Viete si predstaviť, že vaša práčka vás bude informovať o stave vášho prania a budete ju vedieť ovládať na diaľku? Myslíte si, že by ste vedeli využiť túto nenápadnú funkciu s ktorou už nezabudnete po dopraní prádlo v pračke?
Mám wifi práčku ale nie Samsung....ale ešte som taká lenivá nebola nikdy,že by som práčku nevedela zapnúť doma. Ja som konkrétne práčku nekupovala kvôli wifi...ale čo narobím,keď bola tato funkcia súčasťou práčky ktorú som chcela...pre mňa nepotrebna funkcia.
@h2 ono to neposiela smsky, je to sprava vramci aplikacie. Nic vas to nestoji. Aplikacia je len ako doplnok. Skor zaujimave je vybavenie praciek a technologie ktore pracka vyuziva pri prani. Spomeniem EcoBubble (aktivna technologia ktora prasok vyuzije na maximum uz od zaciatku ako ho tam nasypete, pripadne nalejete) tichy motor s 10 rocnou zarukou, urychlenie prania nie skratenim pracieho procesu ale sposobom napustania vody (dlzka samotneho prania nieje skratena ako to bezne skracuje konkurencia) a kopec dalsich vychytavok, ako prepatova ochrana, pamat pri vypadnuti elek. energie, pripadne ochrana plosnych spojov pracky rped vlhkostou. Tieto veci bezne v prackach vobec nenajdete.
AK by vas nieco specialne zaujimalo rad vysvetlim
@samsung_tomas Prosím Vás, ktorá z práčiek má všetky tieto vychytávky? 🙂 Či som si vybrala dobre 🙂
to by bola parádne... 🙂 stihla by som vela veci, kym pracka doperie 🙂 a vedela si určite lepšie manažovať čas
@penelope10 Keď sa môžem opýtať, a čo robíš teraz, kým práčka doperie? Sedíš a pozeráš sa na ňu?
No my mame uz asi 14rocnu a ta teda ked zmyka informuje nie len mna ale asi aj nasich susedov🤔🤣🤣🤣🤣aky ide proces🤣🤣🤣
Obzerame novu cize toto by som teda privitala😍
@h2 😅
ja som mala pracku samsung a nikdy viac by som si nekupila, cestovala mi po celej kuchyni a este bol aj problem s opravou...servisaci mi to rozobrali a po dvoch hodinach zistili ze doniesli iny bubon...a ze sa s tym neda nic robit, tak mi predajca musel vratit peniazky. pracka mala asi rok. a ujovia zo servisu sa vyjadrili ze teda samsung pracky ..urcite nie😀
Ja si to neviem predstaviť, Momentálne mám práčku na ovládanie, asi takú, že si do práčky prichystám a potom keď chcem prať, zavolám svojej mame (ktorá s nami býva), aby ju spustila ;)
@samsung_tomas Hm, úprimne povedané, netuším, na čo by mi to bolo. Moja práčka ma informuje o stave prania tým, že vidím, ako dlho ešte bude prať, táto informácia je pre mňa dostačujúca. Netúžim po tom, aby mi práčka posielala esemesky.🙂