Mnohí z nás mali výhrady voči tradičným robotickým "vysávačom" - napriek počiatočnému ....

samsung_tomas
Moderátor
14. nov 2017

Mnohí z nás mali výhrady voči tradičným robotickým "vysávačom" - napriek počiatočnému nadšeniu nepovysával dobre rohy, metličky sa zasekávali, keď niekde "nabúral", točil sa dokoola na jednom mieste. Všetky tieto neduhy však má POWERbot vychytané!

nelly761
14. nov 2017

Super tak nam,ho mozete aspon na mesiac pozicat na otestovanie 😂😂😂😂

olivnik
14. nov 2017

No tak mojho psa a moje dieta by nezvladol podla mna 😂😂 ak ano tak to by som mu dorobila.svaroziaru 😇

nyusika
14. nov 2017

skoda, ze je tak vysoky

anjelicek26
14. nov 2017

Skoda, ze hracky stale nevie podvihat a spratat s cesty, hadam raz 😀

medovka14
14. nov 2017

Uverim, keď vyskúšam 🙂 🙂 🙂

samsung_tomas
autorModerátor
14. nov 2017

@medovka14 Momentalne prebieha promo akcia na vybranych predajniach Nay a TPD. Kde si viete vyskusat najnovsie roboticke vysavace od Samsungu. Uvidite, ze saci vykon, ktory doteraz vysavace nemali su realitou. Zaroven vsetky roboticke vysavace maju specialne senzory, ktore eliminuju neustale narazanie do stien, nabitku. A co je podstatne za menej penazi v danej kategorii ziskate este viac. Odporucam vyskusat. Pekny vecer

bosorkabb
14. nov 2017

Mám podobný doma. Ešte by to chcelo robot ktorý utiera prach. Lebo to ja neznášam robiť 😂

samsung_tomas
autorModerátor
14. nov 2017

@nyusika Vysoky je 97mm co na Roboticky vysavac vynikajuce. Zaroven Nove Powerboty od Samsungu maju vyriesene prudenie vduchu cim nevyria prach okolo seba ako vsetky modely s metlickami a maju saci vykon, ktory dokaz vysat prach, piesok aj zo medzier na podlahe bez kompromisov. Na metlickach sa nehromadia necistoty a zamotane vlasy, ktore je nutne casto cistit.

samsung_tomas
autorModerátor
14. nov 2017

🙂 treba vyskusat

medovka14
14. nov 2017

@samsung_tomas ďakujem za odpoveď 🙂 dá sa vyskúšať len na predajni? Domov si ho požičať nemôžem? 😀

samsung_tomas
autorModerátor
14. nov 2017

@nelly761 Vyskusat sa da momentalne na vybranych predajniach Nay, kde prebieha promo piatok,sobota, nedela cely mesiac. Ak mate zaujem poslem vam presne na ktorych. Urcite to stoji za to ak planujete kupu robotickeho vysavaca

samsung_tomas
autorModerátor
14. nov 2017

@medovka14 Momentalne vyskusat sa da u nasho predajcu v Brne. Ktory kolvek nas model.