Máte nejaké extra požiadavky na vašu práčku? Napíšte, potešíme sa podnetom, čo by ste potrebovali. 🙂
@jana_eyre Ano mate pravdu. Kazdy program pracky ma urcite max naplnenie. Max napln pracky v pripade 9kg plati len na program bavlna. Napr. pri syntetike je napln polovicna. Podobne je to pri suseni. Dakujem pisem si ...
súhlasím, nové práčky sú až moc múdre... minule som potrebovala dať oprať máličko vecí ale chcela som nech plávajú vo vode. práčka však vyhodnotila, že je malá náplň a primerane tomu pustila málo vody ☹ nepomohla ani funkcia predpierky, takže som dala prať ešte raz...
keby existovala možnosť vypnúť automatiku (resp. aspoň nejaký gombík, ktorým zvolím vodu navyše v porovnaní s kilami) tak miniem rovnaké množstvo vody ako som minula, ale menej elektriny, lebo dám prať len raz.
a s tými kilami to vôbec nie je zlý nápad a dokonca si myslím, že je to aj ľahko zrealizovateľné.
Aj mne prekaza ten akoze siesty zmysel pracky. Konkretne u tych mojich ( mam tretiu v poradi, prva odisla po 9 rokoch, druha - vdaka bohu! - este v zaruke, a teraz mam tretiu). Vsetky mali problem s malym mnozstvom pradla, s odstredenim. Hlavne ta druha niekedy pradlo prevalovala aj pol hodinu (naozaj!) a nic nevyzmykala. Opakovane som zapinala samostatne zmykanie, memila otacky... bez uspechu. U sucasnej pracky je problematicke, ked dam oprat napr. jeden kupelnovy kobercek. Nie a nie to vyzmykat, proste tam MUSIM nieco pridat. Ale preco?! Ja chcem oprat a odstredit iba ten jeden kobercek 70x40cm. Preco ho mam zmykat rucne? Nasiaknute to je dost taxke hebedo, nemienim sa s tym trapit rucne. Ano, vacsinou periem koberceky naraz zo vsetkych kupelni, ale niekedy treba oprat iba ten jeden. Napr. ked mi ho synovec ovracal. Prala som ich den pred tym, ale mohla som oprat opat vsetky - lebo viem, ze jeden pracka proste nevyzmyka. Toci sa sem a tam, akoze to pradlo " optimalne vyvazuje" ( tak mi povedali pri reklamacii). A potom skonci s mokrym, kvapkajuvim pradlom. Preco??? Ked ma zmykat, preco nezmyka?
Mna by velmi potešilo keby mala funkciu pranie v pare, čítala som ze to dobre odstraňuje fľaky a to by pri mojich prasiatkach bolo super! 😊
Ja by som prijala aby mi vedela vypisat kolko kg pradla ma v sebe.. Lebo ja mam sice na 9kg, ale je spojena so susickou a ta je len na 7kg.. A kedze niekedy nastavim susenie rovno po prani, pradlo dobre nepreschne lebo ho je vela..
Alebo napr.ked ho dam na dlhy program prat prilis malo, nevie ho dobre ulozit pri zmykani a zmyka a zmyka ako blazon stale od zaciatku, lebo je az moc mudra.. 😅