Ahojte maminky a azda aj tatinkovia 🙂 Možno ste si už všimli, že vo vašich potravinách už majú vynovenú RAJO Probiu, ktorá sa hrdo pýši titulom 100% prírodná. Čo by podľa vás mal takýto produkt obsahovať, resp. v žiadnom prípade neobsahovať?
@aluxka Ahojky ;) A uz ste skusili tu novu? Vidite zmenu v chuti? Lebo tam nie su ziadne dochucovadla, ani farbiva,takze chut je jemnejsia prirodzenejsia. Mne osobne chuti ovela viac ;) Muz samozrejme zmenu nebada ;)
mne sa zdá tiež taká jemnejšia, neviem to inak opísať 🙂 podstatné je, že deti ju jedia rovnako ako tú "staršiu" takže ja som spokojná 🙂
Ani som si túto novinku nevsimla, musím pozrieť. Ale mne veľmi chutia aj tie "obyčajné". 🙂 Teším sa,keď to ochutnam.
@aluxka to je dobre 😉 Je v nej viacej ovocia, tak je aj zdravsia ;)
@mabliss vyskusaj, su naozaj lahodne, je to vlastne len mliecko a ovocie, tiez inak preferujem jednoduche chute ;)
@janka_rajo PRO BIO jogurty boli prvé, ktoré dcérky mali, chutili im vtedy a chutia aj teraz 🙂. U mňa je 100% prírodný produkt bez konzervantov a farbív.
@janka_rajo ďakujem,určite vyskúšam. Ja som "vsezravec" čo sa jogurtov týka. 🙂 Zjem ich veľa a okrem jahodovych mi chutia všetky. Malý má najradsej orieskovy. Ale celkovo Rajo výrobky sú TOP,takže určite nebudem sklamaná. 🙂
O percent farbiv eciek konzervantov a hlave bez zbytočných tukov či cukrov navyše...
Pro Bia Nature produkty to majú v názve = mali by obsahovať 100% prírodné zložky, ktoré sú zdraviu prospešné . Preto by nemali obsahovať rôzne chemikálie. Hlavne kvôli detičkám málo tukov a cukrov, tak akurát, aby im to neškodilo.
Nemal by obsahovať konzervanty a zahustovadla, ani umelé farbivá, iba prírodné, ale kvalitny jogurt by mal byť aj prirodzene hustý, aby v ňom stala lyžica🙂
@matricia Jooooj, to by bolo super, ale asi ta sklamem, pokial nejde o smotanovy jogurtik, lyzica v nom stat bez zahustovadiel nebude 🙂
Aha, tak asi budem kupovať viac smotanové🙂, lebo keď deti krmim, niektoré jogurty sú veľmi riedke, skor ako jogurtovy napoj🙂
100% prírodné je podľa mnňa niečo čo si sama dokážem dopestovať, alebo v domácnosti vyrobiť s domácich produktov
@matricia presne tak, ale aspon vies, ze tam nie su zahustovadla a plno skrobu 🙂
no a hlavne ak ma jogurt datum spotreby dlhsi ako 2 dni tak asi prirodny tiez nebude
Urcite umele farbiva, skrob, zelatinu. Dcerky po skonceni kojenia (18m) ani jedna nechcela umele mlieko ani kravske. Probia biela nas "zachranila". Ranajku ju a veceraju kazdy den. Ja sa velmi tesim na malinovu 🙂
Prirodny jogurt? No taky v ktorom stoji lyzicka. Za socializmu bol len jeden druh v malych sklenenych flaskach, ale stal za to. Zriadenie by som nevratila, menej ale pocitvych vyrobkov ano. Ziadne nizkotucne - tie nie su prospesne pre zdravie. Netreba mi zalahy druhov.
V sucasnoti si najlepsie domaci jogurt priamo vyrobit, na nete je hafo navodov, napr.:
http://varecha.pravda.sk/recepty/moj-prvy-domac...
ale je toho kopa, takeho nieco vyjde cenovo uplne za babku, tie v obchodoch sa mozu schovat
Co sa tyka tych na trhu najviac nasej rodine chutia (chut okrem zlozenia je dolezity atribut):
-Bánovecký smotanový jogurt biely Zloženie: smotana, jogurtová kultúra
-Zvolenský smotanový jogurt biely Zloženie: smotana, jogurtová kultúra
-Hollandia Bio jogurt biely Zloženie: bio mlieko, bio mliečna bielkovina (moja vsuvka - tou sa namiesto smotany da zvysit hustota produktu), živá jogurtová kultúra, probiotická kultúra a Lactobacillus
@horana Ahoj, dakujeme za nazor 🙂 Kazdemu sa samozrejme vyhoviet neda. Trosku ale osobne nesuhlasim s tvrdenim, ze prirodny jogurt je taky, v ktorom stoji lyzicka, to naozaj nie. Plnotucny, mozno. Zahusteny a s vacsim obsahom skrobov, to tiez. Ale prirodny, to asi nie 🙂
@marietta0 malinova je moja favoritka, aj v napojovej podobe, urcite vyskusajte 🙂 Chut je jemnejsia a prirodzenejsia, no ved dufam, ze sa s nami podelite o zazitok 🙂
Pre mňa je 100% prírodné to čo si ja doma vypestujem bez postrekov a hnojív a vykŕmim, lebo viem ako to pestujem a čo dávam žrať zvieratám, bez zmesiek. 🙂 Ale samozrejme nie každý má takú možnosť ☹
Teraz veľa jogurtov nepojeme, lebo je plno jabĺčok z mrkvičkov a hrozno, ale samozrejme kupujeme. Momentálne je výber veľký takže každý si môže vybrať. 🙂
produkt ktory by mal obsahovat cisto prirodne zlozky😉
Ahoj, tak určite by nemal obsahovať žiadne arómy, farbivá a škroby. Mal by mi poskytnúť telu prospešné látky. Probiu milujeme celá rodina hlavne preto, že je bio, má skvelú chuť a cena je tiež super, či už jogurt alebo nápoj.