Podarilo sa vám „upraviť“ odtieň bledého oblečenia vďaka zabudnutej červenej ponožke ?

samsung_tomas
Moderátor
22. nov 2017

Podarilo sa vám „upraviť“ odtieň bledého oblečenia vďaka zabudnutej červenej ponožke 🙂?

helena1982
22. nov 2017

a keby ste vedeli kolko krat 🙂

marion09
22. nov 2017

takto nie ale pofarbila som celu tmavu "varku" prania vdaka jednemu bordovemu uteraku😖

bundle
23. nov 2017

no mne sa podarilo niekoľko krát tiež prádlo nafarbiť...ale kúpila som si dúhu typu odstránenie nechceného zafarbenia prádla a pekne to zišlo.

janulla142
23. nov 2017

Samozrejme a chuda manzel mal boxerky s ruzovym nadychom🤣🤣🤣🤣

ludka140281
24. nov 2017

ked som išla do porodnice po prvu dcerku,,,moj milovaný manžel mi chcel všetky nove plienky oprat,ožehlit....nevšimol si červene drobulinke panšušky krote s plienkami vložil do práčky.......to bolo štastie,ked sa naozaj narodila dcerka....lebo všetko sme mali ružovučké😝😀...u nas ste nenašli jedinu bielu bavlnenu plienku.....ani po roku prania nezmenili ružovu farbu😉..boli jedinečne,,nikto take nemal :D

igiana
25. nov 2017

Keď sme este bývali u mojej mamy, ona nám velmi chcela pomáhať a tak nám prala v práčke a prifarbila biele prádlo (aj mužove) doruzova a moje ružové dosiva 😒 a keď som jej to vyčítala tak povedala ze predsa nebude prať na 10krat (ona je dost sporovliva)😀

cupakabricka
26. nov 2017

ano stava sa obcas... ale vacsinou len detske veci sa pofarbia, naposledy tusim to bola malej cervena ponozka a ja som si tam prihodila bielu mikinu....nevadi, aj tak bola len okolo domu a teraz v zime nebude vidiet ze je bieloruzova a kedze mame dievcatko tak ani nevadi ze je nieco s ruzovym nadychom... 🙂

anjelicek26
26. nov 2017

No nestava sa to, lebo oblecenie co kupujem, nefarbi. Ale uz som casto nasla cervenu ponozku medzi bielym, ale bez nasledkov.