Vyskúšali ste? Mimochodom, akú máte skúsenosť s chĺpkami vašich chlpáčov - pokiaľ ich chováte?

samsung_tomas
Moderátor
17. nov 2017

Vyskúšali ste? Mimochodom, akú máte skúsenosť s chĺpkami vašich chlpáčov - pokiaľ ich chováte? Sú druhy srsti, ktoré sa asi udržujú ľahšie. Juj a vlastne aj plyšáci sú plní alergénov. Vysávate ich tiež?

cokii
17. nov 2017

Tak my domáceho miláčika nemáme, zato každé vysávanie ma potrápia vlasy. Tri baby s dlhými vlasmi - tak toto povysávať je riadna fuška. Niekedy sa nestačím diviť, keď otočím hubicu k sebe, koľko vlasov za pár dní je na podlahe, kobercoch... Zaujímalo by ma, či robotické vysávače nemajú s vlasmi problémy, či ich povysávajú v pohode a nezamotajú kefy tak, že potom vysávač dobre nefunguje. Veď keď vysáva robotický vysávač, väčšinou je to v čase, keď ho nik nekontroluje, aby čistil kefy od vlasov...

cupakabricka
17. nov 2017

dobry vecer... tak u nas su to tiez hlavne moje vlasy, mam ich dlhe a dost mi vypadavaju a tiez aj po nasom hafanovi / Nemecky ovciak 😉 hlavne v lete ked plzne/ takze len ju cesat a cesat a vysavat a vysavat... obcas len pozametam ak uz nemam nervy stale vytahovat vysavac 🙂
plysaky mame tiez,kedze mame doma dvojrocnu slecnu ,ale tie nevysavam,dam prat do pracky 🙂