VEĽKÁ TÝŽDENNÁ SÚŤAŽ - VYHRAJTE 3 x 100€

daska_tesco
30. máj 2016

Milé mamičky a budúce mamičky, chcete vyhrať až 100 eur na nákup cez službu Tesco Potraviny domov? 😉
Stačí, ak do nedele 5. júna 2016 do 10.00 hod. sem do diskusie vložíte odfotenú kresbičku vašich ratolestí na tému: ČO BY MOHLA MAMA ROBIŤ RUKAMI NAMIESTO NOSENIA ŤAŽKÝCH NÁKUPOV.
Tri z vás za najzaujímavejšie dielka odmeníme 100 eurovými poukážkami na objednanie tovaru cez službu Tesco Potraviny domov. Tešíme sa na vaše nápady!
Link na službu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

anka2103
30. máj 2016

Je smutne,ze vsade tato sluzba nefunguje 😕

kittyjuliette
30. máj 2016

Veru veru😧este pochopim malicke mesta,ale myslim,ze Zilina je dost velka,aby sa tato sluzba mohla naplno vyuzivat...Nuz,bohuzial😢

katkanr
30. máj 2016

Dielko môjho malého Picassa 😀 "Ja s maminkou a babkou na výlete." 😵

cuciar
30. máj 2016

moj syn ma len 5 mesiacov takze kresbu zatial neodovzdal 🙂 ale tipujem ze jeho odpoved by bola ze namiesto nosenia nakupu mozem radsej nosit jeho :D

hotacka
30. máj 2016

Moja Lianka keby vedela kreslit tak nakresli mna a ju v bazene lebo miluje vodu 🙂

barbs24
30. máj 2016

Naša trojročná Ella vraví, že by sme mali spolu polievať kvietky v záhradke, pretože to je poslednú dobu jej pbľúbená činnosť, práve sme sa presťahovali do domu na vidieku. A takto to nakreslila🙂 vďaka za súťaž, aspoň som jej zamestnala rúčky keď je doma prechladená. Pekný deň prajem

erikaemkina
30. máj 2016

Ema sa len nauči kreslit , ešte jej to nejde tak ako by malo , ešte nevie .. nakreslila by ako sa hráme , hádžeme si loptu , hráme sa v pieskovisku ..

slavuska237
30. máj 2016

Aj Piccasso musel nejak začať. Náš synček ešte na pokyn nekreslí ale ked som dnes ráno našla túto kresbu a teraz čítam tému súťaže , napadá mi len jedno. Moôj malý synček mi tym možno dáva na javo že by mu na miesto toho môjho upratovania,varenia, samozrejme aj dlhých nakupov pri ktorych mam vzdy paniku aby som nieco nezabudla a potom sa trepem utahana s nim v jednej ruke a nákupom zavesenym obcas aj na krku mohla sadnúť utrietto zrkadlo a tým mu opäť umožnila prejavit jeho kreativitu, aby som si k nemu len tak sadla a možno by chcel aby som sa k nemu pridala a určite by to prenho viac znamenalo ako čistápodlaha ci uvarene trojchodove menu 😉 svojho synceka milujem a tak dnes kaslem na vsetko! Sedim s nim v izbicke v jeho stane a ohadzujeme sa loptičkami 😉 obed nam postaci vcerajsi a podlahy pockaju kxm zaspi....ale to jeho dielo na zrkadle neutriem aby mi este par dni pripominalo ze cas so syncekom je viac ako toto vsetko ostatne ❤

domin85
30. máj 2016

Tak kedze moj syn nema ani rok a pol tak kresby vyzeraju takto nejak. Ale keby ste nahodou nevedeli tak to je "hranie sa vonku za kazdeho pocasia, aj v dazdi" 😀

gabriela93
30. máj 2016

Dcerka sama nevie co nakreslila 🙂

hlouska
30. máj 2016

Novy obrazok sa mu kreslit nechcelo, tak vytiahol toto s jasnou spravou: budes trenovat judo. Takze budem judistka... Dufam, ze ta v bielom kimone. 😝

ludka140281
30. máj 2016

moja mamka by mohla......jazdit na koni,korčulovat,alebo kočíkovat babatko 😀

marecek1
30. máj 2016

No maminka by mohla šoférovať tank alebo helikoptéru 😀 to sú zaujímavé činnosti z pohľadu môjho syna 😉

maryon1
30. máj 2016

Namiesto nákupov môžeme ísť na prechádzku 🙂

slavaf
30. máj 2016

Myslím, že moja dcérka to so mnou myslí veľmi dobre. Rozhodne by som sa miesto ťahania nákupov mala chodiť skrášľovať... 🙂

andiekens
30. máj 2016

Maminka by sa podľa našej Emily mohla jednoducho viac hrať s Emily a tatikom, nič viac si neprosí.. 😊😍

zuzin78
30. máj 2016

Kebyze nemusim nosit kilove tasky z obchodu, podla mojich deti by som sa mala premenit na vilu.🙂
mala by som usmev od ucha k uchu ,kebyze vyhram .-) a stastne srdiecko .-)
ale ja nikdy nic nevyhram, srdiecko mam velke a aj ten usmev, len ta vila nie som 🙂 😀

greta123
30. máj 2016

My by sme išli jednoznačne do prírody🙂) 🙂 pretože nákupy sú jednoznačne moja záležitosť, tam by som sa určite odreagovala.

bianca
30. máj 2016

výlety,výlety,výlety.Kolko času by človek mohol využiť neako inak.Ale jesť treba 🙂

atka27
30. máj 2016

No neviem, čo je lepšie - či trepať domov nákup alebo doma dvíhať činky 😅 😉

karlea
30. máj 2016

Podla mojej dcery si mam namiesto potravin ist kupit konecne takuto fialovu suknu ☺

g_fecka
30. máj 2016

Namiesto nosenia tazkych nakupov sa mamka moze s detickami hrat, varit im dobroty, samozrejme ich aj nakrmit 😉 nehovoriac o kope dalsich povinnosti 😉 Hlavne s radostou ☺

ivankajar
31. máj 2016

Dobre ranko moje stvorrocne dieta zobrazilo ulohu takto MNA ako bakteriu ktora sa vyhrieva na plazi s ostatnymi tvormi- meduzi a ine a pre istotu bez ruk 😀 takze mam as radsej opalovat a oddychovat 😉

evkakd
31. máj 2016

Moj syncek to vidi takto 😍😆 kedze som nechapala a pytala som sa ze co to je a ako tam pouzivam ruky ked nemam nakup, odpoved bola,ze ho drzim za rucku a lubim ho. Ja som to srdiecko 😍

tosijo
31. máj 2016

Pýtam sa Tomáška, čo by robiť chcel,
keby so mnou do obchodu ísť nemusel.
Keby voľné rúčky mal, čo by robil 😉,
čo by do nich dal, ako by si to vlastne predstavoval.
Vraj maminka, na pirátov by sme sa hrali 🙂 ,
najprv by sme si pirátsku loď z dreva vyrábali.
Keď by sme už tú loď hotovú mali 😉 ,
potom by sme truhlicu na poklady zhotovovali.
Keďže všetko vlastnými rukami by sme robili,
určite by nás boleli, tak by sme chvíľu odpočívali.
Ležali by sme pod holým nebom, za ruky sa držali 😉 ,
pohladili sa po tvári, energiu na ďalšie dni by sme načerpali.
A potom nás ta najkrajšia a najdlhšia úloha čaká,
no hádajte, kto uhádne, že aká?
No predsa že do lode si nasadneme,
a budeme sa plaviť kade – tade,
chvíľu bude kormidlovať syn, chvíľu mama,
keď už nám tá Dáška z Tesco voľné ruky dala.
Uvidíme rôzne krajiny, uvidíme kus sveta 🙂 ,
tak teda takto to vidí s voľnými rukami moje dieťa 😉

foolie
31. máj 2016

Kedze este neviem kreslit tak Vam poviem co by mohla moja mamka robit cely den ma hladkat a skrabkat po chrbatiku mam to tak raaaad 🙂 Samko

igiana
31. máj 2016

Mohla by som ísť s dcérkou do ZOO hladkať zvieratká 🙂.

bejkaad
31. máj 2016

mama by sa mohla rukami namalovat a nastylovat, aby bola kocka ako na obrazku 🙂

karolin2
2. jún 2016

ČO BY MOHLA MAMA ROBIŤ RUKAMI NAMIESTO NOSENIA ŤAŽKÝCH NÁKUPOV? Moja 5 ročná dcérka navrhla ,mali by sme upiecť spolu farebné koláčiky, vieš čo ešte tam nakreslím teba a ocka, pýtam sa jej mám viacej času tráviť s ockom? po chvíľke ..... vieš čo mamka radšej tam nakreslím seba.