Milé mamičky, napíšte nám, ktorý zeleninový alebo mäsovo-zeleninový príkrm HAMI váš drobec obľubuje najviac a prečo. Z pestrých odpovedí potom vylosujeme 5 výhercov, ktorí získajú balíček príkrmov a praktickú misku s lyžičkou.
Tešíme sa na vaše odpovede!
Môj malinký má rád všetky príkrmy, ale najviac mu chutia tie ktoré majú v sebe mäsko. Je to veľký chlap a príkrm bez mäska mi už nespapá. Presne viem po kom to má. Tatino je taký istý. Ale úplne najradšej má tie s teľacím a hovädzím mäskom.
Hami príkrm zemiaky, brokolica a kuracie mäso - tento je u nás favorit č. 1 a prečo? asi kvoli kuraciemu mäsku - pretože chodievame pozerať kuriatka k susedom a vždy mojmu krpcovi vravím že toto papká najradšej a vždy sa škerý pri tom 🙂 pretože sám ešte nevie povedať prečo mu tento chutí najviac.
My mame doma momentalne nakupene prikrmy Zeleninovy s morcacim masom a Tekvicovy s lososom a cuketou. Ked dcerka nedavno prvykrat ochutnala ten druhy tak sa rozplakala ale nevzdala som sa a pri dalsom krmeni som jej pritom spievala "Rybka je dobra, rybka je dobra, mame radi rybku.. " 🙂 A odvtedy mame najradsej Tekvicovolososovocuketovy prikrm. A tesim sa aj ja pretoze by som ho nevedela tak dokonale sama pripravit.. 🙂
Samozrejme že najviac milujeme príkrmy ktoré majú mäsko 🙂 ale najviac nam chutia s králikom a kuracie s jablčkami 🙂 a malý gurmán 🙂 a prečo? pretože jazýček mojej slečny je velmi vyberavý - po maminke 🙂 a je to predsa malý gurmán tak papká gurmánsku stravu
U nas rozhodne vedie tekvicovy s lososom,mozno preto ze lubi aj tekvicovy privarok aj lososa,ktoreho dcerke robievam dost casto a tato kombinacia spolu lahodi jej maskrtnemu jazycku 🙂
My toho moc nespapame, len "Prve lyzicky" doma mame 🙂
Ale zato, nase zlato, karfiol si oblubilo,
pusinku hned naspulilo.
Pri spenate taktiez mlaska.
Darmo, Hami, to je laska 😀
Tak my uz prikrmy papame len na "cestach" inak papa uz vsetko ;) Ale bol to fajnsmeker ked sme zacinali s prikrmamy tak nechcel mnou uvarenu mrkvu ale chutila mu mrkvicka od hami a potom najviac boli oblubene s telacim maskom ;) v buducnosti pri dalsom dietatku urcite by sme znova davali prikrmy od hami a tak isto som.ich odporucala aj znamym ;) U nas znacka Hami.viedla aj mliecko aj prikrmy ;)
Nám najviacej chutil ten s telacím mäskom a potom ešte s lososom alebo tuniakom... tieto sú najoblúbenejšie mojho drobca 🙂 ... Hami všetky príkrmy ako od mami....
@vladuska99 Dakujeme za Vasu priazen a prajeme vsetko dobre 🙂
@jahodka30 Dakujeme za Vasu priazen a sme radi, ze nase prikrmy chutia🙂
@iwesska To bolo mile 🙂 dakujeme za priazen a prajeme vsetko dobre 🙂
Milé mamičky, všetkým ďakujeme za Vaše milé príspevky a že ste sa s nami podelili o skúsenosti. Píšte ďalej a privítame aj Vaše nápady na možné príchute 🙂
@miriam_hami Dakujeme 🙂
Poteší sa každá maminka keď jej drobcovi chutí zeleninka. Keď sklíčko Hami naša mala zbadá zdvihne sa jej hned nálada. Najviac jej chutí brokolica a kuracie mäsko no neodmietne ani špenátik zelený ten je tiež u nej milený. Celkovo jej zeleninka viac ako ovocie chutí a sladkostami ju nik neobalamuti . 😉
moj maly nezbedni spapa vsetko za radom. cokolvek mu dam. ci meso ci zeleninu ci ovocie. proste vsetko. dufam ze bude taka aj nasa princezna ktoru kazdym dnom ocakavame 🙂 🙂 🙂 nebolo by naskodu mat pre nu pripraveny takyto balicke
Nášmu drobcovi chutí najmä príkrm s teľacím a hovädzím mäskom. Keď vidí že sa k nemu chystám s miskou a lyžičkou , tak sa teší že sa až celý trasie🙂 no darmo mliečko už mu nestačí:ň
napady na mozne prichute: asi sa to neda (?) ale privitala by som v prikrme aj zltok z vajca pretoze cele vajce babatka nemozu a mam vzdy problem co so zvyskom vajca. a este take co obcas robim: zemiaky, zeler, petrzlen, kuracie maso alebo zemiaky, zeler, brokolica, treska alebo zemiak, mrkva, fenikel, smotana alebo mrkva, jablko, vlocky 🙂
mojej malinkej chutia všetky príkrmy od Hami či už zeleninové, ovocné aj mäsové. Ale asi najviac jej chutí tuniak a králičie mäso
mojej malej chutia ovocne a a aj ja ich milujem a papame to kazdy vecer s piskotkami mnaaaammmm aje ked uz mala ma 4rocky a ja 26 rokov stale su unas toppppp 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@miriam_hami Poslednu dobu pozeram, z coho su namiesane detske potraviny, pretoze onedlho budem mama 🙂 Vlastne celkovo sa vzdy zaujimam o zlozenie potravin, kozmetiky a podobne.
Jedina vec, co ma zaraza na vyrobkoch Hami je, ze vsade pridavate repkovi olej. Preco ?
Napr. v USA je repkovi olej zakazany pridavat do detskych potravin od roku 1985, pretoze sposobuje retardaciu rastu deti.
http://www.badatel.net/repkovy-olej-skryte-nebe...
Repkovy olej s makkym I pisem, ach jaj 🙂
u nas tiez idu najviac tie, kde je masko 🙂) ale na desiatu velmi lubi aj tie ovocne. A nejaky napad? Mozno viac moznosti s tekvicou, tu ma nasa malinka velmi rada.
Zatial tento Hami zelenina s kuraťom a jablkami ,malemu velmi chuti 🙂 a na veceru Hami kasicka krupicová
@miriam_hami u nas su top ovocne tie mala zboznuje 🙂 kedykolvek ma chut na nieco dobre da si vyzivku.ale presne dala by som viacej s tekvicami .mala ich miluje a daju sa aj dobre kombinovat 🙂 a priznam sa ked mam chut na nejaku maskrtku tak siahnem mlej do skrinky a uz si len vyberem na aku mam chut ;). Velmi nam chutia tak vam dakujeme ze ste :D
Alžbetke chutia všetky príkrmy - mäskové, zeleninové aj ovocné, a to tak, že ani neviem povedať, ktorý jej chuti najviac 🙂
Nasmu Teuskovy najviac chutia cestovinky s morkou a kuracim, neohrdne aj inymi prichutami ale toto je u nas top a vzdy sa na to mozem spolahnut ci uz ma zlu naladu alebo je unaveny, umrnkany tak spapka.
@monkabr http://www.vitalia.cz/clanky/repkovy-olej/ No a teraz si vyber 😅 To je tak ako so vsetkym. Davnejsie som citala o tom repkovom oleji, ze pokial je kvalitny je zdravy, pokial je nekvalitne spracovany, moze zapricinovat prave retardaciu rastu a dalsie problemy. Ale som zvedava ako sa k tomu vyjadria z Hami 🙂
Tekvica-losos-cuketa chutia úplne naj!!! Lebo u nás máme radi zdravé rybky 🙂
Malinka najviac oblubuje zeleninu s kuratom a jablkami..tu priam zboznuje. Ale taktiez aj losos s cuketkov a tekvicou vie ako na nu 🙂 mnam mnam uplne najjednoduchsie povedane.. ale musim povedat ze neodoprie ziadny.. neviem co do nich davate 🙂
u nas sa zatial zbastili vsetky co boli v dosahu 🙂) ale najviac s telacim maskom.. ..a preco? neviem, drobec nevie povedat 🙂