Ako deti? Ozaj stáva sa vám že zabudnete vybrať bielizeň z práčky? Večer zaspíte?

samsung_tomas
Moderátor
21. nov 2017

Ako deti? Ozaj stáva sa vám že zabudnete vybrať bielizeň z práčky? Večer zaspíte? Viete o tom, že SAMSUNG AddWash™ vás upozorní, že máte doprané a máte vyvešať (pokiaľ teda nemáte našu sušičku od SAMSUNG-u?) Ale aj tak 🙂

janickacrazy
21. nov 2017

@samsung_tomas Tak to sa mi ešte nestalo, lebo ja vačšinou periem ráno alebo hned poobede. 🙂

vivian27
21. nov 2017

Mne sa veru stávalo.....Vďaka Addwashke už nestáva 🙂

ammellia
21. nov 2017

skutocna inovacia bude, ked to pracka sama vyvesi / da do susicky a potom aj posklada do skrine :D A nie nejaky budik :D

cuculiatko88
21. nov 2017

nikdy sa mi to nestalo,nezvyknem prat vecer a uz ked musim tak si pamatam ze sa perie 🙂

rakywanda
21. nov 2017

mám pocit, že dnešní ľudia spejú k tomu, že im bude treba pripomínať aj nádych - výdych

fra
21. nov 2017

mne sa to z času na čas stane, no a čo, nič sa nedeje, dam rano ešte jedno rychle pranie ... žiadna indikacia by mi nepomohla, to by musela byť extra hlučná siréna, kedže pračku mám dole v práčovni a spálňu s obyvačkou hore na poschodí - a vobec, všetky spotrebiče sa snažím mať čo najjednoduchšie s minimom funkcií, mám rada jednoduche veci a navyše myslím, že to ich predražuje. Priplatiť by som bola ochotná za dlhú životnosť, ale žiaľ pračky, ktoré by prali bez vážnejšej poruchy 25 rokov (ako tá naša u rodičov) už asi nevyrábajú, biznis je biznis a dlhšie ako 7 rokov vydrží podla mojich sukromnych prieskumov máloktorá 🙂

janulka1802
21. nov 2017

@fra súhlasím dnešné spotrebiče nie sú vyrábané s účelom dlhej životnosti to by neboli zisky ak by jedna rodina kúpila dve pracky za cely život a taktiež kopec zbytočných funkcii

vivian27
21. nov 2017

@ammellia anoooooo to by aj ja brala

vroni
21. nov 2017

Stava a je mi to fuk. Rano vyvesiam a hodim do susicky, pradlu v pracke sa za noc nestane vobec nic. Ked tam minule chlapova dcera nechala pradlo cely vikend, to uz bolo brutalne....
@fra , ale vyrabaju. Ale stoja asi ako cca 6 beznych praciek, ekologicky do urcitej miery fajn, ekonomicky uz menej

sperka
21. nov 2017

Nie, to sa mi nestalo, väčšinou dávam prať hneď ráno. V lete vyvešiam a v tomto období len prehodím do sušičky.

deti95060810
21. nov 2017

najmä v soboru dávam jedno pranie večer okolo 21 hod. Za 1,5 hod sa operie a vyvesím ráno....Prádlu sa nič nestane ....
a sušičku nemám, takže len na terase suším...

zuzpar
21. nov 2017

Mne sa to veru stalo uz mnohokrat 🙂 Takze sa pralo na dalsi den znova

libawet
21. nov 2017

@rakywanda veru, aby sme nedopadli ako v Matrixe za chvíľu....na všetko pípáky, pin kódy, už aj keď sa pôjdem vytoto, aby ma nejaký pípák nemusel upozorniť, že choď, a nebodaj by mu akurát došli baterky a ja sa pototo.....chorý svet.

esen1977
21. nov 2017

nie, ale nie vzdy mam chut to ist hned vyvesat 🙂 obcas si pradlo musi pockat...par hodin hore-dole sa nic nestane...neviem preco sa stresovat nejakym pipanim ...

tomajka
21. nov 2017

Stalo sa mi a nie raz. Nevadí. Ale s manželom sme si teraz kúpili vianočný darček sušičku a to.je vynález si to neviem vynachváliť .aspoň sa mi vytratila činnosť vesania a zvesania na balkóne. A tak sa môžem venovať dvoch malým detičkám

jana_eyre
21. nov 2017

Na cvsetkych spotrebicoch mam takreto upozornenia vypnute, lebo ma z nich porazalo.. Predstavte si, ze uspavate dieta, konecne zatvori oci a vy sa pomaly, pomalicky plizite prec aby ho nezobudilo puknutie kosti v kolene.. A do toho zacne nekonciaco pipat pracka "vyvesaj ma" uyvacka " doumyvala som".. Vystrelo by ma!! 😅 radsej zabudam na oprate pradlo ale dieta mi spi..

Inak stava sa mi to len obcas, kolko krat by som uz o polnoci spala ale radsej vyvesiam pradlo aby som nemusela znova rano prat..

sadika
21. nov 2017

@dagmarbarjakova pane boze,este ta nezablokovali? Otravna si v kazdej diskusii ktoru si clovek otvori!!!!

zuzka38
21. nov 2017

@dagmarbarjakova tak slusne ti napisem - nepatri to sem, odporucam ti naštudovať si pravidlá modrehokona 😉

ammellia
21. nov 2017

@jana_eyre no presne!

lubina
21. nov 2017

@samsung_tomas nestava, nemam sice samsung, ale aj moja pracka ma upozorni pipanim na to, ze mam doprate a mam vyvesit, ale dakedy vyvesi aj manzel s dcerkami 😉

matazirafa
21. nov 2017

@samsung_tomas vdaka za pripomenutie, musim ist vesat 😂😂😂

sadika
21. nov 2017

@dagmarbarjakova vela prace je s kazdym projektom. Ale su tam lepsie, prepracovanejsie...a uz len koli tomu, ze sa natiskas do kazdej diskusie od vcera aj napriek upozorneniam od ostatnych bab, nehlasujem a ver mi ze takto si si vytvorila akurat tak averziu voci projektu,ktory mozno mohol uspiet.

lillystranska
21. nov 2017

Baby ja Vás absolútne nechápem prečo sa do nej navazate? Čo Vám urobila chce len podporiť projekt pre detičky ja neviem ale ste matky normálne sa mi zastavuje rozum nad Vasimi komentármi. Ste matky máte deti prečo to nechcete dopriať detičkám. Nič Vás to nestojí. Ale však sa Vám to vrati

meluela
21. nov 2017

Mam LG pracku, na ktorej sa NEDA vypnut takato notifikacia ... cize casto musim pracku vypnut tesne pred dopratim, alebo pri nej stat kym doperie (vdaka skvelej fuzzy logike 5 minut netrva nikdy 5 min ale kratsie ked tam nie som a dlhsie ked tam som). Najcastejsie to vsak neustriehnem a pracka mi 7x brutalne hlasno zapipa a zobudi mi dieta. Potom uz riesim len revuce dieta, na pradlo casto zabudnem a potom uz nevie uschnut, takze som minule prala jednu varku pradla na 5x!!! Ide ma z toho porazit. Uz som aj pisala vyrobcovi, ale zial naozaj sa to neda vypnut. Uplne by mi stacila pracka ktora by proste doprala a bola ticho.

sadika
21. nov 2017

@lillystranska tu nejde o to ze to niekto nechce dopriat detickam. Autorka je snad v kazdej diskusii na MK. Bola upozornena ze porusuje pravidla a aj tak spamuje. Myslim si ze aj ine deticky ako prave tieto si zasluzia projekt aj ludia so sluchovym postihnutim... Nech vyhra ten najlepsi, sme ludia,nie len matky.

ferala
21. nov 2017

Taká práčka by sa mi aj teraz zišla a to ešte ani deti nemám. Sústavne zabudnem prádlo v práčke :-/ ☹

lillystranska
21. nov 2017

@sadika ja viem ale keby až tak porušovala pravidlá predpokladam,že admin by ju upozornil ale tiež sa to dá napísať vhodnejšiu formou. Určite lepšie ako pani čo tu hrala na city že je onko až sa to riešilo cez markizu