Ako je to s vysávaním u vás doma? Vysáva celá rodinka alebo je to len na vás? Niektorí chlapi radi vysávajú, ale bude ich asi menšina, alebo sa mýlim? A čo deti?
Ja mám doma tiež 3 chlapov, ďalší je v zahraničí. S vysávaním mi pomáhajú, hlavne keď sa robí veľké upratovanie, inak si vystačím sama.😀
No vysávam väčšinou len ja, ale syn (1,5r) pomaha😀 Niekedy sám vytiahne vysávač, dotiahne ho ku mne a ideme vysávať 👍. Mám pocit že omrvinky sú po ňom všade a vždy neviem ako to robi😂
Zatiaľ sme na vysávanie dvaja... Keď je treba manžel povysáva aj za mňa..nemá a tým ani najmenší problém a ja taky tak..my sme taká zohrata dvojka on pomáha mne, ja jemu a vo všetkom😊
Zväčša vysávam ja s asistentkou - ročnou dcérkou 😉 ale ak j
* ale aj môj muž povysáva ak treba 😉
vacsinou ja a pomaha mi aj nasa Izabelka... ale ked treba tak aj mm povysava 😉
U nás vysava len manzel komplet cely byť 😉
Vysávam len ja :D ak vysáva partner znamená to jedine to, že bud je velmi "vytočený",a lebo nás chce zobudiť ráno... :D dovolím si tvrdiť, že vysávať ani nevie poriadne... Dcérku toto ešte nechytilo, máme háklivé podlahy a nenechám ju to škrabať a nepáči sa jej veľmi ten "hluk" :DD Ešte chvíľu a dostane túto činnosť ona...
U nas vysavam ja a moj 2rocny drobec... bud ja prva a potom ho necham este dovysavat alebo prvy on a ja to dovysavam 🙂 rad sa nadrapuje s vysavacom 🙂
Vysavam ja,ale od malicka deti vediem k upratovaniu 😉
všetci majú plno iných povinností keď treba vysávať, takže je to na mne 🙂
Syn (3) pomáha vysávať - vzduch a seba najradšej 😂 páči sa mu princíp vysávania, no pomocou sa to nazvať veľmi nedá ☺
U nás vysávajú najradšej deti - ja mám na starosť umývanie všetkého možného. Manžel vysáva iba po svojich prácach, ked robí s drevom a podobne.
Môj drahý veľmi rád vysáva 🙂
u nas vysáva každý 🙂 ja,manžel(len ak niečo chce 😉) a dcerky musia mamičke pomáhat❤
Iba na nikto sa k tomu nema
Vysávanie je zväčša na mne... A teda vysávam celkom rada. 🙂
U nas vacsinou sama. Ale ked maju chut a naladu tak sa toho nachvilku chopia aj moje deticky Sarka (5r.) a Alex (2,5r).
Ja vysavam kazdy den,kedze mame dve male deti,vadia mi aj najmensie omrvinky. Moj manzel drzal vysavac asi raz minuly rok🙂
ja to premením na percentá 98% ja a 2%manžel
U nás vysáva manžel z lásky ku mne,nie k vysávaniu 🙂
Ja vysavám rada, aj moja 4 ročná dcérka mi pomáha svoju izbičku 🙂 najhoršie na tom je, že môj manžel zbožňuje vysávať a žehliť a teda keď povysávam vtedy,keď nie je doma urazene sa ma pýta:" prečooo si vysávala?!" No prečo asi som vysááávala? 😀
U nás vysáva väčšinou muž a syn pri ňom lieta a chytá mu hadicu, veľmi mu chce pomáhať. A každý deň si syn (15m) otvori skriňu, vytiahne hadicu a chodí a akože vysáva. Je proste boží 😀 Takže dostane pod stromček upratovaciu sadu, snáď sa poteší 😀
Vysavaju dva i-roboty 🙂
Vysáva ako aj vyznása smeti vzdy len manzel😊
U nas vysavam len ja lebo ma to bavi a samozrejme ja to viem najlepsie....😉
U nás sa s partnerom striedame, ale asi to pozná každý rodič...máme 4 ročnú dcérku, ktorá je v období,keď všetko skúša a veľa krát je to aj s pekným neporiadkom... takže vysávanie je u nás každodenná činnosť ( no nie veľmi obľúbená 😂)
Vysavam kazdy den ,mne je to relax
Mam 3,5rocneho a 4 mesacneho chlapceka. 😀
Moj manzel sa vysavaca asi boji... 😂 pred 3rokmi v auguste,ked som bola 1.krat tehotna, povedal: nechaj tak, ja zajtra povysavam! A ja doteraz na to zajtra cakam... Kebyze si pomedzi to sama nepovysavam, uz to tu vyzera vselijako. Esteze prvorodeny tuto fobiu po nom nezdedil a s mojou pomocou si uz povysava svoju izbu.
Dobry den , mam doma 3 chlapov najmenši ma rok a vysavača sa chytaju vsetci ked treba pri upratovani mi pomahajú vzdy 🙂