Stane sa vám, že zabudnete vyvesiť to, čo ste vyprali? Alebo večer jednoducho zaspíte a nájde sa dobrák 😎, ktorý by vyvesil čerstvo doprané? PS: Riešením môže byť inteligentná práčka Samsung AddWash s Wifi, tá vás dokáže upozorniť aj na váš telefón koľko krát si budete želať.👍
nie ešte sa mi nestalo aby som zabudla vyvesiť opraté prádlo... A dobrák sa zatiaľ nenašiel....😉
@evittam Z toho napriklad to, ze sa vam uz nikdy nestane, ze zabudnete pradlo v pracke pripadne moze niekoho poprosit o vyvesenie a nemusite byt vobec doma. Boli by ste napriklad v obchode a zavolali by ste synovi, alebo muzovi o vyvesenie. To bol ako priklad. Neberte to tak, ze toto je funkcia, ktora pracku predava, je to len ako bonus.
@samsung_tomas Zbytočnosť. Ked nie som doma tak si to zariadim tak, že práčka doperie vtedy kedy ja potrebujem. Cize ja nemusim byt vobec doma ani nikto iny. A naatastie nevesame.
*našťastie
Tolko inteligentnych vymozenosti uz mame, Ze bezny smrtelnik z toho Uz nacisto osprostie 😂
Ale vazne....nic sa tomu pradlu nestane, Ked zostane Aj 3 hod v pracke, nakolko dnesne pracky odstreduju na maximum. A verte, Ze keby som vecer zaspala a pracka by doprala, Tak Ani stado volov by ma nestiahlo z postele vdaka WIFI zist o poschodie nizsie 😄
Skor by k tej pracke mohli pribalit niekoho kto to vyvesi 😅
@charlie1980 Presne si to vystihla.😂😂😂
No "pototo" sa z celeho wifi na pracke-volovina ako voda v kosi. Ale cenu pekne zdvihnú-ved ma wifi. Fakt toto vymývanie mozgov je uz cez....
*neboj
My sa v rodine snažíme všetky tie wifi eliminovať na minimum. Sú to žiariče a škodia. Keď pracujem na PC a nepotrebujem net, tak vypínam wifi aj tam. Na mobile ho ani nepúšťam. Kto vie, ako tá naša generácia dopadne práve kvôli týmto wifi vymoženostiam. A myslím, že v prípade takejto práčky je to úplne zbytočný nezmysel. Ktorá žena je tak tupá, aby zabudla vyvesiť prádlo? Môžem byť unavená ako kôň, chorá, či ožratá, nikdy by sa mi nestalo, že by som zabudla vyvesiť prádlo. Okrem toho moja takmer 10-ročná práčka síce nemá wifi, ale keď doperie, dosť dlho nepríjemne "škrieka", že už doprala. Pípa do aleluja 🙂 Takže zabudnúť sa fakt nedá. A prepočuť takisto nie 🙂
Ja mam sice novu pracku... ale ked som ju vyberala bolo pre mna dolezite rozhodovanie .. ci ju dat do kupelne a bude otvaranie z vrchu.. alebo ju zabudujem do kuchynskej linky a budo otvaranie z predu.. nepozerala som na ziadne funkcie... kedysi bola jedna tatramatka.. ktora ked prala a žmychala tak skakala ze aj kachlicky utekali z kupelne.. ale dolezite bolo aby oprala.. a myslim ze tuto funkciu prat ma kazda pracka... na tej mojej je tiez mnoho funkciii a pouzivam iba 3 programy...
moja pracka pipa 5 minut v pravidelnych intervaloch ako slahnuta az kym ju nevypnem,cize ma vyslovene nuti sa postavit a ist povesat.
Nie, nikdy sa mi to nestalo 🙂 my žienky sme natoľko zodpovedné, že si všimneme, kedy pračka doprala a zvyknem si nastaviť časovač, keď idem do práce alebo na nákup a pradlo sa mi pekne operie aj mimo mojej prítomnosti, ešte zvykne tých 10 - 15 min prať, keď už som doma a niektoré práčky po ukončení prania aj pekne zaspievajú 😅
@samsung_tomas A co z toho? Ked aj tak to nebude mat kto vyvesiť. Dalsia zbytočnosť. Uz neviete na co by ste nalakali zakaznikov...