Kontrola práčky počas prania

samsung_tomas
15. mar 2017

Zamyslite sa a napíšte nám svoj odhad! Koľkokrát sa prídete pozrieť na práčku počas jedného prania? Alebo, aké techniky používate, aby bielizeň nezostala v pračke dlho po praní, keď sa stíhate starať o detičky.

jarmilka1985
15. mar 2017

Pracku pravidelne kontrolujem, ak sa stane aj ze nie, tak viem ze som dala prat o 20h a o 20.30mam doprate tak o 20.30 som tam, pripravena vylozit a vyvesit. Deti pomahaju vesiat takze je to celkom zabavne. 🙂

anka2103
15. mar 2017

2x urcite. Pracka mi nie dobre prilieha pri zatvarani a tym sa stane,ze ani nezacne prat. A druha-ak zmyka a syn sa chce prizerat ako huci 😉. Pradlo vesiame spolu,lebo deti to velmi bavi 😊

livka_
15. mar 2017

Hahaha. No ja to viem presne kedy mi doperie pracka. Ked skonci ten hukot, cez ktory sa ani neda hovorit /odstredovanie/. Takze ked "odleti lietadlo" a nastane ticho, tak skoncil praci cyklus a idem v klude vyvesavat 🙂

lubina
15. mar 2017

pracku ani nekontrolujem, len otvorim dvere a pocuvam ci perie 🙂...ale vyberam ju hned ako doperie, alebo urcite do par minut po doprati, aj ked sa automaticky vypne sama, ked skonci program 🙂 a este aj to, ze ked doperie tak to "ohlasi" tri krat zapipanim

koriblik
15. mar 2017

Mam novu pracku, takze ju netreba nastastie kontrolovat a ma displej s dobou trvania prania...ale aj ked doperie zapipa tak viem kedy treba vybrat ... a vacsinou periem vecer ked uz deti spia, to uz je pocut vsetko (aj susedov) 🙂

carrie4
15. mar 2017

Pračku naplním, zapnem, zavriem dvere od kúpeľne. Prádlo sa snažím vybrať čo najskôr odkedy doperie, signalizuje mi pípaním. Takže nekontrolujem vôbec 🙂

kupcovci
15. mar 2017

Ja práčku nekontrolujem ,kedze mam.novsiu práčku po doprani ma upozorni najprv melódiou a potom pipanim.🙂

greta123
15. mar 2017

Ja tiež nekontrolujem, keďže ju mám v miestnosti vedľa, obyčajne počujem pípanie🙂

yanni
15. mar 2017

A pre pana Jana naco pracku "kontrolovat"? Ak je pracka OK, k tomu este novsia s displayom, co ukaze cas, popripade ako nasa na konci este aj pipa, tak naco k nej behat?
My sme si dom naplanovli tak, ze mame v pivnici pracovnu=dve pracky a susicku. Pri zapnuti pracky mi ukaze program cas a podla toho si to viem naplanovat, popripade necham pootvorene dvere a pocujem zapipanie. Ale zase nie som z tych, ze by som hned po vyprati utekala dolu. Ak mam prave cas, OK, ak nie, tak aj tak OK.
Casto si naprogramujem pracku tak, aby mi cez noc prala a rano doprala, potom uz len prehodim do susicky.

veja79
15. mar 2017

No ja veru kontrolujem aspoň dva krát - moja práčka má už 12 rokov tak sa stane že v strede cyklu vykáže chybu ... Musím potom upraviť program...je to na porazenie keď neskontrolujem a prídem už akože vyvešať a zistím, že ona sa po 15 min vypla...

tyelde
15. mar 2017

Ja nekontrolujem, počujem či ešte perie alebo nie 🙂

miroslavan
15. mar 2017

Ked pracku zapnem skontrolujem ci zacne prat a viac ju nekontrolujem. Kedze mam Samsung, tak jej verim 😀 Kludne idem s deckami von - mam ukazovac casu prania, takze presne viem kedy doperie. A ked som doma, mam zapnuty zvuk upozornenia, ze uz doprala...

alex666
15. mar 2017

Ja práčku kontrolujem minimálne 7krát počas pracieho cyklu, sem-tam si aj vezmem stoličku, sadnem si a len tak sa na ňu pozerám a hypnotizujem ju (čítala som, že potom lepšie vyperie). No a pred ukončením prania už celá rodina netrpezlivo čakáme nastúpení vedľa seba podľa výšky na najlepšiu udalosť dňa - vešanie prádla!
(Čudná odpoveď na čudnú otázku alebo I love sarkasm 🙂

najjulinka
15. mar 2017

no my mame pračku oproti záchodu.. .takže kolkokrát tam idem, tak na nu čumim zoči voči .. a nezaleži na tom či pere, či nie..... 😀 😀 😀 a teda kolkokrat sa mi stalo po vyše hodine, že idem vypnuť pračku a vyvešať a ona ani neprala.. lebo som zabudla pustiť vodu............. tak teda ked nezabudnem a mam čas tak na začiatku skontrolujem či začala prať.. ale teda pomerne často sa mi stáva, že neskontrolujem ani to 😀 😀 😀

domx
15. mar 2017

@alex666 tak napríklad ja robím presne to čo si napísala, ale ja to milujem... maminka mi vravela, že keď som bola dieťa, že som dokázala sledovať ako sa krúti práčka aj celý program.. :D keď sme kúpili novú - ževraj aj ona po vyváraní plienok a prehadzovaní mokrých horúcich plienok do žmýkačky, bola celá rada, a tiež ju sledovala ako zázrak..cháp ako prvá automatická práčka v rodine :D stará mama vlastní práčovňu a tak som medzi kopami prádla strávila celé detstvo-čisté, voňavé.. špinavé aj smradľavé.. :D ja to proste milujem, je to moja závislosť.. vyberať a skúšať nové aviváže, pracie gély či prachy, kombinovať vône, a potom sa tešiť aké je prádlo krásne čisté a voňavé.. nie som až taký "pako" sledovať ju celý program, ale keď ju zapnem, občas pri nej sedím 10 minút a dívam sa ako sa všetko krúti..:D mám Samsung EcoBubble 9kg a je perfektná.. 🙂
proste všetko ohľadom prania si užívam.. milujem to.. samotné pranie, vešanie aj skladanie prádla.. jedine žehlenie nemám veľmi v obľube.. 🙂 čo už, možno som blázon.. hehe.. :D

erickatt
16. mar 2017

Mne moja ,,zaspieva" ze doprala. pradlo uz v poho povesia aj syn sam a pustí dalsiu dávku prať. Drahý minule povesal aj este neoprane a ze ako bolo dobre vyžmýkane sa čudoval.

monika11m
16. mar 2017

My máme kontrolóra tak ja sledovať nemusím.

katka253111
16. mar 2017

Max raz, ak sa mi zda, ze to nejako dlho trva 🙂 ale pipanie pocujeme,ked skonci pranie a moj 2r4m stary drobec je hned nastupeny na vyberanie a podavanie veci a potom este skontroluje bubon ☺☺☺ skoda, ze fotky mam uz v pocitaci a nie v mobile 🙂

erickatt
16. mar 2017

Ale, sem tak sa podari aj toto

majocka24
16. mar 2017

naša signalizuje že doprala ale veru kontrolujem časový displej kolko ostáva aj pár x 😀 čo ešte stíham kým doperie

lucik194
16. mar 2017

ked boli deti mensie som pracku chodila kontrolovat s nimi (mali to ako kolotoce a televizor v jednom) teraz nechodim kontrolovat ani raz, pustim zavriem dvierka na linke (pracka je zavreta v kuchynskej linke za dvierkami) a nestaram sa, ked doperie zacne pipat....

jabucko
16. mar 2017

Zvyknem tak cxa 2- 3x. Pravodelne sa mi stava, ze zabudnem hned vyvesit. A to sa mi dialo aj bez detvakov . Asi som permanentne zasnena 😀

bubelko
16. mar 2017

rovnako ako @yanni . a tak smiesnu otazku som uz davno necitala... 😀 to mohol polozit fakt len chlap...

zuzin78
17. mar 2017

Nezvyknem a stalo sa mi aj to, ze som rano zapla pracku, ta pekne vyprala a az vecer som si na nu spomenula .😅

marse
17. mar 2017

Ani raz nekontrolujem, ked skonci , tak mi zapipa kazdých 5minut. mam to naschval tak nastavene aby sombola donutena ist k nej a vypnut a hned vylozit 😉

cmulinko
17. mar 2017

Pracku mam v garazi a to zmamena,ze ju nekontrolujem...iba ak idem okolo tak sa kuknem kolko minut mi este ukazuje do konca.

simca06022011
20. mar 2017

Vobec, ak doperie zapipa a ak prave neutekam tam, ma rezim nekrcenia pradla, bubon sa otaca pomalicky este hodnu chvilu. Pouzivam aj odlozeny start, cize rano napcham, zapnem program nech skonci o 17tej a ked priedm domov vyberiem... neujde mi to pradlo z tade :D nevesiam, prehadzujem do susicky :D