Vtipná súťaž o celý rad wellness čajov

marton_popradske
4. feb 2017

Napíšte nám ktorý koník z tých troch na obrázku je najkrajší a prečo 🙂 Na obrázku sú: Koník z ranča, Modrý koník, Koňýk - spevák slovenskej kapely ZÓNA A. Najvtipnejší komentár dostane celý rad fantastických wellness čajíkov. Krásnu sobotu ešte 🙂

kika691
4. feb 2017

Heh neprečítala som celý príspevok a asi minútu kukam.na ten tretí obrazok,že kde tam oni koňa vidia....Tak pre mňa naj KON je ten treti

majocka24
4. feb 2017

Druhy konik modry konik 🙂 druhy domov mamičiek 🙂 vtipne to nie je ale skoro u vacsiny je to pravdive 😉

marton_popradske
autor
4. feb 2017

@kika691 🙂

mimla
4. feb 2017

Podľa mňa je najkrajší prvý koník - z ranča, Lebo je originál.

elka017
4. feb 2017

Najkrajsi je prvy konik, pretoze je zivy. Len on dokaze vycarit usmev na tvarach deti. Je to krasne a vznesene zviera. Mala som moznost vidiet taznych konikov pri praci, boli uchvatne a neskutocne famozne. 😍

elpis
4. feb 2017

Samozrejme živý je najkrajší. Ale Koník zo Zóny A pobavil najviac 😂

maya_zilina
4. feb 2017

Samozrejme ze prvy konik... lebo je ozajstny... zivy...

marton_popradske
autor
4. feb 2017

Zatiaľ vyhráva prvý - živý z ranča 🙂

radinkaaa
4. feb 2017

Modry konicek. V kazdej volnej chvilke som na nom. Dovedela sa vela zaujimavych veci a rad pocas tehotenstva a aj teraz ked je moja dcerka na svete. A zostanem mu verna aj nadalej 😘

melesmeles
4. feb 2017

Vsetky tri kone zohrali v mojom zivote velmi dolezitu ulohu.
1. Koňýk zo skupiny ZONA A, to je "moja mladost" a tie najblazinvejsie roky zivota!!!! Ach...super spomienky, niektore si ani nepamatam 😝
2. Milujem kone, kedysi som jazdila, dufam, ze ked deturence vyrastu, budem sa moc k tejto mojej vasni vratit. Kazdy preda vie, ze najkrajsi pohlad na svet, ze z konskeho chrbta!🙂
3. Momentalne v mojom zivote figuruje "MODRY KONIK". Kedze moje deti milujem najviac na svete a MK je hlavne pre mamicky, najviac sa mi paci MK a preto by som ho nevymenila, za ziadneho iného Koňýka, alebo kona. 😀

irenaliza
4. feb 2017

Najkrajší koník je podľa mňa modrý koník. A prečo? lebo neerdží, nepýta jesť, neutečie, občas síce "zamrzne", ale vtedy aspon super pohojdáva sa, vypočuje ma, keď nemám komu doma o starostiach povedať a možno super výhru čajíkov nám pošle od popradského čaju, sná´d tá výhra nie je len vtip? Alebo áno. Inak super týždeň na MK.

reni1512
4. feb 2017

Modry konicek :p
lebo je zadarmo :D, neje, nepije, nekope, neujde, je mudry a ma najviac fanusiciek zenskeho pokolenia zo vsetkych konikov na svete :D

reni1512
4. feb 2017

@irenaliza vidim, ze sme boli v rovnaky cas na rovnakej vlnovej dlzke :D

kristinka123
4. feb 2017

Hahaha Konik zo Zony A by to isto povazoval za svoj zivotny triumf, keby sa dozvie, do akej sutaze a na akej stranke bol nominovany 😂 Mozno by mu mal niekto vyrobit milnikovu karticku a poslat, nech sa nam s tym odfoti.
Patri mu moj hlas.....krasne spomienky na mladost, koncerty....

irenaliza
4. feb 2017

A ak mäžem pridám ešte reakciu môjho manžela. Naše dve staršie dcérky 11,8 ročné pýtali na sviatok živého koníka,veď je najkrajší a aj mamina koníky má rada, tak.... A môj manžel sa chvíľu zamyslel a potom sa zasmial: Jaj,vy ste teda vtipálky, tak vy chcete modrého hojdacieho koníka a nie ste na neho už veľké? Veď podľa maminy je nakrajší MK. A dcérky sa nezmohli na slovo, všetci sme sa schuti zasmiali.krásny deň

erikaemkina
4. feb 2017

Modrý koník prečo ? Lebo je niekedy a často dost veselo , kto čo napíše hned zmaže , rypalky sa nahrnu ako supy 😀 Lebo je ten naj.tyžden na MK
A Dalo by sa ešte písat a písat 🙂🙂🙂🙂

marton_popradske
autor
4. feb 2017

@kristinka123 áno, určite by bol prekvapený, že je na portály MK 🙂

ivanahodova
4. feb 2017

Prvý je najkrajší a prečo?Lebo má pekné oči.

katusa985
4. feb 2017

podla mna prvy ten je najkrajsi je krasne sfarbeny a ta farba srsti na čele pripomina hviezdu je krasny 🙂

irenaliza
4. feb 2017

@marton_popradske
Inak čítala teraz som mnou aj naša 8 ročná dcérka a hovorí mi Mamina, ale veď ten ujo asi vtipkuje, veď aj žiak na základke vie, že koník sa nepíše s tvrdým i a ani mäkčeňom, asi nás skúša, či to vieme, že. a pozdrav ho, že som to postrehla. supernie.

marton_popradske
autor
4. feb 2017

@irenaliza srdečne pozdravujem dcérku 🙂

irenaliza
4. feb 2017

@marton_popradske Ďakujem a ideme spolu písať diktát ak som zvedavá na naše i/y. krásnu sobotu

paulina111
4. feb 2017

Nechcem urazit pana Konyka ale jednoznacne je najkrajsi zivy konik 🙂

aluxka
4. feb 2017

Napíšte nám ktorý koník z tých troch na obrázku je najkrajší a prečo, prečítala som svojej rodinke a ukázala obrázky. Staršia dcérka mi pohotovo dala stručnú odpoveď : ten prvý! Tak som jej povedala,že to musí byt vtipná odpoveď a ona na to s rehotom,že veď to je vtipné 😀 A veru sa smejeme stále 😀 😀 😀

ivankajar
4. feb 2017

Urcite zivy nema tvar je najkrajdia😝

evulienkaslx
4. feb 2017

Spevák Koňýk vyzerá, že fičí na "inom koníkovi ". 🙂 Ale najkrajší je ten hnedák z 1. foto .

martina374
4. feb 2017

Najkrajší koník je ten prvý- živý koník. Pozrite na jeho oči ten uhrančivý pohľad 🙂 a tie prehodené vlasy na bok 😀 ...na ostatné kone nemá 🙂

nikaa30
4. feb 2017

U mňa majú všetky koníky niečo do seba 👧 Prvý je živý 🙂, druhý je modrý koník, ktorý mi radí momentálne, keďže som na materskej dovolenke a chcem pre svoje dieťa to najlepšie 🙂 a ten tretí je pekný chlap, avšak ja mám doma krajšieho :D

stellasweet
4. feb 2017

Koňýk!!! Punks not dead !!!!

jadeka
4. feb 2017

Prvy konik najkrajsi je pretoze je realny,
druhy modry zase preto,lebo rady dava mi a ten treti?
...Pre mna ziadny krasavec,ale to je moja vec 😀