Aké máte skúsenosti s platbou cez internet za nákup?

daska_tesco
31. máj 2016

Je platba kartou online pre vás už rutina, alebo skôr takémuto plateniu nedôverujete?
Máte s online platením nejaké zaujímavé skúsenosti? Čo by ste nám všetkým odporučili?
Aj pri objednávaní nákupu cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov môžete pohodlne zaplatiť kartou vopred cez internet alebo kartou vodičovi pri dovoze nákupu - ale iba za prevzatý tovar.
Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti s platbou cez internet a jednu z vás za zaujímavý príspevok zajtra odmeníme 15 € kupónom na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov a 3 z vás získajú balíček vlhčených obrúskov Tesco Loves baby.

dreamer8
31. máj 2016

Platim kartou hlavne v overenych obchodoch, kde som uz nakupoval, casto platim kartou nizsie sumy, ak mam napr. poukazku, aby som nemusel platit mincami pri prevzati, kedze platba kartou nie je casto mozna, vyhnem sa tak aj komplikaciam, ked kurier nema vydavok. Pri vyssich sumach a hlavne obchodoch kde som nenakupoval, aj ked je overeny, uprednostnujem stale dobierku.

hlaura
31. máj 2016

Pokial je to mozne, vsetko zaplatim online, aby som nemala problem pri prevzati, ze mi nevedia vydat, prip. ak by som sa nejak pozabudla a akurat nemala u seba potrebnu hotovost.
Pre mna to je absolutna rutina, jedno z najlepsich novodobych vydobytkov - pre moje pohodlie a jednoduchsi nakup 🙂

jaselena
31. máj 2016

Platenie kartou je pre mňa rutina. Nemala som s tým ešte žiadny problém. Nakupujem však len na overených portáloch ktoré poznám. Páči sa mi, že tovar cez Tesco donášku sa dá zaplatiť online, alebo priamo vodičovi. Je to veľká výhoda, lebo hotovosť nemám vždy a bankomat je ďaleko. 😄

zoizoi
31. máj 2016

S platbou cez internet za nákup mám našťastie len dobré skúsenosti. Zaujímavé skúsenosti nemám a jedine čo by som mohla ostatným odporučiť je overiť si danú stránku, či sa nejedná o nejaký podvod. Platby online sú v súčasnosti bežná vec a myslím si, že to veľa ľudí aj využíva.

verka44
31. máj 2016

S platbou cez internet mám mnoho skúseností. Väčšinou nakupujem len v overených obchodoch, kde nie je riziko zneužitia údajov, ak nakupujem v obchode po prvýkrát, tak si hľadám vždy referencie od ostatných zákazníkov. Ale v dnešnej dobe sa pre mňa platba kartou stali úplne bežnou súčasťou a myslím, že ich využíva množstvo ľudí. 🙂 🙂

bibyke
31. máj 2016

Ja zásadne cez internet neplatim kartou,pretože veľakrát som už čítala, že ľudia zaplatili vopred a potom mali problémy s doručením tovaru.. Zásadne platim všetko az pri preberaní na dobierku,je to pre mňa istejšie,že mi včas príde tovar a teda že mi tovar aj naozaj pošlú!

irenaliza
31. máj 2016

Nakupovala som asi 2-krát cez internet knihy a bez problémov, ale radšej platím na dobierku, veď viem koľko treba tak si prichystám, ale celkom by som brala ak by sa dalo platiť kuriérovi kartou, čo by bolo najlepšie , ale ja som asi staršia škola a platenie online až tak nevyužívam, ale asi moje deti budú iné, lebo aj teraz keď si rezerajú stránky s hračkami, ale nejakými vecami na kúpu, tak len povedia, ale mami, veď to môžeme zaplatiť aj cez internet a máme, nemusíš ísť pre peniaze, keď im poviem, že toľko doma nemám, ale... aj na karte treba mať, či nie? Krásny večer všetkým

lulu0123
31. máj 2016

Urcite preferujem platbu az po doruceni tovaru, vopred platim len v overenych obchodoch.

liaka
31. máj 2016

U nas je skor samozrejmost hotovost. Bola som vychovavana tym, ze peniaze treba mat u seba a najlepsie je ich hned minut... Ale to je o inom. Tesco potraviny domov som este nevyuzila prave z toho dovodu, ze sa plati kartou a ja si stale neviem ustrazit nechat peniaze na ucte. Uz velakrat som potrebovala Vasu sluzbu vyuzit ked som bola chora ja, alebo najmladsi syn a vtedy som si uvedomila,ze u Vas hotovost nie je mozna. Skoda. Ja by som prijala moznost platby aj v hotovosti 🙂

snoffy
31. máj 2016

Ja osobne preferujem platbu kartou, ci uz v obchodoch, cez internet alebo vodicovi. Len skoda, ze vacsina online obchodov stale využíva iba bankovy prevod a ked nechcete na tovar cakat dalsie 2-3 dni tak dalsiu moznost mate uz iba dobierku. Na šťastie s platbou cez internet mam dobre skúsenosti a naopak, nerada nosim pri sebe vacsiu hotovost, so zlodejmi už mam osobnu skusenost :-/

curcuma
31. máj 2016

Myslim, ze nakupovanie cez internet sa stava coraz viac popularnejsim, ved preco aj nie, sediet v teple domova a len objednavat. No treba byt opatrny, lebo sa to da velmi lahko pri platbe kartou zneuzit, keby niekto zistil informacie ako cislo karty, meno a jej platnost.
Odporucam preto zalozit si PayPal, tento internetovy platobny system umoznuje prevody penazi medzi uctami , ktore su identifikovane emailovými adresami, vytvorite si tam svoj ucet a tam budu bezpecne ulozene vsetky udaje, uz ziadne ich opakovane zadavanie pri kazdej platbe, teda ziadny obchodnik nic neuvidi.
Ja nenosim velku hotovost, kde sa da platim kartou.

daska_tesco
autor
1. jún 2016

Ďakujeme za všetky vaše odpovede 🙂
Odmenu 15€ na nákup cez Tesco Potraviny domov pošleme:@jaselena
Balíčky s vlhčenými obrúskami Tesco Loves Baby pošleme:
@dreamer8
@verka44
@curcuma
Výhercovia, prosím, pošlite nám váš e-mail a adresu do správy 🙂 Krásny deň!

curcuma
1. jún 2016

@daska_tesco Jeeeej, ďakujeme, vlhcene obrusky vyuzivame kazdy den, urobili ste nam krasne MDD, blahozelame aj ostatnym vyhercom, Vam aj vsetkym prajeme pohodovy den

luz5
1. jún 2016

Ja uz stale platim kartou, ak sa da. Raz mi odcudzili doklady, preto uz nenosim embosovanu pri sebe, ale doma vzdy preferujem platbu online. U nas nie je bankomat, a preto je to pohodlnejsie a bez stresu, ze nebudem mat dost minci.

ciusinka
1. jún 2016

Velmi casto platim kartou cez internet,mam uz overene stranky,ktorym doverujem,takze s tym nemam problem,v niektorych e-shopoch uz dokonca ani nie je moznost platit na dobierku,najma ak ide o mensir firmh,ktore mali asi s posielanim na dobierku zle skusenosti..Ak vsak nakupujem z nejakej stranky prvykrat a nepodari sa mi vygooglit dostatok recenzii na danu firmu,radsej si dam poslat na dobierku,istota je gulomet 🙂A ked sa mi osvedci,tak dalsi krat uz nemam problem zaplatit vopred kartou,je mi to tak aj pohodlnejsie,nemusim pri sebe drzat hotovost,vo vseobecnosti uz v poslednych mesiacoch preferujem platbu kartou pri vsetkych nakupoch aj v beznych obchodoch 🙂

jaselena
1. jún 2016

@daska_tesco to vážne? Mám z výhry obrovskú radosť. 🙂 ďakujem

daska_tesco
autor
5. jún 2016

Mamičky, ďakujeme vám, že ste sa celý týždeň zapájali do diskusií na fóre Tesco Potraviny domov 🙂
Ak chcete službu vyskúšať, využite zľavový e-kupón na prvý nákup cez Tesco Potraviny domov pre členky Modrého koníka.
Ak už službu používate, využite zľavu 4€ do konca júna 2016 na nákup nad 90€.
Krásny víkendík a dovidenia niekedy nabudúce na Modrom koníku! 🙂