Spomínate si na nejaké nepríjemnosti či nehody pri praní...

samsung_tomas
15. mar 2017

Spomínate si na nejaké nepríjemnosti či nehody, ktoré sa vám prihodili počas prania? Podeľte sa s nami!

anjelic
15. mar 2017

Spomínam... keď mi moja práčka Beko zamrzla v strede cyklu, plná vody a prádla. Keď som sa ju pokúsila zresetovať, tak si dopustila ešte viac vody a zas zamrzla. Nakoniec sme museli otvoriť bubon, vodu zachytiť do lavóra a rýchlo utierať dlážku, aby sme nevytopili susedov. Prešla som na Samsung a musím zaklopať, že šľape ako hodinky...

kristinka123
15. mar 2017

Nasu pracku mame uz cca 10 rokov a stale statocne sluzi, aj ked to uz parkrat s nami skoro vzdala. Ale je strasne urazliva a ak neodhadnem vahu pradla a pretazim ju, tak sa vzdy vyda na odchod a cestuje na druhu stranu - k dveram kupelne. Raz sa mi stalo, ze som nepocula, ze je znova na prechadzke a ona to myslela tak vazne, ze si urvala hadicu s vodou a zatopila kupelnu. Ale uz davno sme jej to odpustili ☺

jabucko
15. mar 2017

Jezkove zraky! Nezabudnem na vzpriecenu kosticu . Hucala, klepala, nebolo mozne. Nakoniec sa bubon odmietol tocit. Vyjazd opravara 25€. Vytiahol kosticu, cervenala som sa ako sipova ruza. A on na to : mlada pani, budte rada, ze sa dala takto jednoducho vybrat. Nemuseli sme rozmontovat na srov ...."

ferihegy
15. mar 2017

U nas pravidelne vyperiem papierove vreckovky v manzelovych nohaviciach :D Samozrejme vrecka kontroloval :D :D :D

natuska87
15. mar 2017

@ferihegy U nas detto...Este si manzel, aj syn "dôsledne" povyberaju drobne mince z vrecak...Predvcerom sme hodinu "lovili" mince z odpad.potrubia...

ferihegy
15. mar 2017
miroslavan
15. mar 2017

Najhorsie pri prani je pre mna ked periem cierne pradlo a neviem akym sposobom sa tam dostane papierova vreckovka-servitka!!!! Taky pozor vzdy davam, vrecka prezeram, ale obcas "sa zadari" 😂

mima283
15. mar 2017

Hej hej. Ked sa pocas prania utrhla na somarina z jazda na zipse a upchala filter. Fakt super...upchalo to filter, vodu vypustit ani bohovi, pracku tiez, ku filtru sa dalo dostat jedine tak, ze sa otvorilo to genialne vycko na spodku pracky, kade pochopitelne vytiekla voda a kedze to bolo uplne dole nedal sa pod to dat ani lavor ani miska ani nic....vyborny zazitok naozaj....

najjulinka
15. mar 2017

ja som našla vo filtri mincu.. neviem ako sa tam dostala... zboku plnená pračka... netušim ako sa minca do filtra sublimovala, teleportovala alebo ako...

majocka24
15. mar 2017

Ked som ako 16 rocna chcela pomoct mamine s pranim a novy ustrikovany svetrik co robila pre mladsiu sestru som vyprala na 90 tke 😀 nadsena veru nebola

loginexistuje
15. mar 2017

Kostica z plaviek sa mi dostala poza bubon ten zvuk bol príšerný, potom sme museli pracku celu rozobrat, podla navodu na youtube, vybrat a poskladať späť zopar srobov nam zostalo napriek tomu ze sme si to fotili pred rozobratim ... ale pracka klop klop ide dalej ...

tortelinka
15. mar 2017

Ja som už v práčke našla kadečo,autá, báger,vrtuľník. No moji chalani mi pomáhajú

yanni
15. mar 2017

@jabucko hihi. To s tou kosticou sa stalo mojej mame ale aj mne. mame nic nepomohlo, len opravar, mne ju po case vyplula pracka sama. Keby to kotuha jedna neurobila, ani by som nezistila, ze sa fajnsmekerka, namiesto najfajnovejsieho prasku ulakomila na kosticu.😂
Brat, vtedy este student VS, bol u mna na navsteve, vravim mu, nech vyberie pracku a on z dierky v bubne vytiahol kosticu😂 Odvtedy periem podprdy len v tych vreckach.

yanni
15. mar 2017

@majocka24 rehooot. ja som zase kasmirovy drahy ako fras takto oprala.Tiez ako pubiska. To sa da v tom veku este ospravedlnit. Ale uz aj ako stara kofa 30 rocna sa mi podarilo pulovrik z pravej vlny od Lacoste, takto oprat. Nie naschval, nejak sa mi zamotal to nespravnej hrby pradla. 150 E v lufte. Doteraz ho mam ako navlecku na kuchynskej stolicke. Aspon na nieco posluzil😂

majocka24
16. mar 2017

@yanni aj ja mám viac príhod toto taká asi spomienka na celý život 😀

erickatt
16. mar 2017

Moj drahy ma zakázané prat. Najprv opral moje spodné s čiernym. No dobre. Potom si pral montérky asi 4 hodiny, lebo postláčal úplne všetko. Raz si pral, len svoje trenky, asi 5 kusov tiež asi 3 hodiny. A teraz som zistila, ze celú dobu dava tekutý prach miesto aviváže a v tej aviváži predpieral.

adka90
16. mar 2017

Kým som ešte chodila na výšku tak môj už teraz manžel si cez týždeň pral sam.Mali sme staršiu práčku ktorá mala vývod do vane.Drahy sa šiel kúpať a vývod mu zavadzal tak ho dal mimo vane.Ked však išiel prať,zabudol ho vložiť späť.Isiel si ľahnúť a zobudil sa až na to,ako zvoní zvonček.Isiel otvoriť,ale až cestou k dverám zistil čo sa deje.Vsetka voda z práčky nám stala v kúpeľni a na chodbe.Pri dverách stala suseda ktorá sa prišla spýtať čo sa deje keďže mala mokrú celú stenu v chodbe 🙂 Nám zostali vydute parkety a milé spomienky na manzelovo pranie 🙂

katuska2709
16. mar 2017

Áno, pred týždňom. Začala som pouzivat prášok miesto gélu, no nebola tam odmerka, tak som ho dávala by-the-očko. Ale šla som prať plienky, ktoré dávam s predpierkou a všeobecne dosť penia. A s práškom som to asi prehnala. Po čase čudný hluk, prídem k pracke a peny plny bubon. A pena sa začala valiť aj z nadobky na prostriedok von! 😂

Inak také naše bežné domáce je: aha, rožok

lucik194
16. mar 2017

pravidelne pranie kamienkov, minci a hraciek ani neberiem ako nehodu, skor pred x rokmi opratie penazi v nohaviciach a nasledne susenie papierovych bankoviek (asi 30 kusov "zelenych" korunaciek) pristipcovanych na balkone

gabikas82
16. mar 2017

Bežne zabudnutý papierový obrúsok v nohaviciach. A hlavne je to paráda pri čiernom oblečení...vrrrrrr 😖

1234lubka
16. mar 2017

Raz tam syn dal zrkadlo, vsimli sme si to az ked bolo po nom:astonished 😲

katkasofi
16. mar 2017

Ja som raz oprala pampersku...taaak si viete predstaviť tu gelovu sodomu gomoru co som na prádle potom našla 😜

miruska951
16. mar 2017

Ja som prala kluce od auta 😊Funguju 🙂 Precistili sa 😀

qwert77
16. mar 2017

Ja som pred mesiacom oprala manželovi nový mobil, mal ho iba mesiac. Skoro ma prizabil... A tiež keď operiem papierovú vreckovku s tmavým 😲

dazdovka
16. mar 2017

Oprala som bzdochu. Zivu. Exitovala, bohuzial, telesne pozostatky sme previezli pozostalym na vlastne naklady.

floren
16. mar 2017

Ja som prala uplne novu bundu. Pocas prania sa otvoril bubon. Bundu sme museli vystrihat von. Pracku rozobrat a znovu zlozit

lyrrya
16. mar 2017

Mne sa stalo,ze sa nerozpustil prasok... nove veci flakate, biele nohavice do prace tiez. Na nervy... bohuzial to uz vyprat neslo. Uz pouzivam len gely

madeleine
16. mar 2017

Mali sme tridsat rocnu pracku, ktora pocas zmykania vypochodovala z kupelne, cim sa uvolnila odtokova hadica z vane a osprchovala nam celu kupelnu a halu. Ten smrad sme este dlho vetrali :D

cevrik5
18. mar 2017

Ja som to prepiskla s odstranovacom skvrn, dala som ho tam tak asi hodne od oka, staci za vrchnacik. A v bubne plno peny, a ked pozriem zachvilku pena vytekala z pracky. Nastastie nebola pokazena pracka aj ked som si to myslela najprv 😅