Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂
Ja by som si dala Ginko a preco? Lebo ginko je dobre na pamat a to sa mi hodi,lebo je to somnou cim dalej tym horsie a stale viac zabudam,navyse milujem maliny,takze tato kombinacia je uzasna
Nakolko je pondelok, tak urcite potrebujem energiu a aj povzbudenie 🙂, cize Maté 🙂))))
Ja by som asi takto ráno zvolila GINKO, s ostatnými už mám skúsenosť, GINKO som ešte nepila. 👍
Pu Ehr a Ginko.
Lebo zázvor nemám rada 😀
Dobré ránko, ja som veru čajíčkar, denne vypijem tri pol litrové poháre čaju, ráno si robím Spaľovač tukov Pu-erh, objavila som ho len nedávno v Tesku a prvá vec bol obal, ten ma zaujal, kladne hodnotím aj tvar pyramídy - vrecúška a páči sa mi aj dlhšie luhovanie, teda postupné uvoľnovanie. v prípade choroby máme doma aj Zázvor a citrón - do neho ešte pridám nastrúhaný zázvor. Medzi moje oblúbené patrí aj zelený čaj. Mohol by byť dostupný aj v Coop Jednota - jednak to mam bližšie a ponúkajú aj veľa domácich výrobkov. Držím palce a veľa dobrých čajov.
U mna zatial na ranajky boduje pu-erh spalovac tukov, bala som sa jeho chute pri poznatkoch s inymi vyrobcami ale velmi ma prekvapil a chuti mi. Pocas dna si doprajem Ginko cajik s medikom, taktiez vyborna chut. Ostatne sa mi este nepodarilo u nas kupit, ale ten bazovy a mate by som skusila urcite 🙂 zazvor nelubim, ale mozno by ma popradske cajiky presvedcili o opaku
🙂
zazvorove mame radi v tomto mrazivom pocasiii,ale aj ovocne cajiky ginko sme este nestusali a ani pu-erh radi by sme skusili milujeme cajiky unas sa vela pije cajikov ci v lete alebo v zime stale 😉
Ja by som si dala určite Pu-Erh. A prečo? Lebo jeho účinky sú super. Pomáha na trávenie, čo je u mňa veľké plus, keďže som prekonala Illeus a moje trávenie nie je 100%, k tomu je dobrý na horné dýchacie cesty a podporuje vykašliavanie - čo je super v zimnom období. Znižuje cholesterol v krvi, pomáha pri látkovej výmene v pečeni, je výborným pomocníkom pri boji s nadváhou, posiľňuje imunitný systém, prečisťuje organizmus, chráni pred infekčnými ochoreniami. Takže pre mňa číslo 1.
Samozrejme, že využívam aj zázvorové čaje, hlavne takto v zime a priznám sa, že Maté a Ginko som ešte nemala, ale rada by som ochutnala.
Rano mame zelene cajiky aj s manzelom. Hned potom si davam cajik mate, prave preto ze ma povzbudi do noveho dna, ziskam energiu na doobednu prechadzku s malou slecnou. Ked prideme z vonku uvarim si zazvorovy, ten najlepsie zahreje. Rada vyskusam aj ostatne 🙂
tak mi mame radi mätovy cajik ,ovocne a v zime aj zazvorovy ,radi by sme skusili aj ine prichute napr ginko,zazvor acai,ete sa mi tieto prichute nepodarilo kupit. no ja mam rada aj rozne bylinkove cajiky 😉🙂
dobre ranko, takmer kazde rano pijem popradsky zeleny caj. ale, ak by som si mala vybrat z cajov vyssie, urcite by som si dala Mate - povzbudi organizmus a osviezi dych 😜.. a po prekonanej vikendovej crevnej viroze urcite upokoji zaludok.. pekny den vsetkym
U mňa Maté 💙😉 muž a drobec ma každý deň vyšťavia ( každý svojím spôsobom ) 😀takže energia a povzbudenie budú skveelé 🖒❤
Na ranko u nas priatel zeleny u mna matovy mate zazvorovy 🙂 top caje ziadna zaliata sfarbena voda
Je pekne zistit,ze su aj nove zazvorove caje. Moj manzel sa nevie dopit zazvoroveho caju a nove prichute by boli topka pre jeho chutove pohariky 😉. Moj syncek by zas potreboval ginko na rozvoj pamate v detskej hlavke 😊
Ja som úplne závislá na zázvorovom čajíku🙂 Vypijem niekoľko śálok denne, okrem toho mi veľmi chutí aj ginko, ten pijem hlavne v práci a tiez acai, má príjemnú a osviežujúcu chuť, zatiaľ som neochutnala maté, ale chystám sa🙂
Zazvorový a ginko,to sú naše top príchute v tomto chladnom období
Ja by som si dala v tomto zimnom čase a v chrípkovom období zázvorový čaj s rôznymi príchuťami, aby som sa už konečne vyliečila, čaj každý deň pijem 1 liter, a najradšej mám popradský čaj.
ja osobne nemam rada cisto zelene caje, zostavaju mi z nich "spinave zuby" preto radsej mix, ci uz zeleny - bylinkovy alebo cisty ovocny.... osobne by som si dala rakytnik spolu s ginkom (doplnila vitamic C spolu s posilnenim pamate) a doplnene susenymi malinami 🙂
Momentalne pijem: sypane ginko (kupene v lekarni), pridam do neho z mrazaku bobule rakytniku a nasypem susene plody maliny 🙂 chut divna ale mne to tak chuti .... 🙂
Ako prvý by som skúsila Pu-erh nakoľko som už pár mesiacov v štádiu chudnutia ale po prečitaní zloženia som sa ho bála kúpiť 😀 nakoľko je tam mäta a tú veľmi v čajoch nemusím.. a potom Maté
Máte jednoznačne to,keďže zázvoru neviem akosi prísť na chuť.
Jablko škorica, milujeme ho doma
mam rad zazvor baza
Ahoj.
Dobry den.
Ja by som si dala zazvorovy s citronom... Ostatne som vobec nemala takze neviem ako chutia ale urcite skvelo chutia 🙂 xazvorove cajiky su super ;) nam osobne chutia a zalievame si cerstvy zazvor s citronom ;) plus medik ;)
U nás vedie jednoznačne Baza a citrón - túto kombináciu varievala ešte moja babička. Tento teda poznáme a preto by sme radi ochutnali všetky ostatné - ak sú dobré ako tento, bude to určite zážitok 🙂
Keďže vraj doobeda sa telo najviac prečisťuje a treba piť najviac tekutín, ja by som si dala nejaký prečisťujúci. Aj sa mi osvedčilo že ak doobeda viac pijem mám lepšiu pleť...
A napríklad moja dcéra má radšej ovocné, ale nesmú byť veľmi silné. Niektoré sú strašne tmavé, všetko zafarbia ak niekde kvapne. Najlepšie je ak je jedno ovocie napr. Jahoda a k tomu nejaká bylinka. Baza, lipa, žihľava...také máme najradšej. 🙂
Oceňujem aj ak čas nie je sladený, my si ho sladime len stéviou, čo je vlastne tiež zdravá bylina.
Citrón prosím🍋🍵
Ja ľúbim všetky Popradské ale ránko bez kavy som si nikdy nevedela predstaviť.Aleee odkedy knám priletel bocian,nemohla som ju ani cítiť takže každé ránko mi zlepšuje váš čajik Matē no a poobedie zas zázvor a baza) Ale určite sú vynikajúce všetky.Pekný deň ;)
Dobre ranko ja by som si dopriala kvalitnú šálku caju pu-erh. A prečo?
Lebo od nového roka driem
krásnu postavu ja zase chcem
cvičím ozaj poctivo
uz som schudla 2 kilo
aj stravu som upravila
pitný režim doplnila
Popradske by potešili
ked mi uz tak zachutili☺🍀
Pekny den zuzana
Z týchto čajov by sme určite radi ochutnali čaje s najzaujímavejším názvom. Maté a Pu-Erh. Zaujali ma účinky týchto čajov. Ako sme už skúšali popradské, napr. na chudnutie, boli výborné, ešte lepšie ako obyčajné ovocné.
zazvorove. su super v tomto zimnom pocasi. mnam 🙂