VEĽKÁ FOTO SÚŤAŽ KU DŇU DETÍ O 30 €

daska_tesco
31. máj 2016

Milé mamičky, pripravujete k zajtrajšiemu Medzinárodnému dňu detí nejakú párty pre svoje ratolesti? Ak áno, podeľte sa s nami nejakou milou fotografiou z vašej oslavy. Čas súťažiť máte až do soboty 4. júna 2016 do polnoci.
Za zdieľanie vašich zážitkov až tri z vás odmeníme 30 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov. Výherkyňu zverejníme v nedeľu 5. júna 2016 doobeda. Držíme palce a príjemnú oslavu! 🙂

bibyke
31. máj 2016

Tak my sme boli MDD osláviť na kúpalisku, neviem ,či aj to sa počíta, no malemu sa páčilo veľmi 🙂

evkakd
31. máj 2016

My upecieme kolacik a urobime cukrikove ocka, ako minuly rok a potom pojdeme cez vikend na rozpravkovy les 😃

zuzkabeno
31. máj 2016

Nedeľné športové popoludnie - zábery zo skákacieho hradu a čakania z nádvoria pred hradom

jarnicka
31. máj 2016

My mame MDD uz dnes decka dostali zive zvieratko 😂 po rodinnej dohode korytnacku

miskad
31. máj 2016

Mi nerobíme párty k MDD 🙂 Samozrejme, že detúrence dostanú sladkosť , ale vždy sa dohodneme na spoločnom výlete , kde sa celá rodinka spolu zabavíme a tento deň trávime všetci spolu 🙂 Prikladám pár fotiek s predošlých MDD 😀

slavaf
31. máj 2016

My sme boli v ZOO 🙂

simona24
31. máj 2016

Tak my sme Den deti nedelu v m skanzemaznici n, kde si deti vyskusali svieckyletenieoslavilivnedelukrasnomskanzemeMoravekdevyskusplpecenieltradickychebuchiet tzv. Honzovy buchty, ktorymi potom krmili draka a vela roznych tradicnych remesiel a zakoncili sme to v Skalickych horach v Tatzanii 🙂

bejkaad
31. máj 2016

na den deti zmenili v skolke matuska na tigra 🙂

wendy193
1. jún 2016

nas den deti 🙂 ncvedela sa dockat velkeho bazena, tak aspon takto 🙂

sonaja
1. jún 2016

deň policie

mikaela87
1. jún 2016

...aj takto sme sa zabavali na oslave :-B

martinulka
1. jún 2016

a tiež takto sa to da ....aj s maškrtením...

viki_lv
1. jún 2016

My dnes oslavujeme nielenze prvucicky prvy Medzinarodny den deti v Oliviinom zivote, ale aj jej 4. mesiac zivota 🙂 A kedze okrem mamickinho mliecka este nic ine nepapa, dostala namiesto ozajstnej torty plienkovu tortu, ktorej sa taaaakto velmi potesila 🙂

nikenzi
1. jún 2016

Den detí sme oslávili prvou sladkostou - jahodkami v cokolade 🙂 nemozem povedat zeby nechutilo 😀

erikaemkina
1. jún 2016

Nás MDD Len čaká a to 12.6.2016 Kde bude vela zábavy pre deti , sutaže kreslenie na tvár , tombola a dalšie iné prekvapenia , sme pozvaní a to nás velmi potešilo a prekvapilo .. a ja sa už teším 🙂

2kocka7
1. jún 2016

My sme boli u lekárky, takže máme smutnejšie mdd..

olivka26
1. jún 2016

my MDD osavujeme takto skromnejsie zato velka radost aj z malej zmrzlinky 😉

foolie
1. jún 2016

My sme boli dnes prvy krat v jaslickach rano s placom ale potom veeeelka zabava ;)

davidko3
1. jún 2016

boli sme na super zmrzlinke

petronelak
1. jún 2016

Máme doma skoro 3 ročnú slečnu dnešné doobedie strávila s babkami kedže som musela byt u lekára aj s manželom a poobede sme si to vynahradili zašli na zmrzku dali jej knižku s magnetkami a užili si pekné slnečné poobedie ako rodina, pridávam foto našej malej opičky so zmrzkou ktorú zbožnuje 🙂

martinusik91
1. jún 2016

Náš drobček na jeho prvej oslave 😵 krstiny 😵

katkanr
1. jún 2016

Mi sme boli dneska v parku 🙂 Ocino si zobral kvôli tomu aj dovolenku.

martina1851
1. jún 2016

My sme bolo v Zoo v Bojniciach, kde naša princezná obdivovala všetky zvieratká a tešila sa z každej maličkosti.

peip
1. jún 2016

Ja som pripravila nášmu 2r.synčekovi krásny MDD a to v podobe 3 kámošiek 🙂

gabika51
2. jún 2016

My sme oslavili mdd takto v maxe sme boli dostal tetovanie balonik lizatka a nakoniec nesmie chybat zmrzlinka 🙂

domin85
2. jún 2016

tak prave party to nebola, ale pre nas mala nedela, nakolko mal po case aj manzel volno v praci, a tak nas zobral spolu von- maly sa vyblaznil dosyta 🙂 MDD ako ma byt 😉

jajamalka
2. jún 2016

toto je naša najaktuálnejšia fotka z oslavy, keďže všetci traja máme narodky v rozpätí dvanástich dní. A pre syna to bola jeho prvá oslava vôbec. 🙂

kika25
2. jún 2016

Naše MDD sme strávili víkendovým pobytom, kde sme pre naše detičky pripravili super prekvapenie - penovú pááárty🙂

katusik19
2. jún 2016

my sme detickam k MDD kupili psika a oslavovat budeme cez vikend na nasej zahradke vsetci spolu so psikom pri nejakej dobrej grilovacke 🙂

irenaliza
2. jún 2016

Krásny deň, naše dve staršie dcérky boli zo školy na MDD v zámku v susednom mestečku a boli v podzemných chodbách, chodili s baterkou, to bolo vraj super, aj sa báli, aj sa siali, 5 ročná škôlkárka zažila v škôlke balónikové preteky a dostala sladkosti a naša najmladšia ich počúvala s otvorenými ústami a tak sme si urobili jasné, že aj MDD spolu, išli sme na zmrzlinku, dostali doma maličkú hračku a kinder jou a ešte sme si na ulici , keďže mali dcérky dobrú náladu zatancovali a zaspievali a doma najmladšia ešte robili "somarinky" ako hovorí,takže MDD super. Všetkým na MK aj v TESCO aj @daska_tesco prajem príjemné aj všetky nadchádzajúce dni.