Milé mamičky a budúce mamičky, chcete vyhrať až 100 eur na nákup cez službu Tesco Potraviny domov? 😉
Stačí, ak do nedele 5. júna 2016 do 10.00 hod. sem do diskusie vložíte odfotenú kresbičku vašich ratolestí na tému: ČO BY MOHLA MAMA ROBIŤ RUKAMI NAMIESTO NOSENIA ŤAŽKÝCH NÁKUPOV.
Tri z vás za najzaujímavejšie dielka odmeníme 100 eurovými poukážkami na objednanie tovaru cez službu Tesco Potraviny domov. Tešíme sa na vaše nápady!
Link na službu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...
Veru veru😧este pochopim malicke mesta,ale myslim,ze Zilina je dost velka,aby sa tato sluzba mohla naplno vyuzivat...Nuz,bohuzial😢
moj syn ma len 5 mesiacov takze kresbu zatial neodovzdal 🙂 ale tipujem ze jeho odpoved by bola ze namiesto nosenia nakupu mozem radsej nosit jeho :D
Moja Lianka keby vedela kreslit tak nakresli mna a ju v bazene lebo miluje vodu 🙂
Ema sa len nauči kreslit , ešte jej to nejde tak ako by malo , ešte nevie .. nakreslila by ako sa hráme , hádžeme si loptu , hráme sa v pieskovisku ..
Aj Piccasso musel nejak začať. Náš synček ešte na pokyn nekreslí ale ked som dnes ráno našla túto kresbu a teraz čítam tému súťaže , napadá mi len jedno. Moôj malý synček mi tym možno dáva na javo že by mu na miesto toho môjho upratovania,varenia, samozrejme aj dlhých nakupov pri ktorych mam vzdy paniku aby som nieco nezabudla a potom sa trepem utahana s nim v jednej ruke a nákupom zavesenym obcas aj na krku mohla sadnúť utrietto zrkadlo a tým mu opäť umožnila prejavit jeho kreativitu, aby som si k nemu len tak sadla a možno by chcel aby som sa k nemu pridala a určite by to prenho viac znamenalo ako čistápodlaha ci uvarene trojchodove menu 😉 svojho synceka milujem a tak dnes kaslem na vsetko! Sedim s nim v izbicke v jeho stane a ohadzujeme sa loptičkami 😉 obed nam postaci vcerajsi a podlahy pockaju kxm zaspi....ale to jeho dielo na zrkadle neutriem aby mi este par dni pripominalo ze cas so syncekom je viac ako toto vsetko ostatne ❤
Pýtam sa Tomáška, čo by robiť chcel,
keby so mnou do obchodu ísť nemusel.
Keby voľné rúčky mal, čo by robil 😉,
čo by do nich dal, ako by si to vlastne predstavoval.
Vraj maminka, na pirátov by sme sa hrali 🙂 ,
najprv by sme si pirátsku loď z dreva vyrábali.
Keď by sme už tú loď hotovú mali 😉 ,
potom by sme truhlicu na poklady zhotovovali.
Keďže všetko vlastnými rukami by sme robili,
určite by nás boleli, tak by sme chvíľu odpočívali.
Ležali by sme pod holým nebom, za ruky sa držali 😉 ,
pohladili sa po tvári, energiu na ďalšie dni by sme načerpali.
A potom nás ta najkrajšia a najdlhšia úloha čaká,
no hádajte, kto uhádne, že aká?
No predsa že do lode si nasadneme,
a budeme sa plaviť kade – tade,
chvíľu bude kormidlovať syn, chvíľu mama,
keď už nám tá Dáška z Tesco voľné ruky dala.
Uvidíme rôzne krajiny, uvidíme kus sveta 🙂 ,
tak teda takto to vidí s voľnými rukami moje dieťa 😉
Kedze este neviem kreslit tak Vam poviem co by mohla moja mamka robit cely den ma hladkat a skrabkat po chrbatiku mam to tak raaaad 🙂 Samko
Je smutne,ze vsade tato sluzba nefunguje 😕