
Ale vikendy mam aj tak najradsej...a nielen kvoli ranajkam..🙂🙂
Ja kazde rano uz par rokov (okrem tehotenskych nechuti na kavu, ked som mala) kava s mliekom a trstinovym cukrom a k tomu chlieb (doma peceny s lanovymi semienkami) s megatucnym maslom 🙂, popripade croissant z lidlu tiezs maslom z predosleho dna. Na viac cas nemam. A k tomu maslu, udia o mne trvdia, ze e tam taka vrstva, ze to vyzera akokeby som si pochlebikovala maslo 😀
Moje ráno by nezačalo bez kávy a cigarety a to už niekoľko rokov. Kávu pijem od 12-tich, cigaretka pravidelne od 14-tich. Tetka mojej mami od 16-tich, dožila sa úctihodného veku, takže vôbec neriešim čo jem, či pijem. Chceli ste názor, tak ho máte.