Ahojte maminky aj tatinkovia. U nás doposiaľ jednoznačne vedú príchute ako čokoláda, vanilka a karemel. No priznám sa bez mučenia, že príchute novej Probia NATURE predčili moje očakávania. Ako je to u vás? Ktorá príchuť vyhráva vo vašej rodinke? Radi skúšate aj nové chute, či zostávate radšej pri starých osvedčených? 😀
U nás vanilka
U nas jahoda,
čokoláda a karamel 🙂
Mocca, mango al. Rebarbora v posk dobe
My ficime na cokolade 😍
Nam najviac chuti vanilka 🙂
Nielen podla modernych vyzivovych doporuceni, ale uz napr. aj podla tisicroci poznania starovekej ajurvedy a dalsich smerov ktore sa zhoduju, sa jogurt (potazmi mliecne vyrobky celkovo) nemali kombinovat s ovocim. Ide o rozne casy travenia, mlieko, aj kedy "nakysane" a "s priatelskymi bakteriami" sa travi inym sposobom a inym casom (dlhsie) nez ovocie (kratke travenie, ine enzymy sa vylucuju). Ovocie ktore by inak preslo rychlejsie, brzdi jogurt a potom to mierne zahniva v crevach, je tam sice mierna ale toxikacia organizmu. Dokopy to citlivejsim moze sposobit traviace tazkosti, ktore nemusia byt na prvy pohlad viditelne, kazdopadne pre kazdeho je to nieco co ked nemusi, nemal by robit. Ze sa to masovo robi nespravne, je chyba. Jogurt by sa skratka s ovocim dokopy jest nemal vobec.
Ovocie by sa idealne malo komzumovat ako samostatny chod (desiata), cim menej druhov naraz a ked mozno vylucit nezrele (cestou ci chemiou vynutene "zrenie") exoticke druhy.
Ked uz ovocie k niecomu, tak napr. psenovy nakyp.
u deti jednoznacne cokolada 😀 ovocne jogurty velmi nejedia, ja si dam rada biely jogurt, med a orechy
Čučoriedka jednoznačne, mňam 🙂
jahoda,tvaroh,vanilka
My najradšej biely jogurt a samy si nakombinujeme- niekedy si am dcérky dajú Granko, inokedy ale najradšej domáce jahôdky, malinky, marhule- v zime máme zavárané od babiek a dedkov a super, takže na aký máme práve chuť také si samy vyrobíme, ale jasné,že kúpime aj už ochutené, hlavne sú top cez týždeň,kedy máme zhony, ale cez víkend si vychutnáme spolu a vyberáme čo si dáme a stále striedame- aj jablĺčka, hrušky,čučoriedky... Pekný deň
Čučoriedky, maliny, figy
Broskyna a kokos
moje naj v jogurte su MARHULE 🙂 😉
.....a to vanilkove mlieko MILUJEM 🙂
Najoblubenejsia príchuť je u nás vanilka, manžel má veľmi rád čokoládu a liesk.oriešok. Často chute obmiename,keďže spotreba jogurtov a podobných výrobkov je obrovská. 🙂 V podstate zjeme všetko,len jahodove nič nekupujem. Tie jediné máme radi len čerstvé-zo záhradky. 🙂
brusnice
Broskyne, jahody, maliny, vanilka
Mango, maracuja a hrusky
cokoladu 😀
Ja si kupujem biely jogurt a davam si don figovy dzem.
u nas vedie čokolada a potom jahody
u nás vyhráva jahoda a čučoriedky 🙂 , ale skúšame radi nové príchute
Ja skúšam všetko nové a top jogurt pre mňa je káva a tiramisu ,no u detí zásadne vedie jahoda a čokoláda a cez sviatky, keď robia limitované série tak vedie medovník. 😀
Napriek tomu, ze rada skusam nove prichute ako MANGO, FIGA,....casto sa vraciam k osvedcenym tradicnym prichutiam ako JAHODA, VANILKA 🙂
Čučoriedka, malina
U nás jednoznačne vyhráva vanilka-tú každý zbožňuje okrem mňa 🙂 Za mňa oriešoka straciatella 😀
Ked je cokolada ovocie, tak zozeriem vola. My jeme biele domace
višne a pečené jablko
Naj naj je broskyna, lenze je tak malo kvalitnych jogurtov s broskynou (ak vobec, lebo uz davno som zivy broskynovy nestretla, takze sa broskynovy vyraba z domacich presladzovanych broskyn a bieleho jogurtu). Na druhom mieste visna. Ale nesmie byt miesany. Ovocie si musi pekne lezkat na dne kelimka a cakat, kym si s nim spravim mramorovy jogurt.
U nás jednoznačne čokoláda 🙂