Powerlogy Collagen - recenzie

evia13
16. júl 2020

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto kolagénom Powerlogy Collagen? Čítala som recenzie na ich stránke, vyzerá to fajn, ale chcem vedieť aj iné názory, než si objednám. Ďakujem

petruldo
16. júl 2020

ja ho používam, je chuťovo neutrálny, som spokojná

evia13
autor
16. júl 2020

@petruldo a vidíte nejaké zlepšenie pleti? Alebo cítite, žeby ste stratili chuť na sladké? Lebo toto je u mňa rozhodujúci faktor. Ľudia to tam spomínajú, tak ma to oslovilo.

petruldo
16. júl 2020

@evia13 no tak ja som pred 3 rokmi mala ketodiet a tá ma z chuti na sladké vyliečila nadobro, teraz mi stačí 70% čoko. ja ho mám skôr na klby, lebo som začala aktívne športovať

evia13
autor
16. júl 2020

@petruldo ďakujem

savoya
16. júl 2020

@evia13 Ten kolagen musis uzivt aspon tri mesiace aby sa dostavili vysledky.Ja som spokojna.Mam mladistvejsiu plet a kruhy pod ocami zmizli.

evia13
autor
17. júl 2020

@savoya ako dlho asi vydrží 350g balenie?

xjakubikovak
17. júl 2020

@evia13 mne akurat sestra pred par dnami hovorila tusim ze bukovsky to hovoril ze akykolvek kolagen je pre človeka nevyuzitelny, neviem ci nepisem hlupost, neviem ako to bolo presne ale mozem sa jej nato opytat. Tiez si kupila ten z powerlogy ale po tejto informacii ho prestala brat

evia13
autor
17. júl 2020

@xjakubikovak mala som raz vzorky jedného kolagenu a ozaj fungoval, teda pleť som mala už po pár dňoch o poznanie jemnejšiu. Len chuťovo bol poriadne hnusný. Tak neviem, ako to pán Bukovsky myslel. Dnes som čítala, že rybací je najlepší a ten powerlogy je hovädzí. Aj ten nechutný, čo som mala vzorky, bol rybací a bolo to cítiť, hoci bol aj s nejakou príchuťou divnou. Tak si asi zoženiem ten, čo som mala vzorky. Uvidím ešte

daniela208
17. júl 2020

Ja môžem potvrdiť, že chuťovo je výborný. Dávam si ho do jogurtu a je veľmi chutný. K výsledkom sa zatiaľ vyjadriť neviem, nakoľko ho mám zatiaľ len mesiac.

savoya
18. júl 2020

@evia13 Ja zijem v Nemecku a objednavam si z Amazonu.Je tam naozaj bohati vyber.Kupujem si prasok s kolagenom ,kyselinou h. a biotinom v jednom.Vydrzi mi jedna dóza tak mesiac aj jeden tyzden.Stoji ma len okolo 20 eur.Ked so ho len kratky cas prestala pouzivat objavili sa mi vrasky.

savoya
18. júl 2020

Ten co ja pouzivam je neutralny,chutovo dobry.Tie slovenske praskove kolageny su niektore hnusne a velmi drahe.Objednala som si aj slovensky s prichutou jahody a napinalo ma z neho.Stal ma 50 eur a ani som ho nedoužívala taky bol hnusny.

petruldo
18. júl 2020

@savoya ahoj môžeš prosím pridať link na Amazon, ďakujem

evia13
autor
18. júl 2020

Dnes som čítala, že rybí kolagén oveľa lepšie vstrebateľný a tým je pre organizmus dostupnejší ako iné kolagény a že, rybí kolagén býva až dvakrát vstrebateľnejší oproti hovädziemu a bravčovému kolagénu. Takže si predsalen objednám ten rybí. Ten, čo som mala z neho vzorky, je tekutý a hoci nechutí nejak super, funguje super. Len som chcela niečo chutnejšie, ale dám prednosť kvalite.

savoya
18. júl 2020
evina24
29. okt 2020

@evia13 ahoj, vies prezentovať nejaké výsledky užívania kolegénu? aký si si kúpila prosím ten rybací? ktorý? dakujem

evia13
autor
29. okt 2020

@evina24 zohnala som si ešte ďalšie vzorky toho rybieho kolagénu. Mám z toho jemnejšiu pleť, akoby sa mi trocha rozjasnila tvár, ale aj pokožka celkovo je o poznanie hladšia a prestalo mi praskať v členku.

evina24
29. okt 2020

@evia13 super..a mozes mi prosim poslat ktorý konkrétny to je? Ci nedá sa kúpiť ked si zohnala vzorky? dakujem

mackar3p
4. feb 2023

@xjakubikovak Ahoj,neuraz sa,ale keď bukovský povie,že má vypnúť telku,tak to urobí???predsa musí mať svoj názor,ale mohla počkať aspoň 2týždne.Mne ho poradila kamoška a maximálne som spokojná výsledky prišli o 2týždne,zistili mi artrózu a injekciu odmietam a kolagén mi veeeeeľmi pomohol-nemohla som vôbec chodiť po schodoch.

zafir01
4. feb 2023

@evia13

Odhliadnuc od Bukovskeho. O vstrebazelnisti kolagénu sú jasné štúdie. (nemám aktuálne zdroje) pohybujem sa medzi športovcami a ak ho aj užívajú. Ako napríklad Dušanov, tak skôr pre pocit.
Keď tak, kombinovať s vit. C.
Inak napr aj Michal páleník. Aj Dr kužeľa, Dr bajer...
Všetci tvrdia opatrne (opatrne, lebo je z toho biznis), že kolagén za sumu, akú stojí na trhu zmysel nemá

xjakubikovak
5. feb 2023

@mackar3p neurazim😃 to sme ho ešte asi obe považovali za odborníka ale po kovide sa názor zmenil