Vyskúšali ste už nejakú špeciálnu detskú lampičku?

radka_pribinacek
Moderátor
4. nov 2017

Ak má vaše dieťa problém zaspať, pretože sa v izbičke bojí a vidí namiesto predmetov bubáky, použite špeciálne lampičky, ktoré izbu tlmene osvietia a dokonca sa aj samé vypnú, nemusíte teda nikam odbiehať každých pár minút a sledovať, či ju už možno vypnúť. Čo vy na to? 🙂

margaretkanarocna
4. nov 2017

Ano mame sovicku.Sama sa nezapne
Isto by nas potesila nova lapicka.Tato nasa uz nie v takom dobrom stave.ake zase este svieti.A lepsie nieco ako nic.V noci mic stavam k malemu a svetlo jemne mi vyhovuje viac ako baterka

majocka24
4. nov 2017

Áno máme jednu lampičku do elektriky a jedno svietiace autícko 🚗

erikaemkina
4. nov 2017

nie nemáme

kallanchoe
4. nov 2017

Máme klasicku nocnu lampicku, ktorá sa da stmievať. Avšak nie taku ktorá sa sama po určitom čase vypne. Ani som nevedela, že také niečo existuje. Určite by som hľadala potom práve takú. Keď odpadnem večer s malým😀 často potom svietime až do rána 😂. Tatik pracuje veľa krát na pc tiež do rána, takže odpadne vo vedľajšej izbe🙄 Nemá nám potom kto zhasnúť..... Keď bude mať malý už svoju izbičku určite bude s detským motívom 😉

emi16
4. nov 2017

Groclock
U starsich deti sa da naucit kedy je rano a kedy noc
Super vec cez vikend
Mala caka do slniecka az potom ide z postele ku nam

Inac ma modre svetlo po zapnuti s svieti cca 20 mi

bosorkabb
4. nov 2017

Žiadnu nemáme ale určite by sa zišla.

margaretkanarocna
4. nov 2017

Radka Hodova ..ma medzi oblubencammi 16 mamickeik kuknite si to
zaujimave lucina1707 je tam a tiez vyhrava zeby nahoda?

lucik1707
4. nov 2017

@margaretkanarocna milá pani myslite asi mňa. Ja som vyhrala prvýkrát na modrom koniku. Neviem skade máte; že tu vyhrávám. Medzi obľúbenými mám aj baru_lego a minule som nevyhrala. O čom vám ide? Vy ste si mohli tiež radku _pribinacek pridať medzi obľúbené. Nik vám v tom nebráni 😕 nechápem prečo ma tu hneď osočujete.

lucik1707
4. nov 2017

@margaretkanarocna pardon druhýkrát ak rátam ešte HiPP súťaž, to som zabudla. Ale prístelke nechápem, že má hneď neprávom odcudzujete 😕

margaretkanarocna
4. nov 2017

@lucik1707 som rada 14 rokov nic..tak nech sa inym dari..

lucik1707
4. nov 2017

@margaretkanarocna nemám záujem sa tu s nikým hádať pre súťaž. Verím, že ste sklamaná a prajem vám aby ste v ďalších súťažiach vyhrali. Prajem vám pekný večer

margaretkanarocna
4. nov 2017

@lucik1707 aj tebe nie aj ked tu zas budem pid inym nikom lebo vzdy ma bloknu uz nezucastnim uz iba bazar ak ked nieco inych spytam mk hej bazar veci tam mam hodene cize skir chvalia ime forum tam pojdem...jasne tu budem cakat do tych 20 rokov 😀..cau dobru nic

petulda333
4. nov 2017

Nas syncek dostal od manzelovej sefkty projektor akvarium,pridavam fotku. Ja si ho neviem vynachvalit,maly ho zboznuje a mna samu ta hudba upokoji ked to pocuvam. Syncek si teraz uz sam pusti co chce. Su tam 3gombiky kde je melodia,sum mora a zblnkot vody,kt sa postupne zmiesa s melodiou. Da sa nastavit hlasitost aj to ci chcem len zvuk,len svetlo alebo aj aj a ci vidiet vnutro akvaria alebo svetlo na strope. Uplne super je. Ale paci sa nam aj pribinacikova lampa,maly ma rad svetla a rozne efekty. Gratulujem vyhercom 😘😘