Budete vyrábať väčšie balenia mliečka proti grckaniu?

evina2008
9. sep 2014

by som sa rada opytala preco mliečka ako Hami proti grckaniu alebo kolikam su len 350g krabice??myslim ze je to dost malo za tu cenu,mohli by ste robit aj vetsie balenia??ako normalne Hami mlieka1??,

lalinko2010
9. sep 2014

no nemohli, to je biznis! Prečo aj tá veľká krabica UM vydrží tak málo? my sme nutrilon klasický do 3-4 dní spotrebovali.

lucy125
9. sep 2014

Kup si Nutrilon-Nutriton,je to prášok proti grckaniu,obsahuje karobovu gumu aby sa mliečko v žaludku stravilo a nevybehovalo z neho do pažeráka.My sme mali reflux,viem o čom pišem,ten Nutrilon-Nutriton (tak sa to vola) kupiš v lekárni ,je tam mini odmerka,davkovanie 1odmerka do 100ml mliečka tušim,zahustiš tym hocijake mliečko,aj obyčajne Hami a dosiahneš to iste ako ked kupuješ Hami AR.Stoji krabica asi 10€ a vydrži cca mesiac a mliečko možeš kupit akekolvek aj obyčajne Hami,dokonca aj materske nim zahustiš.

miriam_hami
9. sep 2014

Milá evina2008, dakujem za vas dotaz a namet k zlepseniu. V tomto case zozeniete specialne mliecko Hami proti grckaniu len v 350g baleni (5,99€). Cena oproti standardnemu mliecku (7,66-7,99€/ 500 g) je asi o 10% vyššia za kilogram, pretože mliecko proti grckaniu obsahuje naviac specialnu vlákninu karubin, ktory pomaha zmiernovat grckanie u babatka. Prajem vam este pekny den!

renarenca
9. sep 2014

Ja zom veru pouzivala Nutrilon a zahustovala ho Nutritonom, ale stale sa mi to zgrckavalo a upchavalo dudlik, aj ked som to poriadne rozmiesala....malemu to neslo z flase, bol nervozny a plakal...tak som skusila Hami proti grcaniu a nemali sme problem...teraz mame rok a uz nam staci aj obycajne Hami...ostali sme verny ;) ale je pravda ze mi tiez trosku vadilo ze je to male balenie.