Ahojte maminky, čo u vás rozhodlo, keď ste prvý krát siahli pri príkrmoch pre Vaše detičky?
@janka_rajo U nas to bolo zlozenie a najviac sa mi pacil prave Vas Rajo Probia Biely, ten sme papali dlhooo, az neskor ochutene 🙂.
Zloženie, krajina pôvodu a cena
zlozenie.. a tym padom som vybrala lokalneho vyrobcu , a nase prve jogurty boli ovcie a kozie v sklenom pohariku vyrabane v malych mnozstvach od farmarov 😉
biely rajo som jedavala ja s muzom 😀
Ja som začala bielym jogurtom, ten som ochutila medom alebo bananom, aj iným ovocím. Doktorka nám odporučila Activiu, že na trávenie je dobrá, ale už papáme aj Rajo a iné🙂
prvý jogurt bol asi ovčí alebo kozí z Kozieho vŕšku ale potom som sledovala hlavne aby nebol smotanový a aby neobsahoval zahusťovadlá a iné blbosti. od bieleho jogurtu očakávam že bude obsahovať len jogurtovú kultúru a mlieko prípadne smotanu.. Teraz najčastejšie syn jedáva práve PRO Biu a Selský jogurt, občas zvolenský smotanový. Už bude mať 2 roky ale stále mu chutí len biely kde mu pridám piškotu,ovocie a vločky
Prvy bol selsky a stale vedie. Rajacke nechutia
U nas bol prvy biely jogurt. Dlho som kupovala zvolensky. Teraz sme skusili uz aj rajo. U nas biely jogurt v chladnicke chybat nesmie aj kvoli nam dospelym a syn miluje uhorku s jogurtom a cesnakom. Dverka je este malicka,si este na.prikrmy chvilku pocka. No uz tetaz sa tesim.
Ja som zvolila čistý biely jogurt a ako prvý bol Selčiansky bez konzervantov a z nášho okolia .Papáme ho doteraz, ale už aj ovocné.
Dobre ráno ja som stavila na osvedčenú kvalitu a čistý jogurt deti papali no skoro do dvoch rokov. 🙂
Až potom začali sladkosti a čisty biely jogurt už nechutill ☹