Viete o tom že SAMSUNG poskytuje na svoje práčky až 10-ročnú záruku? Poteší, že?
Ako často meníte práčku?
vážne ? až toľko? no super .....
Naša práčka ešte slúži....klop, klop, od roku 2000....😉
ako často meníte práčku?
do zodratia predchádzajúcej....😀
Nie velmi casto😉 - nasu mame uz 9 rokov
@samsung_tomas ta 10-ročná záruka je na komplet cely prístroj??? Či len na motor Napr.
My meníme, keď sa pokazí. Tu predošlú po 7 rokoch.
@samsung_tomas,, nie, to som ani net. usila. Nasa Whirpoolka nas opustila asi po 7 rokoch, ale dlho jej uz vypomahala Electrolux, lebo hucala, skakala, vrzgala, az nakoniec zhorela.
@deti95060810, to mate aku znacku? A ako casto periete? Kedysi Philco vydrzali dlho. Ale vy ste ini rekorderi.
Tak často,ako často sa pokazí. Ale keďže máme teraz Samsung,tak verím,že to tak skoro nebude 😉
Ale pokiaľ viem,tak sa tá 10 ročná záruka vzťahuje iba na motor. Či?
@samsung_tomas Nielen Samsung ponuka 10rocnu záruku.
ked sa pokazi stara a neda sa uz opravit alebo oprava vyde dost draho
Nasa bude mat coskoro 9r a nebola este ani raz pokazena 😇
ešte sme nemenili, máme ju cca 11-12 rokov 😝😀
Ked som isla zit sama prvy krat v 20tich rokoch, brala som si z rodicovskeho bytu 10r gorenje, prala fajn.. Potom sme ale chceli dat nejaku pracku aj na chatu a tak sme ju dali tam a perie doteraz, len uz nema take dobre energeticke parametre.. Vtedy este ako bezdetni sme si kupili elektroluxku na 4,5kg - bola to vyborna pracka a mala som ju velmi rada, ale museli sme ju vymenit ked sme boli doma uz 4ria - tie 4kg nam nestacilo pri malych detoch a teraz ked sme 5ti by to uz vobec nestacilo.. Predali sme ju za 25€ a tak nam teda vydrzala asi 7rokov.. Kupili sme si potom gorenje so susickou na 9kg.. Nie je to zla pracka, ale ako som uz pisala - je az moc mudra a to mi niekedy vadi, ze sa to neda nastavit podla mojho uvazenia.. Mame ju 5ty rok..
Ja teda menim zatial pracku len kvoli zvysujucemu sa poctu clenov domacnosti 😅 ale teda snad 9kg by stacilo aj keby sme boli 6ti.. 😄
@evittam, asi mala blby den 🙂 Sa mi smeje, ale my sme mali rok 2017 uzasny, 2x pokazene ato, z toho raz bolo v oprave 4,5 mesiaca, "odisla" nm pracka, indukcna platna, umyvacka, 2 mixery a to ozaj vsetko kvalitne znacky. Mozno aj nieco ine, len som zabudla. Myslim, ze uz stacilo 🙂 Ale inak sa nestazujem 🙂 Skor ma stve, ze dnes dcera ochorela a v skole maju zltacku a mononukleozu, tak dufam, ze ma len nejaku virozu a maleho nenakazi, staci ze mu idu zuby a budi sa kazdu chvilu. Uf, ale som sa rozpisala 🙂
@evittam, no, my sme mali takych viac, keby len jeden 🙂 Ano a s tym hajzlom, to si trafila. Tiez tento rok, muz vypustal vanu, ked sa okupal a vida nam vytekala cez zachod _o poschodie nizsie) von. Nastastie som si to vsimla hned a kricala som aby to rychlo stopol, ale bolo to potom zaujimave.
6 rokov nám slúžila a terajšia tretí rok , uvidíme , každý deň ide minimálne 2 krát😉
Minimálne 2x za týždeň😅
pracku, ako elektrospotrebic, menime cca raz za 10 rokov....mali sme aeg elektrolux, stary dobry model, teraz siemens.....zato umyvacka nam uz drzi teda ehm tusim aj 13 rokov :D tak ta pojde prva teraz...zo samsungu mame americku chladnicku a ta je teda skutocne dobra
@evittam Ano to je pravda avsak Samsung prakticky na 90% mozno aj viac svojej ponuky v prackach ma uz specialny motor.
@oravocka to ste na tom super, lebo ak pradlo, tak nam cca 2x denne fici :D aj pracka, aj susicka aj umyvacka :D
@samsung_tomas Zase a znovu-Samsung nie je jediný-nastastie.
Pračku so šiestym zmyslom som vymenila po troch rokoch 🙂 a už viem, že inteligentné pračky kupovať nebudem 😅
No keď sa pokazí. Teraz po par rokoch ale niekedy vydrzali aj 20 rokov. Podla mňa nie je potrebne vyrábať zbytočne odpad 😂
Este som nemenila. Mam ju 8 rokov. Zatial funguje vsetko na 100%. Starám sa o nu.