Ako pomáhate vašim rodičom?

daska_tesco
4. jún 2016

Ako sa staráte o vašich rodičov? Pomáhate im so starostlivosťou o domácnosť alebo s nákupmi? Tip: cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov môžete objednať a vopred zaplatiť dovoz potravín a potrieb pre domácnosť na akúkoľvek adresu – napríklad aj pre babičku žijúcu v inom meste. Tak príbuzným môžete na diaľku zabezpečiť ťažké nákupy, ktoré by inak museli vláčiť sami z obchodu.
Napíšte nám, ako pomáhate vašim rodičom alebo príbuzným s domácnosťou a jednu z vás zajtra odmeníme 15 € kupónom na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov a 3 z vás získajú balíček vlhčených obrúskov Tesco Loves baby.

mojkamojka
4. jún 2016

Otec je sam, takze pomaham nakupmi, zabezpecujem lieky a bylinky v bylinkovej lekarni (otec je skor na prirodnu liecbu). Ked treba zaveziem k lekarovi ako vcera ked s nim bolo treba ist na pohotovost. A kedze si teraz nemoze zabezpecovat nakupy sam lebo marodi, tak opät nakupy...Ale robim to s laskou, ako on s laskou vychovaval mna 🙂

sense
4. jún 2016

uprimne ziadno, otca nemam , mama je v strednom veku resp. ak potrebuje nieco zistit na nete zistim, ak chce nieco doniest z krajjiny kde zijem tak donesiem...

evulikm
4. jún 2016

Keď som u nich, tak ideme s mamou na veľký nákup, ktorý jej pomôžem odniesť. Prípadne, ak treba niečo urobiť v domácnosti

nicollettka
4. jún 2016

to som ani nevedela ze takato sluzba funguje 🙂 vacsinou si nasi bud idu na nakup samy alebo ked my ideme tak si zavolame ci nieco nepotrebuju a popripade kupime co treba 🙂

irenaliza
4. jún 2016

My bývame na opačnom konci republiky ako moji rodičia, vlastne už iba mamka, lebo otec pred 2 mesiacmi zomrel.A tak im z nákupmi pomáhala moja sestra,, ale musím pochváliť moju mamku,ale aj ocka, keď ešte žil, tak si nakupovali samy, veľký nákup spravila sestra, ale väčšinou denne otec nakupoval, keď už posledné mesiace horšie chodil, mamka neváhala a keď to mala ďalej do mesta
išla peši a nakúpila ovocie, zeleninku, pečivo, proste super sa starala a zvládala nákupy, vedela som, že je taká možnosť a musím zistiť či funguj aj u nich, keď mamina je teraz sama.
Ale keďže ja som už 10 rokov na materskej dovolenke, každé prázdniny či zimné, či celé letné, trávime s dcérkami u babky a dedka a vtedy sa snažím vynahradiť, nakupim im aj do zásoby, čo sa dá a cez prázdniny nakupujem a starám sa o nákupy ja s dcérkami, ktoré rady nakupujú a tak im aspoň takto pomáham, lebo si to zaslúžia. Toho leto bude smutné bez otca, ale babka sa nevie dočkať dcér, lebo keď tam prídu, tak sa nezastavia, rozprávajú, smejú sa, niekedy sa hádajú, ale pre starých rodičov je aj to pookrenie na duši, aspoň u nás to tak je a určite mamke pomôžem nakúpim a pstarám sa a zistím, ako je to zo službou u nich v meste, tak vďaka za tento týždeň bol vynikajúci. Krásne dni.

zoizoi
4. jún 2016

Áno, samozréjme 🙂 Môj ocko pracuje v zahraničí, mamka vodičský preukaz nemá. Preto každý týždeň v piatok ideme s mamkou nakúpiť na víkend a následne ju aj s tovarom dovezieme domov. ( býva na dedine, my v meste). Ak by u nás fungovala služba Tesco donáška domov, určite využijeme. 🙂 okrem toho nakupujeme pod jedným aj babke, tak si viete predstaviť tie plné košíky. Pokladníčky z nás musia mať radosť. 😄

magduslinca
4. jún 2016

Veľké nákupy väčšinou robíme ja s mamkou. A nakupujeme aj pre nich aj pre nás. Čo potrebujeme.. s našími chlapmi sme sa snažili viackrát ísť na nákup ale väčšinou vždy to dopadlo hádkou, načo nám toto treba na čo hento. Takto my nakúpime a chlapi nemajú možnosť vyberať a preberať a ako sa hovorí aj vlk je sýty aj ovca celá 🙂

erikaemkina
4. jún 2016

Ano pomáham kedže ju mám a byvam s nov a s malou , len ju mám .. na nákupy chodíme tak že jej dám do košíka či už su to vody alebo tažké tašky .. chlapa nemáme , no čo už .. taktiež okolo domu , alebo či už z upratovaním , ved kto iní jej pomože ..
Som na nu pyšná a hrdá .. a pomáha aj ona mne a vela .. a viete čo ??? mám tu najlepšiu maminku na svete

karolin2
4. jún 2016

Moja mamka je dosť nezávislá žena, ktorá si zabezpečuje všetko v rámci svojich možností. Výnimky sú, ale zriedkavé. Keď sa chystám domov na návštevu, predtým jej zavolám, či niečo nepotrebuje. Aj keď sú odpovede skôr nie ako áno, usilujem sa aspoň ju potešiť nejakou drobnosťou. Niekedy sa nám podaria aj spoločné nákupy. Som rada, keď príde k nám a ja zas zavítam domov.

mariadarina
4. jún 2016

Moja mama je dost akcna, takze stale plati, ze via pomaha ona mne ako ja jej 😉 Ale v pocitacovej oblasti nie je az taka zbehla, takze najcastejsie jej pomaham, ked ma problem s pocitacom. Ked napr. chcem nakupit cez Potraviny domov, vzdy sa jej opytam, ci nieco nepotrebuje, ze jej doobjednam. Ale cely nakup som jej este neobjednavala, mohla by som na to vyuzit napr. tento vyherny kupon, keby sa na mna stastie usmialo 🙂

curcuma
4. jún 2016

Moja mamina je energická pracujúca dôchodkyňa, ktorá sa snaží riešiť všetko sama, niekedy to aj preháňa, jednoducho zabúda, že už nemá dvadsať. Ale spomenula som si na jednu nedávnu príhodu kde som vystupovala ako také Tesco Potraviny domov 😉. Mamina si kúpila lavičku do záhrady, odložila si ju v predajni a ja som pre ňu prišla v dohodnutý deň autom. Odviezla som ju do záhradky netušiac, že o pár dní na to, urobím trasu znovu, keďže po otvorení nastalo veľké sklamanie a musela sa vrátiť. Ja teda hlavne pomáham, keď potrebuje niečo ťažšie odviesť, keďže nie je mobilná, ale to ja rada, lebo pre mňa je šoférovanie jeden veľký relax a hlavne komu by sme mali pomáhať, keď nie našim najbližším.

kim_rossi_stuard
5. jún 2016

Nasej milovanej babicke, kt. byvala sama a ku koncu uz nezvladala ani starostlivost o seba sme robili kompletny servis od varenia,krmenia, pomoci s ocistou, toaletou, davkovanim a podavanim liekov, vozenie k lekarom na vysetrenia, a samozrejme aj tesili ju pritomnostou jej milovanych pravnucatiek, ktore milovala do poslednej chvile. Som rada ze moje deti toto zazili a dcerka si to uz aj pamata,lebo mala 5 rokov ked jej prababka zomrela, lebo do dnesneho dna mi vravi ako sa o mna raz bude starat, varit mi,umyvat ma, krmit...myslim ze tato cast zivota dnesnym mladym chyba....dnes je inn venovat sa kariere, a strcit starych rodicov do ustavu ci domova lebo neni nikoho kto by sa im venoval a dostojne doopatroval a teda aj ukazal cestu detom, ze takto to ma byt....nasim rodicom pomahame s nakupmi, ako aj vybavovanim roznych formalit, a ucenim obsluhy modernych pristrojov ako tablet, zjednodusovania ich zivota ...

erika630
5. jún 2016

Svojim rodičom sa snažím pomocť vždy keď pomoc potrebuju či je to s nákupmi alebo upratovaním. O donáškovej službe cez Tesco som našim povedala a informovala som ich a velmi sa tomu potešili že nemusia "otravovat" dcéru 🙂 ale že si ho sami na internete pozru a objednajú. Dokonca sa čudovali že im ho prinesie cudzí človek a ešte im ho aj vyloží k dverám 🙂 Je to super nápad a velmi to ulahčí život a hlavne sa ušettrí čas a financie.

ivankajar
5. jún 2016

Ked ideme na nakup take take veci kupime a odnesieme 😉

daska_tesco
autor
5. jún 2016

Mamičky, ďakujem veľmi za vaše zaujímavé tipy aj za to, že ste sa celý týždeň zapájali do diskusií na fóre Tesco Potraviny domov 😉
Odmenu 15€ pošleme za zaujímavý príspevok: @mojkamojka
A balíčky vlhčených obrúskov Tesco Loves Baby pošleme:
@mariadarina
@evulikm
@irenaliza
Gratulujeme! Výherkyne, prosím, pošlite mi e-mail a adresu do IP.

Ak chcete službu vyskúšať, využite zľavový e-kupón na prvý nákup cez Tesco Potraviny domov pre členky Modrého koníka.
Ak už službu používate, využite zľavu 4€ do konca júna 2016 na nákup nad 90€.
Krásny víkendík a dovidenia niekedy nabudúce na Modrom koníku! 🙂