Plný šatník, ale nie je si čo obliecť..

samsung_tomas
16. mar 2017

Odveký problém väčšiny žien po celom svete: plný šatník, ale nie je si čo obliecť....riešite niekedy podobnú dilemu?

janickacrazy
16. mar 2017

@samsung_tomas Hahaha, skoro každý den. 😀

koriblik
16. mar 2017

Takmer kazdy deen 😉

viera27
16. mar 2017

nonstop. Vcera som sa akurat na tom bavila. Hovorim si, ide teplo, jar, treba poschovavat zimne veci a do skrin nabalit jarne. Toto robim tak raz za tri mesiace. A tak som upratovala, popri tom som naplnila 3 IKEA tasky zimnych a dlhorukavovych veci, ktore uz nechcem, a ktore poputuju neteri atd. A pointa? STALE SA MI DO SKRIN NEZMESTIA JARNE VECI!!!!! Ma skoro slak trafil. Ale zase som objavila par zapadnutych uplne novych kuskov, na ktore som aj zabudla, ze som kupila :D. Takze aspon nejake pozitivum.
PS: samozrejme nemam si co obliect a stale vynasam rovnakych 10 veci dookola :D

liushkaaa
16. mar 2017

Keď má niekto plnú skriňu ako na obrázku a nemá si čo obliecť, je chyba v hlave dotyčnej.

majloo
16. mar 2017

najlepsie na nepreplnene skrine je konmari metoda upratania.🙂 je toho plny youtube a pomaha to. ja sa snazim budovat si satnik podla nejakych pravidiel, kde prevazuje kvalita nad kvantitou, ale je to narocne na fantaziu aj financie.🙂

zuzana1291
16. mar 2017

Ked zena nema sama v sebe utriedene , aky styl oblecenia jej vyhovuje a pristane....tak nakupuje hovadiny na kvanta a predsa ich potom nema ako zladit. Ja vzdy ked idem kupit nejaky kus oblecenia tak v hlaze zalistujem, ci sa mi stylovo hodi k zvysku oblecenia. Ci ho budem mat s cim kombinovat a ci ho vlastne naozaj potrebujem a vynosim. Odkedy som sa prestala samu seba presviedcat ze elegantne sako vynosim (nevynosim viac ako 1, aj to prilezitostne), ze rifle musim mat (hoci ich neznasam) atd....nemam problem 😊

matricia
16. mar 2017

Ano, riesim, ale keby mam taky velky a plny satnik ako na obrazku, tak uz by som si vedela nieco vybrat a skombinovat. Ja si nemozem obliect nieco zo skrine akurat, ked najdem pokrcene a ponahlam sa, tak nabuduce. Momentalne si rozsirujem garderobu, tak sa tesim na nove kusky🙂.

efy
16. mar 2017

Kedze momentalne som tehotna s velkym bruskom ,tak ani nie.
Mam len zopar tehot. Siat. Ale inac kazdy den som to riesila 😂

ebi88
16. mar 2017

Ja som si urcila dve zakladne farby a 4 doplnujuce,
(plus denim) ktore s nimi ladia. Minimum vzorov a motivov. Inej farby si uz nic nekupujem, zatial minto vyhovuje a rano uz netapem co s cim 🙂

jahodka8
19. mar 2017

Nemám vecí veľa podľa mňa. Niekedy by som najradšej chodila stále športovo a moc to nemenila, nie stále čosi nové.

ivana_uz
11. júl 2018

Ahojte zeny so satnikovou dilemou, som jedna z Vas 🙂 a zaujala som tento pristup, vid. odkaz nizsie. Mozna Vas to nainspiruje resp. posunie v uvazovani, a tvorbe saticiek do satnika.
Riadim sa tym sama a prinieslo mi to i vela zmien do zivota (pozitivnych) .

https://uspor-zivot.eu/2018/02/04/zbavte-sa-siat/
https://uspor-zivot.eu/2018/06/24/nevedome-naku...

🙂 Budem rada za reakciu. Dakujem a do pekneho obliekania!