Čo by ste chceli vedieť o nových jogurtoch a jogurtových nápojoch Probia Nature? 🙂

janka_rajo
17. sep 2015

Sem s akoukoľvek otázkou =)

magdicka111
17. sep 2015

Možno by ma zaujímalo odkiaľ je pridávané ovocie a ako sa spracuváva. Dakujem

pribinak
17. sep 2015

Co je vlastne ta vanilková "zmes" vo vanilkovom jogurte?

janka_rajo
autor
17. sep 2015

@magdicka111 Všetko ovocie berieme od nášho rakúskeho dodávateľa. Ten nám dodá ovocie vo forme akoby "džemu", ktorý potom zmiešame s bielou Probiou. Samotné ovocie je teda spracované tepelne, avšak bez akýchkoľvek konzervantov či škrobov, všetko iba na prírodnej báze 🙂

janka_rajo
autor
17. sep 2015

@pribinak ahoj, tu je presne zlozenie vanilkovej probii, nic viac a nic menej 🙂
Zloženie: mlieko, ochucujúca zložka 18 % (cukor, voda, výťažok z vanilkových Bourbon 1,1 %, stabilizátor: pektíny (vláknina); koncentrát z karotky, koncentrát citrónovej šťavy), mliečne bielkoviny, sušené odtučnené mlieko, vláknina (inulín), jogurtová kultúra, kultúra Bifidobacterium sp.

janka_rajo
autor
17. sep 2015

@pribinak A ta vanilkova zmes je to výťažok z vanilkových strukov Bourbon - jedná sa o pravú vanilku, žiadny vanilín, preto aj v jogurte či nápoji nájdete drobné hnedé "bodky" čo sú vlastne kúsky vanilky =)