Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno

marton_popradske
30. jan 2017

Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

majusqa77
30. jan 2017

zazvorove. su super v tomto zimnom pocasi. mnam 🙂

petulda333
30. jan 2017

Ja by som si dala Ginko a preco? Lebo ginko je dobre na pamat a to sa mi hodi,lebo je to somnou cim dalej tym horsie a stale viac zabudam,navyse milujem maliny,takze tato kombinacia je uzasna

drnda303
30. jan 2017

Nakolko je pondelok, tak urcite potrebujem energiu a aj povzbudenie 🙂, cize Maté 🙂))))

matulya
30. jan 2017

Ja by som asi takto ráno zvolila GINKO, s ostatnými už mám skúsenosť, GINKO som ešte nepila. 👍

lienka737
30. jan 2017

Pu Ehr a Ginko.
Lebo zázvor nemám rada 😀

tinaza
30. jan 2017

Dobré ránko, ja som veru čajíčkar, denne vypijem tri pol litrové poháre čaju, ráno si robím Spaľovač tukov Pu-erh, objavila som ho len nedávno v Tesku a prvá vec bol obal, ten ma zaujal, kladne hodnotím aj tvar pyramídy - vrecúška a páči sa mi aj dlhšie luhovanie, teda postupné uvoľnovanie. v prípade choroby máme doma aj Zázvor a citrón - do neho ešte pridám nastrúhaný zázvor. Medzi moje oblúbené patrí aj zelený čaj. Mohol by byť dostupný aj v Coop Jednota - jednak to mam bližšie a ponúkajú aj veľa domácich výrobkov. Držím palce a veľa dobrých čajov.

alex2201
30. jan 2017

U mna zatial na ranajky boduje pu-erh spalovac tukov, bala som sa jeho chute pri poznatkoch s inymi vyrobcami ale velmi ma prekvapil a chuti mi. Pocas dna si doprajem Ginko cajik s medikom, taktiez vyborna chut. Ostatne sa mi este nepodarilo u nas kupit, ale ten bazovy a mate by som skusila urcite 🙂 zazvor nelubim, ale mozno by ma popradske cajiky presvedcili o opaku
🙂

monika0911
30. jan 2017

zazvorove mame radi v tomto mrazivom pocasiii,ale aj ovocne cajiky ginko sme este nestusali a ani pu-erh radi by sme skusili milujeme cajiky unas sa vela pije cajikov ci v lete alebo v zime stale 😉

ejuska2586
30. jan 2017

Ja by som si dala určite Pu-Erh. A prečo? Lebo jeho účinky sú super. Pomáha na trávenie, čo je u mňa veľké plus, keďže som prekonala Illeus a moje trávenie nie je 100%, k tomu je dobrý na horné dýchacie cesty a podporuje vykašliavanie - čo je super v zimnom období. Znižuje cholesterol v krvi, pomáha pri látkovej výmene v pečeni, je výborným pomocníkom pri boji s nadváhou, posiľňuje imunitný systém, prečisťuje organizmus, chráni pred infekčnými ochoreniami. Takže pre mňa číslo 1.
Samozrejme, že využívam aj zázvorové čaje, hlavne takto v zime a priznám sa, že Maté a Ginko som ešte nemala, ale rada by som ochutnala.

katuskapd
30. jan 2017

Rano mame zelene cajiky aj s manzelom. Hned potom si davam cajik mate, prave preto ze ma povzbudi do noveho dna, ziskam energiu na doobednu prechadzku s malou slecnou. Ked prideme z vonku uvarim si zazvorovy, ten najlepsie zahreje. Rada vyskusam aj ostatne 🙂

lucinka10011
30. jan 2017

tak mi mame radi mätovy cajik ,ovocne a v zime aj zazvorovy ,radi by sme skusili aj ine prichute napr ginko,zazvor acai,ete sa mi tieto prichute nepodarilo kupit. no ja mam rada aj rozne bylinkove cajiky 😉🙂

mirkafi
30. jan 2017

dobre ranko, takmer kazde rano pijem popradsky zeleny caj. ale, ak by som si mala vybrat z cajov vyssie, urcite by som si dala Mate - povzbudi organizmus a osviezi dych 😜.. a po prekonanej vikendovej crevnej viroze urcite upokoji zaludok.. pekny den vsetkym

marosinecko
30. jan 2017

U mňa Maté 💙😉 muž a drobec ma každý deň vyšťavia ( každý svojím spôsobom ) 😀takže energia a povzbudenie budú skveelé 🖒❤

majocka24
30. jan 2017

Na ranko u nas priatel zeleny u mna matovy mate zazvorovy 🙂 top caje ziadna zaliata sfarbena voda

anka2103
30. jan 2017

Je pekne zistit,ze su aj nove zazvorove caje. Moj manzel sa nevie dopit zazvoroveho caju a nove prichute by boli topka pre jeho chutove pohariky 😉. Moj syncek by zas potreboval ginko na rozvoj pamate v detskej hlavke 😊

laluska11
30. jan 2017

Ja som úplne závislá na zázvorovom čajíku🙂 Vypijem niekoľko śálok denne, okrem toho mi veľmi chutí aj ginko, ten pijem hlavne v práci a tiez acai, má príjemnú a osviežujúcu chuť, zatiaľ som neochutnala maté, ale chystám sa🙂

anna318
30. jan 2017

Zazvorový a ginko,to sú naše top príchute v tomto chladnom období

dema4016
30. jan 2017

Ja by som si dala v tomto zimnom čase a v chrípkovom období zázvorový čaj s rôznymi príchuťami, aby som sa už konečne vyliečila, čaj každý deň pijem 1 liter, a najradšej mám popradský čaj.

lucik194
30. jan 2017

ja osobne nemam rada cisto zelene caje, zostavaju mi z nich "spinave zuby" preto radsej mix, ci uz zeleny - bylinkovy alebo cisty ovocny.... osobne by som si dala rakytnik spolu s ginkom (doplnila vitamic C spolu s posilnenim pamate) a doplnene susenymi malinami 🙂
Momentalne pijem: sypane ginko (kupene v lekarni), pridam do neho z mrazaku bobule rakytniku a nasypem susene plody maliny 🙂 chut divna ale mne to tak chuti .... 🙂

tiumen
30. jan 2017

Ako prvý by som skúsila Pu-erh nakoľko som už pár mesiacov v štádiu chudnutia ale po prečitaní zloženia som sa ho bála kúpiť 😀 nakoľko je tam mäta a tú veľmi v čajoch nemusím.. a potom Maté

tanita73
30. jan 2017

Máte jednoznačne to,keďže zázvoru neviem akosi prísť na chuť.

amstelko
30. jan 2017

Jablko škorica, milujeme ho doma

beznoha_stonozka
30. jan 2017

mam rad zazvor baza

cupakabricka
30. jan 2017

Ahoj.
Dobry den.
Ja by som si dala zazvorovy s citronom... Ostatne som vobec nemala takze neviem ako chutia ale urcite skvelo chutia 🙂 xazvorove cajiky su super ;) nam osobne chutia a zalievame si cerstvy zazvor s citronom ;) plus medik ;)

anka2015
30. jan 2017

U nás vedie jednoznačne Baza a citrón - túto kombináciu varievala ešte moja babička. Tento teda poznáme a preto by sme radi ochutnali všetky ostatné - ak sú dobré ako tento, bude to určite zážitok 🙂

biolady
30. jan 2017

Keďže vraj doobeda sa telo najviac prečisťuje a treba piť najviac tekutín, ja by som si dala nejaký prečisťujúci. Aj sa mi osvedčilo že ak doobeda viac pijem mám lepšiu pleť...
A napríklad moja dcéra má radšej ovocné, ale nesmú byť veľmi silné. Niektoré sú strašne tmavé, všetko zafarbia ak niekde kvapne. Najlepšie je ak je jedno ovocie napr. Jahoda a k tomu nejaká bylinka. Baza, lipa, žihľava...také máme najradšej. 🙂
Oceňujem aj ak čas nie je sladený, my si ho sladime len stéviou, čo je vlastne tiež zdravá bylina.

monika11m
30. jan 2017

Citrón prosím🍋🍵

suesue1983
30. jan 2017

Ja ľúbim všetky Popradské ale ránko bez kavy som si nikdy nevedela predstaviť.Aleee odkedy knám priletel bocian,nemohla som ju ani cítiť takže každé ránko mi zlepšuje váš čajik Matē no a poobedie zas zázvor a baza) Ale určite sú vynikajúce všetky.Pekný deň ;)

kupcovci
30. jan 2017

Dobre ranko ja by som si dopriala kvalitnú šálku caju pu-erh. A prečo?
Lebo od nového roka driem
krásnu postavu ja zase chcem
cvičím ozaj poctivo
uz som schudla 2 kilo
aj stravu som upravila
pitný režim doplnila
Popradske by potešili
ked mi uz tak zachutili☺🍀
Pekny den zuzana

biolady
30. jan 2017

Z týchto čajov by sme určite radi ochutnali čaje s najzaujímavejším názvom. Maté a Pu-Erh. Zaujali ma účinky týchto čajov. Ako sme už skúšali popradské, napr. na chudnutie, boli výborné, ešte lepšie ako obyčajné ovocné.