Zacala som davat malej hami na citlive brusko (kolika a zapcha) pouzivam flasu avent cumel dvojku, mlieko pripravim aj skor a neide jej vobec cez cumel. Ma len 3 mesiace tak jej nemozem dat cumel na prikrmi.
Ja som pri oboch dcerkach pouzivala, pri mladsej este pouzivam MAM flase a spokojnost nadovsetko. Z inych mi potom ani nechceli pit
Mala som pri deťoch Baby Nova. Fľaška býva aj umelá, aj sklenená. Cumle na čaj, mlieko a kašu. Bola som spokojná, aj deti.
my použivame avent klasik a nedám na nich dopustit a vobec nemáme problém s upchávaním asi záleží aké UM dávate
my sme tiež vždy použvali avent klasik a nikdy nebol problém,nechápem akože nemôže ísť cez cumel
my pouzivame anent klasik prietokovy, aj hustejsie mliecko krasne pretecie, pouzivame dodnes.
Ahoj, ja mam skusenost len s flasmi MAM, su super, od pol roka davam malemu tieto flasky na mliecko a vsetko mu cez dvojku cumel prejde, ale raz som mala aj zlu skusenost lebo mam flase su take co sa da dnoodsrobovat a to su tie co maju vlastne dole silikon cez ktory sa doplna vzduch do flase ked babetko pije, ale jednu mam aj taku klasicku nic sa neda odsrobovat a cez nu som mu raz dala mliecko s tym istym cumlom ako obvikle a nic mu neslo.
preto ti odporucam flasu MAM vlastne je protikolikova nieje az taka draha maju ju v Dm, naozaj cez nu vsetko prejde, cakala som na takuto temu lebo si neviem predstavit ako ludia davaju detom mliecko cez tie klasicke flase, nam cez nu nic neslo. a aj ked cez nu pije caj tak potom ked prestane pit ta flasa este minutu nasava vzduch.
my sme boli totálne spokojní s fľaškami Tommee tippee...možno ti pasnú viac ako Aventy... 😉