Vyrážate niekam na víkend? Dajte nám tip a tomu najzaujímavejšiemu pošleme zázvorový balíček na zahriatie. Majte ešte krásny zvyšok piatku.
ja odporúčam lyžovačku na Táľoch..
ideme tam aj tento víkend,kedy sa po výdatnom vylyžovaní osviežime horúcim zázvorovým čajom z termosky..
My ideme plesaaaaat s mojim manzelickom po 4 rokoch absencie v tancovani ma konecne ten moj fesak povykruca, o deturence sa postara babicka s deduskom a my po 100 rokoch prezijeme nase dalsie rande.💃❤😍👦👧😘
do Popradu na Popradský čaj 😉
Jasneee.. všade okolo domu máme bežkovacie dráhy tak sa ide do kopcov... ak sa veľmi nezačne topiť sneh :D
Prechádza v Lese , pekne nám nasnežilo , najst super kopec a puštat sa dole 😉 zohriat sa teplim čajikom aby Nám zima nebola
Stavanie snehuliaka
na lyzovacku na Donovaly 🙂 🙂
Vsetci po vyletoch a mi makame doma na prerabke izby... Aspon si vypijeme popri praci dobry cajik..zahrejeme telo poriadnou pracou a vecer lahneme s dobrym pocitom na dusi, ze sme o krok vpred k vysnivanemu interieru... Pekny den
Za mna urcite Krynica a Tylicz...Krynica je nadherne kupelne mesto a kto sa chce lyzovat tak jednoznacne Tylicz 😉👌😘
krásny deň @marton_popradske ja doporučujem Tatry ved sú krásne, my sa tam chystáme nie teraz ale cez jarné prázdniny, keďže bývame na opačnom konci republiky tak sa teším na svoj rodný kraj a tento víken so 4 dcérkami oslávime meminky dvoch najstarších dcér a pôjdeme iba na kopec tu v meste medzi bytovky na sánkovačku a to úplne super stačí, hlavne , že sme spolu a v dobrej nálade,Krásny víkend všetkým v Popraskom čaji
Ja odporucam vylet na Cerveny Klastor, vikendove ubytovanie na Dunajec Village, mate tam aj kupele, saunu, liecebne procedury, masaz, a na zohriatie Vam v restauracii urobia Popradsky cajik 🙂
Do prirody..Lietavsky hrad je uzasny aj v zime
Biofarma Priroda Stupava, narodili sa im jahniatka, mozete zobrat aj sanky a prejst sa po celom krasnom areali
Kupat sa do aquaparku 😀
Prechádzka parkom Topolčianky, lyžovačka vo Veľkej Lehote V stredisku Drozdovo alebo výlet do Nitry na hrad alebo návšteva Divadla Andreja Bagara ❤
Prechádzka v Pezinskom parku a kŕmenie asi 1000 kačičiek a pávov. Je tam aj detské drevené ihrisko! ☺☺☺☺☺
Určite Slovenský raj a so sebou na zahriatie pravé popradské. Slovensko ponúka veľmi veľa možností a krásnych miest. Ale závisí to predovšetkým od toho, kto čo preferuje.
Jahodna sankovacka🙂
wellnessko v penzióne Predná hora je super! Aj pre dospelých, aj pre deti, odporúčam 🙂
Odporúčam Terchovú, welnes, bazén výrivka sauna. A samozrejme aj sánkovačka, lyžovačka, krásne prostredie. 👍
Ja odporúčam Starý Smokovec, kde sa dá vyviezť lanovkou, posánkovať sa na upravenej sánkarskej dráhe. pozrieť krásne ľadové sochy, kde jedna z nich je kreslo a dá sa tam aj sadnúť (vznikne krásne foto) a potom opäť hurá do sánkovačky 🙂 Veď Smokovec je Popradskýýýý 😉
No my sa chystáme dopriať bratovi s manželkou oddych, zobrať ich 3 mesačnú bábiku na kočíkovú prechádzku spolu s havinkou a len tak sa tešiť z radostí života. Krásny víkend všetkým, nech už robia čokoľvek, hlavne nech do toho vložia úsmev.
My pojdeme s nasou 3rocnou dcerkou do lesa odniest jelenom a srnkam ako sa vravi"nieco pod zub" 🙂 spojime prijemne s uzitocnym ;)
My zajtra ideme Na Hrebienok🙂
Zajtra ma nasa skoro 3r.dievka svoj prvy karneval o ktorom hovori uz minimalne tyzden 😊👸🏽😍.Moja mala lienocka 🐞🐞🐞Taktiez nam dojde tatino domov po 3tyzdnoch v praci,tak urcite este nieco podnikneme 😊
V snehu sa da vyblaznit bars aj za domom. Ak indoor variant ... co tak navsteva zazitkoveho centra fyziky - Aurelium? Vyblaznia sa dospeli aj deti. My sa chystame. A skolopovinne detvaky si mozno zamiluju tak nenavidenu fyziku 😉
Určite ak máte tú možnosť oplatí sa vidieť Snowlandia - snehový labyrint z ľadu v Zakopanom ❄
@marton_popradske tento cajik kto vyhral?
Ja odporúčam sánkovačku v Čičmanoch🙂 radi tam zajdeme a aj najmensie deti tam maju raj👍