Krásnu nedeľu milé dievčatá. Mal som možnosť stráviť na Modrom Koníkovi 7 dní. 7 dní som prispieval, komunikoval a snažil sa Vám spríjemniť Vaše chvíle na tomto portáli. Ďakujem našej spoločnosti: Baliarne obchodu Poprad, za to, že som sa mohol kreatívne zapojiť z odddelenia marketingu a komunikovať tak náš vynikajúci čajový wellness rad. Ďakujem aj vám a prajem Vám krásne chvíle. Snáď sa ešte niekedy v budúcnosti budeme čítať a vidieť. Ak by ste mali akékoľvek otázky na naše čajíky, neváhajte navštiviť facebookovú fan page: Popradský, kde Vám určite na otázky v správach, alebo v komentároch odpoviem. Taktiež určite navštívte náš eshop: www.popradske.sk Prajem veľa lásky a radosti. S priateľským pozdravom - Jano Marton
aj ja Vam zelam krasnu nedelu a dakujem ze ste s nami na MK stravili tyzden, vzdy som sa tesila na vase otazky 🙂
@irenaliza ĎAKUJEM 🙂 Krásny deň
@paulina111 🙂
Osobne velmi dakujem za informacie za posledne dni. Vela som sa dozvedela noveho a popradske caje vzdy boli a budu oblubene. Prajem firme este viac novych napadov a vylepseni a nam silny zazitok z pitia 😉 krasny dnik
@anka2103 ĎAKUJEME!
Ďakujeme za týždeň plný informácií, tipov a samozrejme súťaží, prajeme veľa úspechov všade kde si to len prajete, Bratislava dáva pomyselným popradským čajom na zdravie Popradu 😉
@curcuma Ďakujeme
Drzim palce celej firme, moje deti piju len Popradsky, ja som najnovsie ochutnala po predstaveni Pi caj milacik zazvor+baza, dostali sme ho ako darcek na kazdom sedadle 🙂 a musim povedat ze je to moja nova zavislost. Genialny.
@elisa7 tak to je povolená závislosť a ešte k tomu zdravá a chutná. Krásne dni. - J.
Škoda,že len 7dni,dost nespravodlive,kedze niektore su tu aj mesiac😨 Konečně niečo,co sa dá čítať už to aj končí.....Prečo nenechali až do Valentina aspoň?
JA by som mala jednu otázku. Neplánuje sa zberacia krabickova sutaz??
Pekný neskorý večer prajem,
ten týždeň tak rýchlo ubehol, marton_popradske?....škoda, bolo super tu s Vami súťažiť o vaše skvelé čajíky - zároveň ďakujem ešte raz za výhru sady wellness čajíkov, ktoré som mala tú česť vyhrať......🙂.......aleeee - oveľa oveľa vačšia vďaka za Vašu prácu, za Vaše skvelé čaje, ktoré sú s nami doma pri našom oddychu, pri chorobách, ale aj každú zimu nás krásne zahrievajú a bez nich nie je zima zimou......a hlavne sú naše slovenské.....zostaňte stále takí super......na zdravie s čajíkom od Vás......🙂
@marton_popradske Ďakujem za supe týždeň, spríjemenenie môjho domáceho kolobehu a ešte raz Ďakujem za dnešnú výhru a určite Fb sleduje ako už dlhšie, super ste ste tu oli. Krásnu nedeľu prajeme