Ste spokojné so svojou práčkou?

samsung_tomas
14. mar 2017

Otázka na všetky gazdinky: ste so svojou práčkou spokojné? Čo očakávate od skutočne dobrej práčky?

havana_frost
14. mar 2017

Ja spokojná som, mám Samsung a inú by som nechcela. Nepotrebujem výstrelky ako dverka na dverkách, ktoré len umelo navyšujú cenu, ale funkčné vlastnosti. Ktoré Samsung má. Mne sa páči aj tá otravná melódia na konci 🙂

kupcovci
14. mar 2017

Ja som velmi mam práčku od samsungu s rôznymi funkciami ako eco buble kedy krásne vyperie oblečenie aj pri nizkych teplotach ,a este mi aj zahra krásnu pesničku na konci aby som nezabudla pradlo vyvesat ,hlavne deti maju snej velku radost ked si mozu zatancovat 🙂

wandie
14. mar 2017

Ja sice pracku Samsung nemam, ale mam LG, a som s nou spokojna. Samsung mame TV a slape ako hodinky 😉

monika11m
14. mar 2017

Tiež nemam samsung ale som spokojna. V pomere cena kvalita pre mňa super. Nemôžem si dovolit drahu práčku pre mňa 300€ je tak akurat a za ten peniaz je skvelá . Tento rok sa stahujeme tak budeme kupovať novú ale tiež ostavam v približne tejto cene.

matricia
14. mar 2017

My mame pracku Bosch, nie som spokojna, ze dlho perie, brala by som kratsi program na 40st.

vivian27
14. mar 2017

@kupcovci jej aj moj tu melodiu lubi 🙂 a vzdy tancuje 🙂

cuculiatko88
14. mar 2017

Ja som maximalne spokojna ,tiez mam Samsung,funkcia eco buble,diamantovy bubon ,7kg ,detska poistka,pradlo mam krasne ciste a nemenila by som za ziadnu inu,a tiez mi pekne zahra ked skonci program 😉

gretocka
14. mar 2017

mam novu Electrolux a som veeelmi spokojna. Ma krate aj dlhe programy, vela veci sa da navolit a vybrat si, ma jednoduche ovladanie a je supeer.

andrejka2424
14. mar 2017

skoro 4 roky máme Samsung, tiež ecco bubble 6 kg bubon a nebola ani drahá. Ak si dobre pamätám, tak do 350 eur. A sme spokojní 🙂

kvetinka75
14. mar 2017

ja mám Elektrolux, perie dobre ale je dosť hlučná, od začiatku, má už 10 rokov, pomaly dosluhuje tak rozmýšlam nad inou značkou. Predtým som mala Whirpool ale tie mi už neboli odporúčané. Tá tiež dlho vydržala ale nové sú vraj dosť kazivé.
Pri výbere bude rozhodovať aj cena. Nepotrebujem nejaké vychytávky ale aby tam bol rýchly program, keď potrebujem preprať len blúzky alebo niečo jemné. Potom pranie na 40 a 60 stupňov, príp. 90 pre utierky. Krátky, dlhší - hodina aj niečo a potom dlhý, príp. predpranie na veľmi znečistené veci. Teraz m ám dosť programov ale využívam iba pár. Veď stále periem to isté. Takže nemusí byť nejaká špičková ale určite budem sledovať aj hlučnosť.

andreatk
14. mar 2017

Ja mam candy..i spokojna ale momentalne rozmyslam nad susickou...ale taku co bude pradlo nepokrcene a dam to rovno do skrine

dema4016
14. mar 2017

ja mám eletrolux 3 roky ale zatiaľ som spokojná, pokiaľ bude slúžiť OK, ale ak by som mala meniť tak by som si už vybrala inú značku, predtým som mala Whirppool, tá mi vydržala 13 rokov, ešte ide ale už slabo pláka

taniellita
14. mar 2017

NIE! Mame Gorenje a ako každý spotrebič tejto značky (máme asi4 doma) má nejakú vadu. Mame chladničku na nej nešťastne tesnenie, ktoré sa odlepuje, samozrejme je už po záruke, máme mikrovlnku ta raz svieti ,raz nie. No a keď sa nám.pokazila práčka a bolo nám povedané od opravárov, že do drahej sa ani neoplatí investovať, tak v pomere cena/výkon/programyi vyšla ako najlepšia práčka.opat Gorenje, žiaľ opäť veľké sklamanie :( opäť tesnenie, cez ktoré.sa dostala do filtra nielen ponožka (akože presvedčila som sa o tomto kam miznú) ale.aj rozne kusy veci a bola už v reklamacke.

alexandraala
14. mar 2017

S manzelom mame whirlpool uz by som ju nekupila ma 8 rokov a zacina pri zmykanie vrzgat/piskat. A slabo pláka. Rodicia maju Samsung a su spokojny, kvalitna ticha pracka.

mariba77
14. mar 2017

My sme mali Bosch a opäť mame Bosch... všetko doma mame Bosch - takmer.... prvá Božka (rozumej Boschka) mi vydržala 8 rokov a to ja som prací závislák 😂,,, keď sme to v priemere prerátali prala 5-6 x do týždňa a vydržala 8 rokov bez jedinej vady... a vnútro bolo krásne čisté (starala som sa o ňu), sám mechanik neveril, že má toľko rokov a toľko najazdené 🙂 a preto bola druha voľba jasná - opäť Božka 🙂 už periem 10 mesiacov a keďže pribudol maly člen do rodiny periem viac 🙂

nada789
14. mar 2017

ocakavam jednoduche pouzivanie nie zlozitu obsluhu, aby nebola pracka hlucna a vyprala biele pradlo do biela... nie ako whirpoolka do siva... mame AEG a som s nou velmi spokojna. O samsungu som neuvazovala, mam ho spojeny s televiziou a nie s bielou technikou 🙂

miroslava18
14. mar 2017

Ja mám pol roka Samsung vždy sme mali inú značku A toto je naša prvá od Samsung ale neľutujem je úžasná,presme vie čo robí má dobré programy,pekne odhlási že doprala,A namiesto toho ako mi mala vytopit kúpeľňu nevypustila vodu tak našťastie sa nič nestalo...

papulienka777
14. mar 2017

My sme tiez kupili samsung s funkciou ecobubble s diamantovym bubnom, akurat nema 9kg ale 7kg. Nema funkciu adwash, ale ked sme ju v predajni pozerali je to na chlp ta ista pracka akurat nema pridavne dvierka, ked nieco zabudnem co potrebujem surne oprat zastavim ju, chvilu pockam, odomkne sa a pustim ju znova. Rozdiel v cene je sto eur. Len to je uz pohodlnost ked niekto nema minutu casu pockat ked su zamknute dvierka, len tak zo srandy tam ten cudlik na pauznutie nie je. ;)

materina
14. mar 2017

Áno mám najnovšiu samsung, je super, ale....
Mala som whirlpool (9rokov a ešte funguje) a pri 1400 otáčkach bolo prádlo suchšie ako teraz na samsung.
Sušička v samsung práčke je trosku taká slaba, keďže niektoré kusy oblečenia musím dať aj tak dosušiť.
Ale zasa je fajn mať sušičku keď treba bundu narýchlo oprať a vysušiť.
Ak raz budem meniť práčku tak opäť za whirlpool.
No whirlpool máme aj umývačku riadu a to je bieda 😂

janynkaaa
14. mar 2017

Ja mam LG a nie som spokojna .je hlucna ze ju az k susedom pomaly pocut a vsimla som si ze zacina trocha tiecť :-/
Ked budem kupovat dalsie tejto znacke sa vyhnem

bandurka1979
14. mar 2017

my mame pračku Samsung a som s nou zatial spokojna, nieje hlucna dobre vyperie

petruldo
14. mar 2017

@samsung_tomas bola som až do momentu, kedy starší syn objavil čaro vypínača a takto obišiel aj detskú poistku a "múdra" práčka si nepamätala kde skončila.
takže mám otázku, ako je to s detskou poistkou u samsungu? a zvažujem, model na 9 kg, tuším je to ten na foto + sušička.
a keď už, môžem ešte jednu otázku, ale ku chladničke? zaujíma ma či model RF24FSEDBSR Série AW4-CD musí byť pripojený na vodu, nejak sa k tomu neviem dopátrať. ďakujem za odpoveď

eli74
14. mar 2017

S terajsou prackou som spokojna, sluzi uz pekne 12 rokov. Bolo by aj na case vymenit za modernejsiu, ale vobec sa nekazi, je funkcna. Od novej pracky by som ocakavala tiez nech bezproblémovo sluzi aj 20 rokov, ale aj moznosti nastavenia zaciatku prania, casovy displej, program rychleho prania napr 30 min., a susicky by bola fajn.

katuska2709
14. mar 2017

Nie 😂

Ale nie, ono nie je zlá, kupovaný bol model kvôli inventorovemu motoru (snáď som to dobre napísala), ale žiaľ nesplnila moje očakávania na 100%. Napríklad drobné veci sa zvykli zasekavat medzi dvierkami a bubnom, čo na svokrinej pračke nebol problém (kúpila som vrecko na pranie a je po probléme), nemá 15 minútový program (najkratší ma 30 a keď dám silnejšie odstredenie tak aj 45), ale čo je najhoršie nemôžem nič prihodiť počas prania. Svokrina síce nemala ten otvor čo má samsung, ale ked som dala pauzu, tak sa odomkla a mohla som prihodiť. Táto moja mi odomkne az po 5 minútach, co by nevadilo, ale po 7 sa vypne v rámci šetrenia elektriny. A ja musím prať odznova 😥

zuzkanaj
14. mar 2017

Ja mam Indesit a nie som spokojna. Kratke programy (take 15 min.) mi vobec dobre nevyzmyka. Celkovo mam pocit, ze vodu s praskom priliz skoro vypusti a tak ani pradlo nie je take ciste ako by som cakala.
Co by som privitala je, aby sa dala do pracky naliat voda. Totiz ta moja, ak do nej vodu nalejem, napr.teplu, aby rychlesie nahriala, tak tu moju vodu najprv vypusti a potom si sama dotiahne studenu vodu.
Dokonca ma aj take cudne nastavenie, ze ked dam len zmykat, najprv si potiahne vodu... Toto fakt nechapem :D
Asi je pomaly cas na novu ...

katuska2709
14. mar 2017

@zuzkanaj to aj moja ma s tým zmykanim, že si naberie vodu :D tiez netuším prečo

zuzkanaj
14. mar 2017

@katuska2709 asi sa boji, ze nebude mat co zmykat :D
a navyse je k tomu aj poriadne hlucna... no nebol to najlepsi vyber...

rybka1234
14. mar 2017

uz sme meninli na starej pracke spiralu a cakam ze uz kazdu chvilku odyde a budem musiet prat veci vrukach alebo v potoku od novej by som cakala vonave ciste a vyzmykane pradlo 😉

agfa
14. mar 2017

Mam samsung treti mesiac a kazde pranie tancuje po kupelni a naozaj je hlucna. Sroby su vybrate, pred kazdym pranim dam kalibrovat, s vodovahou som uz presla vsetko dvarazy aj gumene podlozky pod nozicky som dala. Nic nepomohlo. V obchode mi povedali ze mam volat servis ked je to v zaruke ale nemam cas, tak pri kazdom prani drzim pracku pri odstredovani ako pri 30 rocnej tatramatke.. Okrem ineho neviem ci je to znackou alebo cim, odkedy periem v tejto z opratych veci sa sype jemny prach (nie je to vyprata vreckovka.) ), ma niekto na to vysvetlenie? Dakujem.

jabucko
14. mar 2017

Moja pracka je uz starenka vo svojej linii..zatial fungujw a snad este trosku potiahne. Hehe 🙂 zatial perie.
Nova pracka by mala "vyplut" fajn oprate pradlo. Odklad je fajn. Ale asi inak nemam specificke poziadavky 🙂