Blesková anketa: Chceli by ste si pozrieť zákulisie služby Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
3. jún 2016

Milé dámy, ďakujeme veľmi pekne za všetky vaše pripomienky, otázky a nápady ako zlepšiť službu Tesco Potraviny domov. 🙂
Som rada, že veľa z vás ju intenzívne využíva a uľahčuje si tak každodennú starostlivosť o domácnosť.

Chceli by ste vedieť a vidieť na vlastné oči, ako služba funguje? Ako v zákulisí predajne naši pracovníci balia nákupy a ako putujú vďaka vodičom a ich špeciálnym dodávkam priamo k vám? Prišli by ste s nami stráviť pekný deň?

Napíšte mi, či by ste o také niečo mali záujem a čo by vás najviac zaujímalo.

Ďakujem 🙂
Vaša Dáška

PS: Pripájam aj špeciálnu zľavu na prvý nákup cez Tesco Potraviny domov len pre členky Modrého koníka 😉

liaka
3. jún 2016

@daska_tesco Ano! Ak by sme mohli aj starsie deticky zobrat, nakolko dcera chce byt predavacka.(12r.)

nikenzi
3. jún 2016

Uzasne zlavy vzhladom k tomu ze odpovedajuce maminy tuto sluzbu vyuzili a teda tie kody su im nanic. A dalsie maminy to nevyuziju lebo v ich meste ta sluzba neni. Co tak dat kody stalim zakaznikom?! Kazdy mesiac robim aspon 5x nakup v celkovej hodnote cca 250e a ani len euro zlava neni. Inak...nakupujem online preto aby som nemusela chodit do predajne a nakupovat, cize fakt nezaujem pozerat na niekoho ako balí nakupy 😀

zuzkabeno
4. jún 2016

Ano, do tesca chodievame často, ale aj tak by sme si pozreli radi zákulisie ja a 3 deti. A prečo? Lebo v zákulisí sme ešte neboli, iba v predajni.

irenaliza
4. jún 2016

Krásny večer, NO bolo by super vidieť všetko čo sa tu deje, len škoda, že to nie je u nás, lebo by som tam musela napochodovať aj so 4 dcérkami a to neviem či by dobre dopadlo,ale možno by ich to zaujalo, keďže rady nakupujú, tak vidieť to z druhej strany by bolo super. MOžno niekedy. VĎaka za super rady a celý týždeň

kim_rossi_stuard
5. jún 2016

Anooooooooooooooooooo 😀 😀 😲 😀 😀

daska_tesco
autor
5. jún 2016

Mamičky, ďakujeme vám, že ste sa celý týždeň zapájali do diskusií na fóre Tesco Potraviny domov 🙂
Ak chcete službu vyskúšať, využite zľavový e-kupón na prvý nákup cez Tesco Potraviny domov pre členky Modrého koníka.
Ak už službu používate, využite zľavu 4€ do konca júna 2016 na nákup nad 90€.
Krásny víkendík a dovidenia niekedy nabudúce na Modrom koníku! 🙂