Milé mamičky, napíšte nám , čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov, čo by ste zlepšili a čo podľa vás funguje.
Jednu z vás za zaujímavý príspevok v nedeľu 5. júna 2016 odmeníme 15 € kupónom na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás získajú balíček vlhčených obrúskov Tesco Loves baby.
Slabá ponuka tovaru ,takže človek aj tak musí ísť na nákup..milion nezdravých potravín ,veľmi biedna ponuka zdravších potravín,ovocia,zeleniny,bio potrabin,eko výrobkov,vegan ,,,za otrasne ceny ,oleje slabá ponuka,premrštene ceny .orechy sušené ovocie ponuka a ceny jedna katastrofa ...jedna vec čo sa píše na stránke a na etikete výrobkov v našom preklade a druhá vec ,v originale,neviem kto a prečo prekladá take nezmysli.Ale zameniť palmový olej za arasidovy je trestuhodné a kým sa v tomto na Slovensku tesco nezlepší ,budeme ďalej nakupovať v lidli,dm,bille a jednote a samozrejma za hranicami,kde vieme,ze ked uz za niečo platím,je to kvalitne .Tam dokážeme ušetriť na nákupe,v tescu rozhodne nie
mne sa tato sluzba paci, vyuzivam ju vtedy, ked manzel nie je doma, ked sme chori, ked je zle pocasie, ked si chcem naplanovat napr. velke upratovanie a nestiham ist na nakup. u nas palec hore, kupim len to, co potrebujem, v tomto zmysle je to lepsie, ako ist priamo do obchodu, pouzijem predchadzajuci nakupny zoznam. vodici ok, az doteraz iba jeden nemal svoj den 🙂
Dobrý deň 🙂 som mamička na materskej dovolenke s 13mes. dcérkou. O donáškovej službe Tesco Potraviny domov som už niečo počula, ale musím sa priznať, že som ju ešte nevyskúšala. Do Tesca však chodíme nakupovať pravidelne, väčšinou veľké nákupy na víkend. Určite to je skvelá vec, kedže nakupovať s kočiarom a dieťatkom v obchode je dosť náročné. Zaujímalo by ma, ako to funguje, konkrétne, donášková služba nosí tovar v krabici, alebo v taškách? Je nejaký limit, čo sa týka vzdialenosti od Tesca ku mne domov? Dá sa kúpiť všetko, aj oblečenie? Ďakujem 🙂
@miskamaj 😀
@barcelona94901 Ďakujeme za pripomienky, pomôžu nám službu vylepšiť 🙂
Ja som tuto sluzbu este nikdy nevyuzila. Nepocula som ani od znamych ze by ju niekedy pouzivali. Neviem ci to vobec u nas funguje.
radi vyuzivame, personal je vzdy velmi mily 🙂
@zoizoi Ahoj 🙂 najprv si over, či služba funguje aj v tvojom bydlisku tu: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...
Vybrať si môžeš z vyše 21 tisíc výrobkov od čerstvej zeleninky, potrieb na pečenie až po starostlivosť o bábätká a domácnosť. Objednaný tovar online ti dovezú naši vodiči až k dverám bytu v Tesco igelitkách a špeciálnych prepravkách a je úplne jedno, či bývaš na prízemí alebo na 14-stom poschodí 🙂 Cena za dovoz je od 1,59 eur do 3,99 eur iba podľa toho, aký čas dovozu si vyberieš. Aktuálne máme akciu - pri nákupe nad 90€ je dovoz zdarma 🙂
Posielam ti pre istotu video o tom, ako služba funguje, kde nájdeš aj ďalšie informácie:
Ja som už spominala v inej diskusii, donašku som využila zatial len raz, ked som potrebovala spravit vacsi nakup, mala som poukazku a napadlo mi, že prečo to nevyskúšať. Bola som veľmi spokojná, pamatam sa, že mi vtedy ponukli namiesto nedostupneho tovaru tri dalsie, z ktorych som si mohla vybrat, ovocie a zelenina boli krásne, čoho som sa obávala, jediné z čoho mi bolo nepríjemne je to, že chudák ujo musel celý nákup vyvláčiť na druhé poschodie po schodoch aj som sa mu nukala, že mu pomožem, ale odmietol :D ale ked si to tak spatne vezmem, kolko krat sa my ženy tak vlačime peši s taškami cez cele mesto, či dedinu a niektore pešky na štvrte poschodie. Tak nech si aj chlapi zamakaju :D
Ja by som ju velmi rada využívala, lebo nemam auto, hlavne kvoli vodě, mlieku, a tovaru vacsich rozmerov, ALE u nás v okolí (PP, KK) tato služba nefunguje, co je velká skoda
som síce z BA...ale popravde som ešte neskusila.
@daska_tesco ďakujem krásne za objasnenie, bohužiaľ služba zatiaľ nie je v našej lokalite dostupná. Škoda, keď ju spustia aj u nás, určite vyskúšam. 🙂
Mne sa takto cez internet nakupuje lepsie ako priamo v obchode. Pri takomto nakupe si viem lepsie rozmysliet co este potrebujem, pozriet si celu ponuku, aj porovnat akcie. Paci sa mi, ze su pri vyrobkoch uvadzane zlozenia, ocenujem to hlavne pri pecive, kedze priamo v predajni sa nedaju az tak jednoducho zistit, tam treba najskor najst knizku so zlozeniami a potom v knizke najst konkretny vyrobok, co niekedy trva. Trochu mi je luto, ze sa nedaju spravit filtre aby mi to napriklad ukazovalo len vyrobky bez mlieka, pripadne len bez soje alebo len bez vajec, neviem ci by to bolo technicky zlozite spravit. Ocenila by som aj nejaku kategoriu pre vegetarianov a veganov podobne ako su kategorie bio, bez cukru a bez lepku. Obcas sluzbu dovozu vyuzijem, ale casto sa mi stane, ze ju nevyuzivam kvoli termoninom dovozu. Pre mna je najvacsia prekazka, ze sa tovar da objednat az na druhy den. Mne by vyhovovalo ak by som si naprikad rano alebo doobeda objednala tovar a prisiel by mi vecer. Moja mama ju vyuziva na nakup tazkych, pripadne objemnych veci, najmä mineralok alebo toaletneho papiera, kde si nakupi vsetko do zasoby a pekne jej to privezu do bytu
Tesco potraviny domov je pre nás veľkým prínosom, nakoľko máme malé dieťa a robiť veľký nákup s kočíkom ....určite to veľa mamičiek pozná. Zo službami som veľmi spokojná, ak niečo nemajú na sklade prinesú náhradu, tovar je pekne balený, personál slušný..proste palec hore a veľká spokojnosť
Ja som na tom ako mirka1001. Tiež by som rada využívala, ale v ZA služba nefunguje 😥. Prečooo 😧 ?
@trudy1717 Ahoj, na tomto linku si môžeš overiť, či služba funguje aj v tvojom bydlisku: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...
@mirka1001 Skús overiť, či služba funguje aj v tvojom bydlisku na tomto linku: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...
@sonaja je najvyšší čas 😉 Prezradím ti, že zajtra pripravujeme špeciálnu akciu na vyskúšanie prvého nákupu, pre tie dámy, ktoré službu ešte nevyskúšali. Prídi na fórum zajtra doobeda 🙂
@jana121212 Ďakujeme za super tipy 🙂
@vejapa76 Nové lokality zatiaľ nie sú sfinalizované, ale môžeš sa predregistrovať amailom ti dáme vedieť, keď službu spustíme v tvojom okolí: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...
My tuto sluzbu obcas pouzivame a je to super. Mozno keby sa to dalo zrychlit, ze vecer objednam a na druhy den mam nakup doma.
Počula som , zatial to realné nebolo ,ak sa ide tak z malou dám ju do košíka a nakupuje sa , obzerá sa všade tade , hlavne kde su hračky , táám je svet jej 🙂 ale inak dá sa ..
Dobry den. Ja som este Vasu sluzbu nevyuzila, aj ked som niekolkokrat na to myslela, ked som bola s nasim stastickom sama bez manzela a auto som videla u susedov... Mna by zaujimalo 1. pecivo - ci su v ponuke vsetky druhy, a ci je cerstve, kedze kvoli nemu kolkokrat vytahujem zasoby z mraznicky, ked nemam k dispozicii auto, 2. spotrebny tovar - veci pre deti - plienky, avivaz atd. V kosiku od kocika je to dost nemotorne a na nosenie peso je to velmi tazke, ked mam dlhsiu vzdialenost. 3. Planujete spustit donasku aj oblecenia, resp.detskej mody? To by bolo velmi prakticke, lebo ponuka f&f je velmi dobra, ale predajna je dost odruky. Dakujem velmi pekne lucia
Občas využívam a mám dobré skúsenosti. Dokonca mäso, pečivo a ovocie boli v lepšej kvalite ako nájdeme priamo v tescu. Vodič bol ochotný ,slušný všetko pekne zabalené . Určite využijem aj inokedy.
Zatial sme nevyskusali, nakolko u nas sluzba nefunguje ☹ takze nemozem posudzovat, ale tak je to asi dobra sluzba napr. pre tie, ktore nemaju cas ist nakupit osobne, alebo pre tie, ktore nemaju prave k dispozicii auto. takze my zatial fungujeme iba tak, ze sadneme do auta a ideme nakupit, co potrebujeme
My sme zatial tuto sluzbu nevyuzili,ale na nakupy do tesca chodime dost casto.Kedze zvykneme nakupovat vo vacsom,trosku mam strach nakupovat tymto stylom,najma kvoli datumom spotreby.Ked ideme osobne,zvyknem si vyberat potraviny,aby mali co najneskorsi datum spotreby,napr. jogurty,syry,masla....Neviem,ako je to,ked by mi doviezli takyto tovar domov....
Prosim vas kedy ak teda sa uvazuje, bude aj v BB?
@erikaemkina Nákupy s detičkami sú veľmi zaujímavé 🙂
ja objednávam pravidelne. A veruže zážitkov s vodičmi je neúrekom 😉 Jeden z posledných vodičov bol veľmi vtipný. Objednávala som väčši nákup, kde bolo aj viac umelého mlieka pre dcérku a viac fliaš vína, keďže som využila akciu. Vodič mi pri podávaní prepraviek vraví: "nech sa páči, pitie pre bábätko" a pri prepravke s vínom: "a nech sa páči, pitie pre maminku" 😀 😀 😀